git gel yaşayan nişanlı

Bu öküz olan şahsiyet bunlarla kalmazdı,evlilik olsaydı kesim eve tıkar dışarı bile çıkartmazdı evladım burnunun ucunu çıkartamazdın perdeden.Herif piskopatın önde gideni zaten,neyin aklının karışması oluyor böyle.

sosyal medyadan çıkardım her yerden vatsapta eşyaları halletmek için engel atmamıştım ama biri ayrıldım dediğinde illa engellemesi mi lazım biten bitmiştir
Evet böyle adamları engellemen lazım, senin zaten barışmaya gönlün varmış ki açık kapı bırakmışsın

Evet böyle adamları engellemen lazım, senin zaten barışmaya gönlün varmış ki açık kapı bırakmışsın

lütfen yanlış bi şekilde düşünüp beni yargılamayın açık kapı falan yok , dışarıdan bakan biri olarak böyle söylemlerinizi anlayabiliyorum ama isin içine duygular girince insan afallayabiliyor hala diyorum onunla bi gelecek göremediğimi

Eline tuşlu telefon bile verir bu tam öyle bir tip 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
o haldeydim zaten insta tivitir kapamıştım tamamen önce uygulamaları sildirdi sonra hadi hesabı temelli kapat durumuna geldi olay , ben gün sonunda iki dkika bakıp gülmeyi eğlenmeyi seviyorum belki anlatamadım bunu

Bu öküz olan şahsiyet bunlarla kalmazdı,evlilik olsaydı kesim eve tıkar dışarı bile çıkartmazdı evladım burnunun ucunu çıkartamazdın perdeden.Herif piskopatın önde gideni zaten,neyin aklının karışması oluyor böyle.
doğru söylüyorsunuz insan zaman içinde tabi ki de değişir ama bunlar düzelme ihtimali olmayan seyler bana güvenini bu halde bile sağlayamadıysam ömrümü heba edemem

o haldeydim zaten insta tivitir kapamıştım tamamen önce uygulamaları sildirdi sonra hadi hesabı temelli kapat durumuna geldi olay , ben gün sonunda iki dkika bakıp gülmeyi eğlenmeyi seviyorum belki anlatamadım bunu
Sizin bu ilişki döngüsünü kırmanız lazım yani onun size yaptıklarının haksızlık olduğunu farkedip daha fazla toksik ilişki yapmamanız lazım. Benim bir arkadaşım her şeyin farkında olmasına rağmen yine de böyle ilişkiler tercih ederdi. Siz öyle olmayın lütfen. Toksik erkek saldrgandır zararlıdır.

Sizin bu ilişki döngüsünü kırmanız lazım yani onun size yaptıklarının haksızlık olduğunu farkedip daha fazla toksik ilişki yapmamanız lazım. Benim bir arkadaşım her şeyin farkında olmasına rağmen yine de böyle ilişkiler tercih ederdi. Siz öyle olmayın lütfen. Toksik erkek saldrgandır zararlıdır.
çok haklısınızz bunun üzerine çalışıyorum terapi alarak, kaliteli yalnızlık böyle bir ilişkiden daha kıymetli , ilk defa ilişkim oldu bir de çok toydum ☹️

Kendi kullanma özgürlüğünü devam ettiriyor demi..
yok kendi de kullanmıyordu ikimiz de tamamen silelim diyordu ama bu devirde kim kullanmıyor ki , akrabalarım arkadaşlarım var ordan iletişim kuruluyor ediliyor basit bir durum kullanmak istemek bence kendi istemiyorsa az girer ya da siler

yok kendi de kullanmıyordu ikimiz de tamamen silelim diyordu ama bu devirde kim kullanmıyor ki , akrabalarım arkadaşlarım var ordan iletişim kuruluyor ediliyor basit bir durum kullanmak istemek bence kendi istemiyorsa az girer ya da siler
Uyanıkmış hemde karşılıklı yasaklar getirmiş.

Allah muhafaza, kafasında aldatılmış olma senaryosu kurup sizi öldürebilecek bir adam. Hayır yani iş hayatınıza (hasta ve hocalarla konuşmalarınıza) etkisi yetmiyor gibi bir de hayati tehlike... Hapis de yatmaz.

Eski nişanlınız korkunç bir insan. Bunu bir sonraki ilişkinizde “normal” bir adamla beraber olduğunuzda daha iyi anlayacaksınız. Bunun için de bu adamı en kısa zamanda tamamen hayatınızdan çıkarıp size ulaşmasını engellemeniz gerek. Olur da siz bu adama geri dönerseniz ben çok üzülürüm.

X