Ben Şimdi Kocamı Aldatmış mı Oldum???

Madem sordun ben de cevap vereyim
sen eşini aldattin hatta bence hoşlaniyorsun da
Ayrıca esin istemiyorsa bır kadın dahi olsa gorusemezsin
ha bir de bu adamın eşi biliyor mu ??
Burdan bakınca durum çok çirkin

Kaldı ki bize sorduğun a göre içinde bir şüphe var

Şaka gibi resmen. Siyaset felsefe konuşacak insan kalmadı elin evli barklı adamı mı kaldı? Ne demek sürekli mailleşmek? Ayy bana fenalıklar geldi. Benim gibi geniş bir insan bile bunları söylüyorsa bir aynaya bakmalısın. Aldatmak sadece ilişki yaşamak değildir.

Ama ben gizli görüşmek zorunda kaldım, çünkü eşim o aileyle (dolayısıyla o adamla da) görüşmemi istemiyordu. Ama ben o aileyle görüşmemi engelleme hakkına sahip olduğunu da düşümüyorum. Engelleyemez, engellememeli. O yüzden gizli görüşmek zorunda kaldım. Zaten yanlış bir şey de konuşmuyorduk, yanlış konularda çetleşmiyorduk.
Bu hakka sahip değilse bunu açık açık ifade et

Madem yanlış değil neden sakladiniz? Bırakın siyaset ayaklarini. İki evli ayrı insan başbaşa konuşcak birşeyiniz OLAMAZ . (Benim görüşüm bu)

şu durumu ogrendiginde esinin şu sakinligi, uzlasmaya calismaniz, marjinal sohbetleriniz, Turkiye de yasayip bu durumu normal gormen ve salaga yatarcasina sorular sorman, ustune bir de yeni uye olup ilk konunun skandal icerikli olmasi.. buram buram fake, feylesof fake seni..

Ama ben gizli görüşmek zorunda kaldım, çünkü eşim o aileyle (dolayısıyla o adamla da) görüşmemi istemiyordu. Ama ben o aileyle görüşmemi engelleme hakkına sahip olduğunu da düşümüyorum. Engelleyemez, engellememeli. O yüzden gizli görüşmek zorunda kaldım. Zaten yanlış bir şey de konuşmuyorduk, yanlış konularda çetleşmiyorduk.
Senin derdin aileyle gorusmek olsa adamin karisi da olurdu. Sen adamla tekli yazisiyosun tekli bulusuyosun karisinin dunyadan haberi yok. Kimi kandirdigini saniyosun bu cumlelerle, bizi mi kocani mi kendini mi? Ben cevap vereyim, hic kimseyi

Yalnız insanlar yazınca dikkat ettim, olay neden absürt komedi tadında gelişiyo?

Günlerden bir gün evli bi kadınla evli bi adam felsefe ve siyaset hakkında konuşmaya pastahaneye gitmişler.

Neden pastahane mesela :KK53:

Nereye gitseydik ay??
Pastaneye taktınız yahu.
Müsait bir yerdi oturduk işte.

Bir sürü de insan vardı. Sanki yapayalnız mıydık!
Tamam, eşime yalan söylemem YANLIŞ! Hatalıyım.
Ama şu konuda hatalı değilim. "Evli bir kadın, başka bir erkekle oturup konuşamaz" denemez. Bu konuda haksızsınız.
Ha, yapayalnız, başbaşa olurlarsa belki, ama öyle değildi ki, kalabalık bir ortamda konuştuk. Elele gözgöze de değil yani.
Normal iki medeni insan gibi konuştuk.

Adam madem arkadaşınızın kocası neden adamla başbaşa buluşuyorsunuz? Eşi neden gelmiyor bu adamın? Yoksa o siyasetle ilgili konulardan pek hoşlanmıyor mu? Bırakın Allah aşkına dalgamı geçiyorsunuz..Bana hiç samimi gelmedi anlattıklarınız..Bu işin sonu iyi gözükmüyor kusura bakmayın..İkinizde evlisiniz gizli gizli pastanede buluşup birde yalan söylemek hoş mu sizce? Elin adamıyla siyaset konuşunca ne oluyor başka arkadaşlar bulun kendinize bunları konuşacak...

Nereye gitseydik ay??
Pastaneye taktınız yahu.
Müsait bir yerdi oturduk işte.

Bir sürü de insan vardı. Sanki yapayalnız mıydık!
Tamam, eşime yalan söylemem YANLIŞ! Hatalıyım.
Ama şu konuda hatalı değilim. "Evli bir kadın, başka bir erkekle oturup konuşamaz" denemez. Bu konuda haksızsınız.
Ha, yapayalnız, başbaşa olurlarsa belki, ama öyle değildi ki, kalabalık bir ortamda konuştuk. Elele gözgöze de değil yani.
Normal iki medeni insan gibi konuştuk.
Adamın eşi biliyor mu ?

X