Ben şimdi ne yapacağım ?

Bir kardes olarak cok fazla ablanızın hayatına müdahil olmussunuz. Mesajlarını okumanız haddınız degil. Yetişkin insan ne yaparsanız yapın bildigini okur

Konuyy kesinlikle acmaniz gerek ablaniza.
Kime gore neye gore bagrip uste cikicak?
Hakki yok buna.
Eger hakli goruyorsa kendini bosanmaya ikna et bari aldatmis olmaz.

Böyle insanlar tam nefretlik

madem böyle biriydin ne diye aileni hiçe sayarak evlendin

üzdün,

hadi evlendin çocuk yaptın şimdi ne diye elin adamlarıyla fingirdeşiyorsun

doyumsuz vicdansız kadın

bu kadına ne dersen ne dinlemez seni

ben olsam mecburi olarak akışına bırakırdım. zaten oldukça sinirli bi kişiliği varmış ablanızın, kardeş falan demeden yuva yıkan sıfatını yapıştırırsa Allah korusun, söylediğinize pişman olabilirsiniz.. yani kendisi yapar suç olmaz siz ortaya çıkardığınız için suçlu siz olursunuz falan, örnekler var böyle

ablanızın da maşallahı var. ne örf biliyor ne adet. kafasına estiği gibi yaşamış hep. konuşun, aklını başına almasını söyleyin. baktınız dinlemiyor, bırakın kendi haline. yaptığı yanlışlar bir tane değil bin tane. kendinizi paraladığınızla kalırsınız. her koyun kendi bacağından asılırmış.

ben de bu rahatlığından korkuyorum, Benim sevgilim var ve tek Bi insan.evli değilim sonuçta . Bana kızar bide hiçhakkı yokken.

Böyle insanlar tam nefretlik

madem böyle biriydin ne diye aileni hiçe sayarak evlendin

üzdün,

hadi evlendin çocuk yaptın şimdi ne diye elin adamlarıyla fingirdeşiyorsun

doyumsuz vicdansız kadın

bu kadına ne dersen ne dinlemez seni

Bu bahsettiğiniz kadının Ablam olması beni üzüyor işte, o o kadar sevilip sayılan Bi kızdı ki bekarken. Herkes örnek gösterirdi. Evliliğinden sonra bu hale geldi.

X