Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir kardes olarak cok fazla ablanızın hayatına müdahil olmussunuz. Mesajlarını okumanız haddınız degil. Yetişkin insan ne yaparsanız yapın bildigini okur
Konuyy kesinlikle acmaniz gerek ablaniza. Kime gore neye gore bagrip uste cikicak? Hakki yok buna. Eger hakli goruyorsa kendini bosanmaya ikna et bari aldatmis olmaz.
ben olsam mecburi olarak akışına bırakırdım. zaten oldukça sinirli bi kişiliği varmış ablanızın, kardeş falan demeden yuva yıkan sıfatını yapıştırırsa Allah korusun, söylediğinize pişman olabilirsiniz.. yani kendisi yapar suç olmaz siz ortaya çıkardığınız için suçlu siz olursunuz falan, örnekler var böyle
ablanızın da maşallahı var. ne örf biliyor ne adet. kafasına estiği gibi yaşamış hep. konuşun, aklını başına almasını söyleyin. baktınız dinlemiyor, bırakın kendi haline. yaptığı yanlışlar bir tane değil bin tane. kendinizi paraladığınızla kalırsınız. her koyun kendi bacağından asılırmış.
Bu bahsettiğiniz kadının Ablam olması beni üzüyor işte, o o kadar sevilip sayılan Bi kızdı ki bekarken. Herkes örnek gösterirdi. Evliliğinden sonra bu hale geldi.