Sende telefon aç ve burada yazdıklarının aynısını ona anlat halen gelme diyorsa eşine söyle....bende evime kabul etmezdim ayakkabı ile gireni ancak o kişi özür dilese kabul ederdim benim köpek var onu dahi içeri almıyorum hasta oluruz diye bunlar hasas konular
merhaba ben yeniyim.yıllardır takip ediyorum bu siteyi ama yeni üyee oldum :)
bence onlar geldiğince olabildiğince tepeden bak sakın somurtma sanki hiç birşey olmamış gibi davran ama çok soğuk yani bilirsin şu kendini beğenmiş kadın modeli gibi :) (hiç birimiz sevmesek de bazen gerek)
senin o konuyu unuttuğunu üstünde bile durmadığını sansınlar...yaranı belli etmemelisin yoksa tuz basan çok olur.
konu oraya gelirse evet ya sizin öyle bi takıntınız vardı de geç.mühim değil artık siz buraya gelirsiniz burda görüşürüz hafif bi kendini beğenmiş gülümsemesi :) ve bu kadar senin onlara aldırış etmediğini anlayınca inan mosmor kesilip kalkarlar.. rahat oll...
canim ben onlardan ozur bekliyorum aradan 4 -5 sene gecdi her turkiyey gelememzde gelelim dedim beni istemediler.esim bilyio zaten ve bana hak veriyo.suclu ve hatali degilim ki ozur dileyeyim asla boyle birsey soz konusu degil
Canım aranızdkai sorun tek bu mu yani?
Ilginçmiş bir ayakakbı böyle sorun etmişler bence başka birşey vardır, boşver canım ya sen ne güzel gitme akraba ziyaretleri türkiyeye gleiyrosun tatile keyfine bak yok teyze yok amca takma bence seni istemeyeni sen hiç isteme ama haklısın belki bende senin gibi sadaka vermeyi kesebilirdim ama sen verme eşin ister versin ister vermesin karışma derim sonuçta teyzesi karışrısan gene sen kötü olursun eşinide doldurabilirler bu konuda..
Bayrama gelincede biraz kasıalcaksın ama kayınvaliden gidelim derse sende anne ben istenmeyen yere gitmem de ama bu düşünceni eşinede söyle bayramda gitmeyi düşünmüyorum diye başka bir ortamdada karşılaşırsanız ozamanda onalrın tepkisine göre mesafeni koy hiç onlar yokmuş gibi davrna sonuçta aynı ortamda karşılaşsanız bir kaç saat çekicen k
valla canım o zaman görüşmeyin olsun bitsin. ben boyle konularda akraba felan dinlemem. Heyecandan yapmışın bi hata evime gelmesin ne demek
canım senin özür dileyecek bir durumun yokmuş zaten, ayakakboyla girmelri kendileri söylemiş boşver ucakkaçıyor böyle gir diye ve hadi demedi alt tarafı halı ya yıkanır bu kadar uzatacak bence birşey yok.sosyeteler hep ayakkabıyla geziyorlar hep nasıl gezerler nasıl temizliyorlar diye merak etmişimdir:))))))
Buna nasıl bir cahilliktir anlayamadım. düğün ve gelinlikli bir halde bunları nasıl düşünebilirdin ki zaten. Hadi seb düşünemedin o insanlar büyük değilmi. el öpmeye gidecekken sen gel eşin gelmesin denir mi.
valla eşine laf geçirebiliyorsan gitme. kayınvalidenede söyle onlar geleceği zaman al kocanı çık dışarı onlar evden gidene kadarda dönme. terbiyeninde edebinde sınırı vardır. Bunlara gelelim küslük bitsin dedikçe kendilerini bir halt zannediyorlar.
Kusura bakmayın alevlendim yine aynı eltime benziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?