Ben Şimdi Kocamı Aldatmış mı Oldum???

bi adamla siyaset cart curt konuşmak için bu riski niye alıyorsun? kocanın hoşlanmayacağından eminsin. çok mu önemli? heyecanlı mı oluyor nedir yani?

aldatmak kandırmaktır. yalan söylüyorsun ve motivasyonun siyaset,felsefe konuşmak!? gerçekçi geldi mi,senin kendine itiraf etmen gereken şeyler var gibi...

Madem kötü birsey degil yaptigin
eşinden niye gizledin?
Gizledigine göre sende yaptiginin yanlış
oldugunun farkindasin
ayrica siyaset felsefe konusmalariyla baslar hersey
ilk bulusmalarimizdada havadan sudan konusuruz sonra gelisir.iliskiler bu sekilde baslar.ikinizde evlisiniz gizli kapakli gorusuyorsunuz ne denir ki sizin gibileri hic anlamayacagim..

boşanma sebebi

utanacağın şeyi yapma yaptığın şeyden utanma yanlış ki gizliyosun hep erkeklere yükleniyoruz kadınlarda fena hee

Benim şu tavırda bi kız arkadaşım olacak onu felsefe manyağı yaparım kadına şiddeti tartışırsınız hastanede
nasıl rahat deeğilmi. kız arkadaşının kocasıyla gizli görüşüyor. kız arkadaşıma sormadım ,ne farkeder ,çokta tın tarzı cevap yazıyor.
inşallah o kız arkadaşı bunu öğrenirde saçını başını yolar

Bir sonraki konu: aslında çok temiz dişüncelerle başlamıştım ama istemeden aşık oldum. İnanın bunu istememiştim, tek istediğim siyasi konularda müzakere etmekti ama kader ağlarını örmüş. Çok çaresizim, kocama açıklayamam beni öldürür. Zaten o da karısını sevmiyormuş, mutsuzmuş, 2 yıldır ayrı yaşıyorlarmış. Aslında benden önce bitmiş ilişki ben tam üzerine gelmişim....

harbiden de siyaset felsefe jargonuna hakim mi merak ettim

üzerine adet görme gibi değil mi, yerleşme kanaması

Erkek arkadas edinmeme izin vermiyor illede ben felsefe, siyaset konusacagim insanlar ariyorum bunda erkekler de olabilir bana karisamaz diyorsan bosanirsin. Bu yaptigini hakli kilmiyor yani bahaneler uretme. O adamin esi de bilmiyor degil mi? E malum karisi istemiyordur karsi cinsle arkadas edinmesini. Ne kadar masumsunuz. Ben olsam boşanırdım senden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…