Ben şimdi ne yapacağım ?

ablan eşini mi aldatıyor anlamadım

Okumaniz hata bence, madem okudunuz artik olan olmus, ablanizla konusun derim.

sen hiç birşey yapma,kendi hayatına bak. benim ablam da aileden izinsiz evlendi ilk yılları hırgürle geçti hatta kaç defa boşanma kararı aldı ama boşanmadı.3-4 yıl bize bir sürü sıkıntı yaşattı. evde sorun eksik olmuyordu sayesinde hepimizin hayatı bundan çok olumsuz etkilendi.o kadar zaman cehennem hayatı yaşadık resmen.
sonuçta ne oldu biliyo musun şimdi ondan kıymetlisi yok bizimkiler çocuğunu okutuyo,ev aldılar ona babam 15 yıl boyunca sigortasını ödemiş bizden gizli. tabi ben öğrenince kıyamet koptu.evinde ne eksik varsa annem koşar alırdı. biz de kendi çabamızla herşeyi yapmaya çalıştık,o hazıra kondu.
bırak ne hali varsa görsün,herkes kendi yaptıklarından sorumludur.

hem sadece sizi kandırmamış,sizi kandırıp evlendiği eşini de kandırıyor şimdi yani buna meğilli bir insan belli ki. sen kendi hayatını kotarmaya çalış.

Ablaniz nasil bu kadar dusuncesizce hareket edebiliyor? Ne kadar rahat... Enisteniz gorse mesajlari yada adamla yakalasa cinayet cikar yahu. Hepsini gectim yeni bir anne o daha nasil yapabiliyor bunlari? Ablaniza soyleyin hareket etmeden bir seye karar vermeden once yapacagi seyi beyin kivrimlarinda bir dolastirsin bakalim yaparsa ne olur sonucu nasil olur falan. Allah akil fikir versin.

şişman olsada nasıl anlamadınız hamile olduğunu enteresan.Ablan çok cesurmuş

hamileliğinin son 4, ayı gormedik ki onu zaten. Hep Bi bahanesi vardı,dersler yoğun,part time çalışıyorum.ozel ders veriyorum filan. 5. Aylarında gördük. Toplu ya ,ne kadar kilo almışsın diyorz. Hamilelik aklıma gelmedi. Evliliğini bana açıklayan hamile olsa söylerdi mantıken düşününce de.ama onu söylemedi bana,doğurduktan 1 hafta sonra Bi resim attı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…