Ben Şimdi Kocamı Aldatmış mı Oldum???

Daha eşle/hayat arkadaşınızla hayatınızı etkileyen bir konuda fikir birliğine varamıyorsunuz, bir bu durumu meşrulaştırmak için gizli işler peşindesiniz ve başkasıyla müzakere ediyorsunuz, konularınız arasında "senfoni orkestraları ve faiz konuları" da vardır bence. Daha önce tekrarlanmış ama hakkaten evliliğiniz kötüyse filozof olursunuz, sokrates bir kere daha haklı hanımlar. Herkese kocasıyla da, cinsiyet farketmeksinizin arkadaşlarıyla da fikir teatisi edebilecekleri bir ortam dilerim.

safkelebek Allah seni ne yapsın
konularınız arasında "senfoni orkestraları ve faiz konuları" da vardır bence.
yani öyle böyle değil, çok güldürdün beni, Allah da seni güldürsün

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

eşinden gızlı yaptıgın buyuk yanlıs ızın vermıyor benı kısıtlaması dahamı normal dıyosun adam haklı valla kızmakta ben encok acaba arkadasının haberı varmı kocasıyla sohbet edıp mesajlaştıgndan pastanede bulusup sıyasettı felsefeydı vs sohbetlerınızden onu merak ettım? bıtek sekılde normal karsılanabılırdı hem burdakı herkez tarafından hemde kocan tarafından oda şu eger yaznlız arkadasının eseıyle degıl arkadasın esıyle bırlıkte olsaydı 3 nuz bulussaydı normal olurdu bı nevı ama sımdı hıc normal degıl yanı yaptıgınız aldattınmı bılmıyorum ama dogru degıl esının haberı olsaydı keske yalan soylemene degdımı adam haklı....

Kocanızdan gizleme gereği duyduğunuz için evet yanlış yaptınız. Bunu eşinize arabada değil buluşmaya gitmeden önce söylemeliydiniz. Aynı şeyi kocanız size yapsaydı şimdi "kocam beni aldatıyor" başlığını açardınız, biraz empati yahu

11 senelik erkek arkadasim szlenimce gorusmeyi kestim sozlusu rahatsiz olmasin benden diye simdi evliler tanisiyoruz kizlada cok iyi anlasiyoruz ama arkadasima bir sey sormak icin bile arayacak olsam en az bes kez dusunuyorum. Ne kendi hayatima nede onun hayatina zarar vermek istemem.

Ben olsam bende kizardim. Kocani resmen kandirmissin. Yalan soylemissin. Simdi bu adamdan da sana guvenmesini beklersin. Kocana cok buyuk bir hata yaptini ve bir daha yapmayacagini soyle. Bence o adamdan da uzaklas. Belki sen iyi bir arkadaslik olarak goruyorsundur ama karsi tarafin amaci belli olmaz. Bosu bosuna iki aileyide uzme

Hastayim su felsefe siyaset filan konusanlara. Karilarinizdan kocalarinizdan hebersiz vatan millet kurtariyorsunuz mubarek. Eee cozenildiniz mi bari varolus gercegini. Kocandan habersiz adamlarla bulusup bunu da normal karsiliyorsun o zaman sen baya baya humanizm savunucusun. Peki adam neyi savundu
onunu karisinin haberi var mi
neden bu konular konusmak icin bulusulur ki
diger kullandiginiz face bilmem ne bunlardaki yazismalar vs. Kocana onun da karisina gosterebilecek cesareti varmi
babam pasta yapmayi kimden ogrendi
inan bunlari hic metak etmiyorum. Ama catlayacam meraktan adam varolusculuk hakkinda ne dusunuyormus Allasen soyle

Sen istediğin kadar ben felsefe konuştum de. Bir insanın eşi istemiyorsa ve ondan gizli bir iş yapıyorsa onun hakkına girer. Bence çok Yanlış. Eşlerin birbirinin istemediği şeyleri kesinlikle yapılmaması gerektiğini ilke edinmeniz lazım. Sizin olaya gelince asla eşimin benden gizli toplumsal konuları konuşmak için biriyle görüşmesini istemem. Öğrendiğimde de güvenim çok sarsılirdi.

evliligine zarar vermemekten cok, malum insanla gizli gizli bulusmayi daha onemli gormussun ne denir ki????
elin evli adamiyla gizli gizli bulusmalar :KK47: :KK59:

Kötü bir şey yapmadığınıza inancınız bu kadar tamsa, neden eşinizden gizliyorsunuz?
Bir de merak ettim; muhabbetlerinizden onun karısının haberi var mı?

X