- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.395
- 373
benimolan canim evet mesele sadece ayakkaiyla girmem ama inan okadar heycanliydimki anlatamam yani bukadar uzatcaklari aklima bile gelmezdi.suda varki biz nisanliyken teyze ve 6 yaslarindaki oglu biize kac kez geldiler ve oglu evimizin santim santim heryerine tukurdu sehbamizi kirdi koltugmuzun astarini yirtti ve aannesi gik bile demedi onlar her giitiginde evi kirkladik.ama hergeldiklerindede kralllar gibi agirladik bu simdi bana revami?
biz boyle ogrenmedik misafir ne yaparsa yapsin agzimizi acmayiz isterlerse evi basimiza yiksinlar gik demeyiz okadar zoruma gtiiki anlatama.yuzlerini bile gormek istemiyorum gitmicem okudua esimde bende hemfikiriz ama mutlaka gorucem hic bayramini kutlma icimden gelmiyoki
sibelim canm skayla makayla degil beni istemiyolar sirf ayakkabi meselesi yuzunden inanki belki 5 adim atmismdir ayakkabiyla evlerini gezmedim sadece 2 adimlik bi holleri var ordan salona gecdim gecr egecmezde cikaridm ayakabimi zaten.
buna rağmen sana laf ediyorsa ki sen bir defa değil kaç defa büyüklük göstermişin asla geri adım atma aslaaaaaaaaaaaa....yha tamam ayakkabıyla eve girilmez ama gelinlik üstündeyken o heyecanla onu mu düşüncen çok saçmaaa