Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
muhallebicifelsefe ve siyaset tamamda pastane ne la
Bu hakka sahip değilse bunu açık açık ifade etAma ben gizli görüşmek zorunda kaldım, çünkü eşim o aileyle (dolayısıyla o adamla da) görüşmemi istemiyordu. Ama ben o aileyle görüşmemi engelleme hakkına sahip olduğunu da düşümüyorum. Engelleyemez, engellememeli. O yüzden gizli görüşmek zorunda kaldım. Zaten yanlış bir şey de konuşmuyorduk, yanlış konularda çetleşmiyorduk.
süper yorum:)"Kocamı muhallebicide arkadaşının eşiyle göz göze yakaladım, atom altı parçacıklarını tartıştıklarını söyledi ama karar veremiyorum, sizce beni aldatıyor mu?"
mahalle kavgasina cevirenlere ben de karsiyim..Ben onaylamadim ki yaptığını. Ama niyet önemli ya biraz da çok bel altı vuran kadınlar var.
Senin derdin aileyle gorusmek olsa adamin karisi da olurdu. Sen adamla tekli yazisiyosun tekli bulusuyosun karisinin dunyadan haberi yok. Kimi kandirdigini saniyosun bu cumlelerle, bizi mi kocani mi kendini mi? Ben cevap vereyim, hic kimseyiAma ben gizli görüşmek zorunda kaldım, çünkü eşim o aileyle (dolayısıyla o adamla da) görüşmemi istemiyordu. Ama ben o aileyle görüşmemi engelleme hakkına sahip olduğunu da düşümüyorum. Engelleyemez, engellememeli. O yüzden gizli görüşmek zorunda kaldım. Zaten yanlış bir şey de konuşmuyorduk, yanlış konularda çetleşmiyorduk.
Adamın eşi biliyor mu ?Nereye gitseydik ay??
Pastaneye taktınız yahu.
Müsait bir yerdi oturduk işte.
Bir sürü de insan vardı. Sanki yapayalnız mıydık!
Tamam, eşime yalan söylemem YANLIŞ! Hatalıyım.
Ama şu konuda hatalı değilim. "Evli bir kadın, başka bir erkekle oturup konuşamaz" denemez. Bu konuda haksızsınız.
Ha, yapayalnız, başbaşa olurlarsa belki, ama öyle değildi ki, kalabalık bir ortamda konuştuk. Elele gözgöze de değil yani.
Normal iki medeni insan gibi konuştuk.