Ben şimdi ne yapacağım ?

benim yerime koyun kendinizi. Yeğenizin resmini alcaksınız, whatsappta Bi numara adam resmi.son mesaj duygusal. Ne oluyo diyip okumaz mısın ?

keşke hiç yaşanmamış olsa bunlar. Keşke yalan olsa.
sen kendini neden bu kadar yıpratıyorsun ki,ablan hayatından memnun belli ki. eşiyle yaşadığı sorunların kaynağı hayatında başka birisinin olmasıdır. bu kadar yalana bulaşmış biri yarın öbür gün o adamıda aldatıp başka birine gder. bırak ne hali varsa görsün. sen ailenin üzülmesini de dert ediyorsundur şimdi,inan herkes herşeyi unutuyor zamanla
sen ne yaparsın öğrenci misin çalışıyor musun

hamileliğinin son 4, ayı gormedik ki onu zaten. Hep Bi bahanesi vardı,dersler yoğun,part time çalışıyorum.ozel ders veriyorum filan. 5. Aylarında gördük. Toplu ya ,ne kadar kilo almışsın diyorz. Hamilelik aklıma gelmedi. Evliliğini bana açıklayan hamile olsa söylerdi mantıken düşününce de.ama onu söylemedi bana,doğurduktan 1 hafta sonra Bi resim attı.
zahmet edip resim atmış.seni niye karıştırıyor ki bu işlere,çok cesur madem anne babana gönderseymiş ya resmi.

sen kendini neden bu kadar yıpratıyorsun ki,ablan hayatından memnun belli ki. eşiyle yaşadığı sorunların kaynağı hayatında başka birisinin olmasıdır. bu kadar yalana bulaşmış biri yarın öbür gün o adamıda aldatıp başka birine gder. bırak ne hali varsa görsün. sen ailenin üzülmesini de dert ediyorsundur şimdi,inan herkes herşeyi unutuyor zamanla
sen ne yaparsın öğrenci misin çalışıyor musun

üzülme diyince olmuyo ki. Ablam o benim , onun seçimlerine ,hayatına. Yaşadıklarına ,aileme ,yeğenime üzülüyorum. Ben üniversite mezunuym.Kpss hazırlık.

üzülme diyince olmuyo ki. Ablam o benim , onun seçimlerine ,hayatına. Yaşadıklarına ,aileme ,yeğenime üzülüyorum. Ben üniversite mezunuym.Kpss hazırlık.
hıhh sen kpss ye hazırlanıyosun,eğer bunlara bu kadar kafa yorarsan o sınav ne olacak. ablan yine bildiğini okur olan sana olur. tecrübe konuşuyor.
ablam evi terkettyğiğnde ben lise 2 deydim. mezun olduktan 3 sene sonra üni. kazanabildim evdeki sorunlar yüzünden.
tabi bu arada ben o kadar sıkıntı,stres içindeyken onlar bizimkiler gizli gizli sigortasını yatırıyorlarmış.
yani neticede olan bana oldu. sonra 2 yıl kpss hazırlığı,yine bir sürü stres,sıkıntı..
aklını başına al derim yoksa bu işten en zararlı sen çıkarsın.

Offf :KK43: konuşun ablaniz o sizin :KK43: kirmadan anlatmaya çalışın rest çekerse öyle düşündüğünüzle kalirsiniz çünkü ailenizden bile korkusu yok belli. "Bak canim anlıyorum mutlu bi evlilik değil sende gençsin güzelsin sevilmeye sevmeye ihtiyacin var ama bu yaptığın büyük günah çok büyük altindan kalkamayiz " deyin. "Gel bak boşan namusuna da laf gelmesin sana da bebegine de laf gelmesin kocandan da kurtul yazik değil mi birbirinizi mutsuz bi hayata mecbur ediyorsunuz" diyin. Napin edin bosansin. Bu kadar tatli dille konusmaniza ragmen ters ters davranir inkar ederse de ailenize anlatacaginizi soyleyin akabinde anlatin da. Dunyanin en kültürsüz kaba adami da olsa aldatilmayi hak etmez.

Bence konuş. Belki gelip geçici birşeydir ama yaptığının hata olduğunun farkında bile olmayabilir. Çok bunalmıştır belki sevgisini çocuğuna ailesine sizlere yöneltse seni bir dert ortağı olarak bilse hatasından dönebilir.

hıhh sen kpss ye hazırlanıyosun,eğer bunlara bu kadar kafa yorarsan o sınav ne olacak. ablan yine bildiğini okur olan sana olur. tecrübe konuşuyor.
ablam evi terkettyğiğnde ben lise 2 deydim. mezun olduktan 3 sene sonra üni. kazanabildim evdeki sorunlar yüzünden.
tabi bu arada ben o kadar sıkıntı,stres içindeyken onlar bizimkiler gizli gizli sigortasını yatırıyorlarmış.
yani neticede olan bana oldu. sonra 2 yıl kpss hazırlığı,yine bir sürü stres,sıkıntı..
aklını başına al derim yoksa bu işten en zararlı sen çıkarsın.

Baştan sona kadar haklısın canım. Diyorum ya belki o benim kadar sıkılmıyo ,dert etmiyo şuan ,gülüyo. Ama Bi şekilde onunla konuşmak istiyorum.en azından bildiğimi bilsin.

Offf :KK43: konuşun ablaniz o sizin :KK43: kirmadan anlatmaya çalışın rest çekerse öyle düşündüğünüzle kalirsiniz çünkü ailenizden bile korkusu yok belli. "Bak canim anlıyorum mutlu bi evlilik değil sende gençsin güzelsin sevilmeye sevmeye ihtiyacin var ama bu yaptığın büyük günah çok büyük altindan kalkamayiz " deyin. "Gel bak boşan namusuna da laf gelmesin sana da bebegine de laf gelmesin kocandan da kurtul yazik değil mi birbirinizi mutsuz bi hayata mecbur ediyorsunuz" diyin. Napin edin bosansin. Bu kadar tatli dille konusmaniza ragmen ters ters davranir inkar ederse de ailenize anlatacaginizi soyleyin akabinde anlatin da. Dunyanin en kültürsüz kaba adami da olsa aldatilmayi hak etmez.

Yarın cesaretimi toplayıp konuşcm. Bir haftalığına bizde yeğenimle. Gitmeden konuşmam şart. Eşi tabiki de hak etmiyor bunu.Bilse kim bilir ne olur :KK43: korkuyorum da..

Ablaniz nasil bu kadar dusuncesizce hareket edebiliyor? Ne kadar rahat... Enisteniz gorse mesajlari yada adamla yakalasa cinayet cikar yahu. Hepsini gectim yeni bir anne o daha nasil yapabiliyor bunlari? Ablaniza soyleyin hareket etmeden bir seye karar vermeden once yapacagi seyi beyin kivrimlarinda bir dolastirsin bakalim yaparsa ne olur sonucu nasil olur falan. Allah akil fikir versin.

hala konuşamadım. Tam fırsat kolluyorm ama yok. Boğazımda düğümleniyo sanki. Ne yapıcm bilmiyorum.

Twitter da da konuşmuş biriyle aynı kişi mi anlamadım, ozlemekli kıskanmaklı şeyler yazılmış. Benim aklım almıyor bu kızı ya. O kadar soğudum ki .

Ablanı çekip detaylıca konuşmalısın ama şu saatten sonra ablanı o hayat biçiminden alamazsınız size evet der arkanızı döndüğünüz de yine yapar

Ablanı çekip detaylıca konuşmalısın ama şu saatten sonra ablanı o hayat biçiminden alamazsınız size evet der arkanızı döndüğünüz de yine yapar

bundan da korkuyorum,yeğenim hasta şimdi . Kusuyo , dun acile götürdük filan. Konuşamadım. Zaten nasıl konuya gireceğimi de bilemiyorum. Benim yüzüme tamam diyip arkamdan dediğin gibi devam da edebilir.

Birde konuştuğu adamla daha öncede konuşuyormuş. Sonra küsmüşler ve adam hesap soruyodu neden beni yarı yolda bıraktın. Hani kendi yolunu çiziyodun.kararlar almıştın. Şimdi neden tekrar yazdın.diye başlamışlar muhabbete, sonra özledimler filan . Bide fake Bi twitter hesabı açmış ordan yazışmışlar. Profiline girip bakayım dedim, farklı isim. 3,5 kişi takip ediyor, eniştem de anlamaz pek twitterdan filan. Birde ablam devamlı eniştemin faceine girer.kimle konuşmuş kimle arkadaş olmuş hesap sorar. Çok hakkı varmış gibi.

ablanızın da maşallahı var. ne örf biliyor ne adet. kafasına estiği gibi yaşamış hep. konuşun, aklını başına almasını söyleyin. baktınız dinlemiyor, bırakın kendi haline. yaptığı yanlışlar bir tane değil bin tane. kendinizi paraladığınızla kalırsınız. her koyun kendi bacağından asılırmış.

bundan da korkuyorum,yeğenim hasta şimdi . Kusuyo , dun acile götürdük filan. Konuşamadım. Zaten nasıl konuya gireceğimi de bilemiyorum. Benim yüzüme tamam diyip arkamdan dediğin gibi devam da edebilir.

Arkadaşım da yaşadım bu olayı ailesini de yaktı şimdi kimse umursamıyor kendi kafasında çocuğu ile bir yerde başına iş alacak ablan korkum o :KK43:

X