Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben şimdi aldatıldım mı?
- Konu Sahibi buket_82
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?hem sağlıgın yerındeyken adamla ıkı haftada bır ilişkiye gır hemde adamın bu sebepten kaynaklanan hatasını görünce gurum ıncındı moduna gec boşanma falan yok kır dizini otur kocanın yanında eşinin durumunda olan bır cok erkek emın ol bunu yapıyor senınkı yakalanmış o ayrı mesele gıdıp tensel anlamda bır seyler yasamasalar bıle bır sekılde kendılerını tatmın edıyolar bu hayatın gercegı bıraz acık oldum kusura bakma ama evlılık yıyelım içelim gezelım tozalımdan ıbaret degıl bana gore evlılık ınsanları zınadan kurtaran cok buyuk bır etken eşinın ısteklerıne cevap vermelısın kucuk bır not tabı saglıklı oldugun surece sen hastayken eşin boyle bır sey yapsa tamamen suclu o olurdu ama sanırım öyle bır durum yok gayet saglıklısın
Evliliğe bakış açınız ne kadar ilginç :44:
Öyle bir kural mı var:/ haftada 1-2 kez ilişkiye girmek lazım vesaire diye .Buna uyulmayınca, erkek aldatma hakkına sahip oluyor öyle mi
İyi o zaman ,hamilelik döneminde de ilişkiye giremeyecekleri için kocası aldatsın .Ne de olsa erkeğin en doğal hakkı değil mi !!!!!!
Evliliğe bakış açınız ne kadar ilginç :44:
Öyle bir kural mı var:/ haftada 1-2 kez ilişkiye girmek lazım vesaire diye .Buna uyulmayınca, erkek aldatma hakkına sahip oluyor öyle mi
İyi o zaman ,hamilelik döneminde de ilişkiye giremeyecekleri için kocası aldatsın .Ne de olsa erkeğin en doğal hakkı değil mi !!!!!!
sağlığın yerındeyken dıye bır ibare var orda farkındaysan
AYRICA KIMSENIN KOCASI BEN BU KADINLA EVLENIYIM BİBLO GIBI VITRINDE DURSUN DIYE ALMIYOR MALESEF
sağlığın yerındeyken dıye bır ibare var orda farkındaysan
AYRICA KIMSENIN KOCASI BEN BU KADINLA EVLENIYIM BİBLO GIBI VITRINDE DURSUN DIYE ALMIYOR MALESEF
Erkekler sadece cinsel ihtiyaçları için evleniyorlar öyle mi
Zaten konuyu açan arkadaşımız depresyonda olduğunu belirtmiş başka bir şehire gelin gelmiş ,iş bulamamış ,doğum kontrol hapı kullanıyormuş gibi gibi.
Kocası destek olacağına ,arkasında iş çevirmiş ve siz de haklı diyorsunuz pes !!!
- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
Erkekler sadece cinsel ihtiyaçları için evleniyorlar öyle mi
Zaten konuyu açan arkadaşımız depresyonda olduğunu belirtmiş başka bir şehire gelin gelmiş ,iş bulamamış ,doğum kontrol hapı kullanıyormuş gibi gibi.
Kocası destek olacağına ,arkasında iş çevirmiş ve siz de haklı diyorsunuz pes !!!
Katılıyorum yazınıza,bayanın psıkolojık sorunu var ve buda (sağlık sorunu) sonucta,keyfınden değilki bu durum,evlılıkte cınsellık buyuk rol oynasada;bayanın bedensel veya psıkolojık sorununda erkek aldatıcaksa bu dünya nereye gidiyor....
- 13 Ekim 2009
- 1.834
- 702
- 163
Ben olsam bırakıp gitmezdim; gidersem dönmezdim ama.
Hem gidersen rahat duracağını hiç sanmıyorum; "nasılsa olan oldu, hem canım bırakıp gitmeseydi, ben de erkeğim , ihtiyaçlarım var, nasıl olsa gittiği gibi dönecek"
Yani eğer burnunu sürtmek istiyordunsa bunu fotoğrafları ilk gördüğünde yapıp çekip gitmeliydin; o zaman etkili olurdu,gözü korkardı belki.
Ama şimdi senin sonsuza kadar gitmeyeceğini biliyor, e nasılsa döneceksin.
Hem gidersen rahat duracağını hiç sanmıyorum; "nasılsa olan oldu, hem canım bırakıp gitmeseydi, ben de erkeğim , ihtiyaçlarım var, nasıl olsa gittiği gibi dönecek"
Yani eğer burnunu sürtmek istiyordunsa bunu fotoğrafları ilk gördüğünde yapıp çekip gitmeliydin; o zaman etkili olurdu,gözü korkardı belki.
Ama şimdi senin sonsuza kadar gitmeyeceğini biliyor, e nasılsa döneceksin.
Katılıyorum yazınıza,bayanın psıkolojık sorunu var ve buda (sağlık sorunu) sonucta,keyfınden değilki bu durum,evlılıkte cınsellık buyuk rol oynasada;bayanın bedensel veya psıkolojık sorununda erkek aldatıcaksa bu dünya nereye gidiyor....
psikologsunuz galıba öyle psikolojım bozuk demekle olmuyor madem bozuk neden yardım almıyor bence aılesınden uzak oldugu için canı sıkılıyor ben arkadasın eşinin resimlere bakmasını tasvip etmıyorum tabıkıda ama yapmıssa affedebılır dıyorum bence burda her sey bayanın elınde ısterse evlılıgını yenıden canlandırabılır
- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
psikologsunuz galıba öyle psikolojım bozuk demekle olmuyor madem bozuk neden yardım almıyor bence aılesınden uzak oldugu için canı sıkılıyor ben arkadasın eşinin resimlere bakmasını tasvip etmıyorum tabıkıda ama yapmıssa affedebılır dıyorum bence burda her sey bayanın elınde ısterse evlılıgını yenıden canlandırabılır
"Eğer kadın bir anlık gaflete düşüp depresyona falan girerse erkeğin aldatması mazur görülebilir" o zaman.
- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
Ben sızın yazınıza alıntı yapmadım,arkadasın yazısına alıntı yaptım ve söyledılerıne katıldım,sizinle polemığe gırecek değilim bır cabam yok ama sız cabalar gibisiniz,tok acın halınden anlamaz derler ya bazen doğru buluyorum bu sözü,insan şehır değiştirdiğinde bıle bazen psıkolojısı bozulur kendımden örnek vererek konusyorum bende ailemden ayrı bır sehire geldım ve cok cok yanlızım ne yasadığımı ben bılırım gerısı hıkaye kımı ınsan deprosyana gırer bu durumda kımıyse dısarı vurur ıce atar baska zaman acığa cıkar bu yuzden erkek aldatır ve kadın affederse yanı sızın dedğiniz gibi düşünrse kadın erkek aldatmaya devam eder eder ve eder.Psikolog olmasamda kendımın psıkoloğuyum cok sukur.
Merhaba hanımlar;
Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Ve buradaki paylaşımları, dayanışmayı çok beğeniyorum. Aslında buraya yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım fakat bu konuyu burası dışında paylaşıp, dertleşebileceğim, akıl alabileceğim kimse yok Paylaşıp, fikir almazsam da içime atmaktan kafayı yiyeceğim.Sizlerin de bana yardımcı olacağınızı çok iyi biliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Ben İstanbul'dan Kütahya'ya gelin geldim.On aylık evliyim. Burada eşimin ailesinden, birkaç komşu ve eşimin arkadaşları dışında kimsem yok. Burada kendime henüz bir iş bulamadım. Dolayısıyla henüz kendi sosyal çevremi oluşturamadım. Her ne kadar alışmaya çalışsam da , günlerim çok sıkıcı geçmese de bu şehre adapte olamadım sanırım. Ailemin, İstanbul' daki arkadaşlarımın,akrabalarımın eksikliğini fazlasıyla hissediyorum. Sadece eşim çalıştığı için maddi durumumuz henüz iyi değil, düğün borçlarımız var ve ben ha diyince İstanbul' a gidemiyorum. Gerçi her ay gidiyorum ama bana yetmiyor sanırım. Daha çok ailemle olmak, onlarla iç içe olmak istiyorum. Burda ailesiyle aynı şehirde olan, onlardan destek alan arkadaşlarımı çok kıskanıyorum ve daha da içime atıyorum bu durumu.
Her neyse çok uzatmak istemiyorum. Saydığım sebeplerden dolayı sanırım depresyon gibi bir durum yaşadım. Bazen hayattan zevk almıyor, evde boş boş oturup internet, televizyon karşısında zaman geçiriyordum. Eşim ilk başlarda benimle çok ilgilenir, işlerime yardımcı olurdu, bana sevgisini, ilgisini eksik etmezdi. Fakat sonrasında kendine yeni telefon alınca, elinden düşürmez oldu, işten gelir telefonu eline alır, sürekli oyunlar oynar, telefonun uygulamarıyla vakit geçirirdi. Gece yatakta, tuvalette bile telefonu elindeydi. Sabah gözlerimi bi açardım telefon yine elinde :s
Bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı, hem kimsesiz olmam, hem de onun bana ilgi göstermemesi beni ondan soğuttu. Zaten doğum kontrol hapından dolayı cinsel isteksizlikte başlamıştı. Yeni evli olmamıza rağmen iki haftada bir cinsellik yaşıyorduk o her zaman yanıma gelip isterdi ama ben bir bahane uydurup reddederdim. Ama elimde olan bişey değildi, resmen canım istemiyordu. İki hafta sonra da mecburiyetten yapıyordum. Kusura bakmayın biraz açık yazdım ama bunları anlatmam gerekiyordu.
Uzatmadan olaya geleyim. Geçtiğimiz Salı eşim iş dolayısıyla Afyon' a gitti 3 gün orda olması gerekiyordu. Tabii biz yine iki hafta cinsellik yaşamamıştık. Eşim gitti geldi, Cumartesi günü kpss sınavı vardı biliyorsunuz. Okul uzak bir okuldu ve bana sen de gel hayatım arabanın anahtarını telefonu sana veririm beni beklersin dedi. Tamam dedim, hazırlandık çıktık evden. Eşim sınava girdi ben beklemeye başldım. Önce okulun bahçesinde dolaşmaya, oturup beklemeye başladım, Canım sıkılınca şunun telefonunu alıp oynayayım bari biraz dedim. Ama aklımda en ufak birşey yok, hiçbir zaman eşimin telefonunu karıştırmamışımdır. Amacım sadece internete girmek. İnstagram uygulaması vardır bilirsiniz, beraber ordan çok fotoğraflara bakardık. Oraya girdim ama üyeliğini silmiş oradan, telefon da fazla çekmiyor, sayfaları yavaş açıyor. Ben internete girmekten vazgeçtim ve bari fotoğraflara bakayım dedim, eşim çok güzel fotoğraflar çeker, güzel manzaralar yakalar. Eşimin foto galerisini açmamla başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Bir tane kadının açık saçık fotoğrafları, kadın her uzvunun fotoğrafını çekip eşime yollamış, eşim de kendi fotograflarını çekip yollamış.
Şok oldum, eşime çok çok güvenen bir insandım ben. Öleceğimi bilirdim, böyle bişey yapacağını bilmezdim. Yanıma hiç para almamıştım ve araba kullanmasını çok iyi bilmiyorum, yoksa bir dakika onu beklemez çeker giderdim ordan. Aklımdan bir sürü şey geçiyor, yerimde duramıyorum, sınav bitip yanıma geldiğinde ne dicem hiçbişey bilmiyorum. Öyle böyle sınav bitti, yanıma geldi. Ben hiçbir şey söyleyemiyorum, ben onun yaptığından utanıyorum ,yüzüne bakamıyorum. Arabada gidiyoruz, tabii benm surat düştü yine de , bun noldu hayatım sıkıldığın için mi surat yapıyorsun? diyor. Keşke öyle olsaydı , keşke fotoları telefondan silseydin dedim. Bu put gibi kaldı, hiçbişey diyemedi. Bana bilet al hemen istanbul a gidicem, uzun bir süre de dönmicem dedim. Sonra beni eve bıraktı kendisi eve gelmedi, yarım saat sonra geldi, ağlamaktan gözleri şişmiş. Geldi konuşalım dedi. Ben seninle olduğum günden beri kimseyle olmadım, kimseye bakmadım, düşlemedim ,dokunmadım dedi, Kur'an 'a el bastı, yeminler etti. Bir anlık bi hata dedi, kız kim tanımıyorum ,etmiyorum, hiç konuşmadım dedi, yurtdışındaymış kız. İnternette fotoğrafını görüp eşimi çok beğendiğini söylemiş, sohbet etmişler, konu oralara gelmiş. Ondan sonra çok pişman olup , o yüzden üyeliğini silmiş. Belki kız uzakta ,tanımıyorum diye bi rahatlık oldu, o zaman düşünemedim hiç bir şeyi, bir anlıktı dedi. Ama gururum çok kırıldı. Çok üzüldüm , yıkıldım, mahvoldum, bittim resmen. Her şeyi geçtim benm kocam bana böyle bir şeyi nasıl yapar, nasıl başkasına bakar dedim? Kendimi suçladım hep, ağladım durdum, bağırıp , çağıramadım bile. çok pişman oldu biliyorum, bir daha böyle bişey yapmam diyor, söz veriyor, Kur'an a el basıyor ama benim onurum, gururum kırıldı bir kere, bundan sonra yapsa da önemli değil.
Çok karmakarışığım kızlar çok Keşke gerçekten aldatsaydın çeker giderdim dedim. Şimdi çok daha yeni evliyiz, bu sebepten hemen koparıp atmak da istemiyorum ama çok kırıldım, gururum incindi, çok kötüyüm. Ne yapacağım bilmiyorum? Şunu öğrendim ki bu işin sanalı gerçeği yokmuş, hepsi aynı acıtıyormuş insanın içini. Şimdi bir dk olsun yanımdan ayrılmıyor, telefonu asla eline almıyor, ne istesem yapıyor, yemekleri, kahvaltıyı herşeyi o hazırlıyor, sürekli dibimde dolaşıp bana sarılıp öpüyor ama benim gözüm hiçbir şey görmüyor Keşke en başından bana bu şekilde davransaydı, daha doğrusu ilk günlerdeki hareketlerini sürekli sürdürseydi de bunlar olmasaydı
Kusura bakmayın çok uzun oldu ama içimdekileri anlatmaya sayfalar yetmez inanın. Zaten anne babam öğrense bu durumu bir dakika beni burda tutmazlar hemen geri alırlar. Şimdi aramız iyi, olanları unutmaya çalışıyorum, ama bazen o fotolar aklıma geliyor ve birden soğuyorum Siz olsanız ne yapardınız kızlar? Boşanır mıydınız yoksa unutmaya çalışıp eski günlerinize dönüp evliliğinize devam mı ederdiniz? Düşünceleriniz benim için çok önemli, çok teşekkürler...
hemen boşanmayı düşünmek doğru değil. eşinin bu değişimi sabit kalırsa iyi olur. ama sen de hemen unutup ona bir rahatlık verme, biraz hatasını anlayana kadar tavrını koy ki tekrar yapmasın. cidden eşinde bu bir saplantı faln değilse tekrar yapmaz, yaparsa yakalarsın ve o zaman boşamayı düşünürün. bir de çocuk yapmak için kesinlikle acele etme. cinselliğe gelince, 2 hafta çok uzun bence. eşine ısınmaya çalış, konuşsaydın keşke en başta. cinsellik kötü giderse, sıklık azalırsa erkekler açısından sıkıntılar başlıyor. çok önemli bir konu. çocuk fln da yok daha ve gençsiniz...
Arkadaşlar ne kadar yıkıcı mesajlar veriyosunuz,biraz yapıcı olun.bazen erkeklerle kendinize itaat etmesi için evlendiğinizi düşünüyorum.Hep erkeklerden bekliyosunuz aman şunu yapsın,aman böyle olsun.Konuyu açan arkadaş neden kendini sorgulamıyo acaba bu kadar güvendiği eşi bu şekilde davranıyo diye? Kendi sorusuna cevabı kendisi veriyo.
Erkekler ilk yıllarda daha çok ilgi beklerler.Biz nasılki onlardan ilgi bekliyosak onlarında ilgi ve ihtiyaçları var.Sen zaten bu durumları bilerek evleniyosun.Tabi cinsellik önemli bir parçası evliliğin.Ten teması aradaki sevgiyi dahada kuvvetlendirir.Madem isteksiz oluyosun ve bunuda biliyosun sen ilaci bırak eşin korunsun!hep benim istediğim olsun demişsin;canım istemiyosa olmaz demişsin ama eşiinin ihtiyacı olabileceğini hiç düşünmemişsin.yada canım istemese bile bu defa eşim için olsun dememişsin.Bence hata sadece eşinde değil tatlım azıcık empati kur sende anlayacaksın ozaman.
Erkekler ilk yıllarda daha çok ilgi beklerler.Biz nasılki onlardan ilgi bekliyosak onlarında ilgi ve ihtiyaçları var.Sen zaten bu durumları bilerek evleniyosun.Tabi cinsellik önemli bir parçası evliliğin.Ten teması aradaki sevgiyi dahada kuvvetlendirir.Madem isteksiz oluyosun ve bunuda biliyosun sen ilaci bırak eşin korunsun!hep benim istediğim olsun demişsin;canım istemiyosa olmaz demişsin ama eşiinin ihtiyacı olabileceğini hiç düşünmemişsin.yada canım istemese bile bu defa eşim için olsun dememişsin.Bence hata sadece eşinde değil tatlım azıcık empati kur sende anlayacaksın ozaman.
''Ben şimdi aldatıldım mı'' sorusunu bile sormanız
aslında durumu kabullenemediğinizin ve eşinizi
haklı çıkarmanın göstergesi.
Ayrıca kpps çok degil 3-4 gün önce oldu.
3-4 günde size pervane olmuş,
tabi ki olacak sonuçta suçlu!
Ayrıca bak sana bir abla nasihatı vereyim.
8 yıllık evliyim
daha bir gün olsun eşimi reddetmedim.
Bence sorun burdan kaynaklanıyor fakat elbetteki aldatması için gerekçe kabul edilemez!
aslında durumu kabullenemediğinizin ve eşinizi
haklı çıkarmanın göstergesi.
Ayrıca kpps çok degil 3-4 gün önce oldu.
3-4 günde size pervane olmuş,
tabi ki olacak sonuçta suçlu!
Ayrıca bak sana bir abla nasihatı vereyim.
8 yıllık evliyim
daha bir gün olsun eşimi reddetmedim.
Bence sorun burdan kaynaklanıyor fakat elbetteki aldatması için gerekçe kabul edilemez!
Son düzenleme:
Evet cnm teknoloji delisidir. Durumumuz olsa her yeni çıkan şeyden alır yani. Söyledim ben yapsam ne hissedersin diye, ben senin kadar sakin duramazdım zaten evi yıkmıştım diyor ama yine de affederdim seni ,sana olan sevgime kıyamazdım, yapmıştır bi hata derdim diyor :s
hiç bir erkek böyle demez ve affetmez... eşin pişman olmuş hatasını anlamış belki ama sonuçta bir hata yapmış, bu hatayı hiç olmamış kabul edemezsin.
sana tavsiyem psikolojik destek almalısın, tek başına üstesinden gelmeye çalışmakla kendini yıpratırsın
aldatmamış ise de aldatmaya hazır fırsat kollayan bir adam gibi geldi bana...sonuçta 10 aylık evlisin.evet bunun için boşanma tabi.ama hep uyanık gezmen lazım...bu adam fırsatını buldumu kaçırmayacaktır.şu anda sadece fiziksel olarak aldatılmamışsın.ya kadın sizinle aynı şehirde olsaydı?yurtdışında olduğundan resimlerle soyunmuşlar birbirlerine.yaşadığınız yerde olsaydı...telefonla resimle kalacak mıydı bu işsanmamaynı şehirde olsalardı çoktaaaaan yatakta bitmişti bu iş.sonrasını düşünmek istemem ama tüm aldatmalar böyle başlamaz mı...bir resim,bir kahve,bir mesaj,bir içki ve kocaman bir HATA
Aynen cnm şeytan dürttü mü ne işte? Yoksa hiç karıştırma huyum yoktur telefonunu. Ama bazen keşke görmeseydim diyorum belki ileriye gitmezdi, çünkü silmiş o siteye üyeliğini.
üyeliğini silmiş ama fotoları silmemiş bak burası enteresan gelmiş bana ..
cinsel isteksizliğini suç olarak görmemelisin bence gerçekten onu arzulamıyor olabilirsin.
bence o diğer kadınların oralarına buralarına bakacağına
bu kadın ne den beni arzulamıyor diye düşünsün onunla ilgili şeylerle uğraşsın.. kendi beğenen diğer hatunlara kaymasın..
kılıf hazırlamayın bunlara yaa.. biz adamları afettmek içi kendi bahanemizi buluyoruz zaten onların birşey demesine gerek yok..
ah bu erkekler ah
varlığı dert yokluğu dert...
Ben sızın yazınıza alıntı yapmadım,arkadasın yazısına alıntı yaptım ve söyledılerıne katıldım,sizinle polemığe gırecek değilim bır cabam yok ama sız cabalar gibisiniz,tok acın halınden anlamaz derler ya bazen doğru buluyorum bu sözü,insan şehır değiştirdiğinde bıle bazen psıkolojısı bozulur kendımden örnek vererek konusyorum bende ailemden ayrı bır sehire geldım ve cok cok yanlızım ne yasadığımı ben bılırım gerısı hıkaye kımı ınsan deprosyana gırer bu durumda kımıyse dısarı vurur ıce atar baska zaman acığa cıkar bu yuzden erkek aldatır ve kadın affederse yanı sızın dedğiniz gibi düşünrse kadın erkek aldatmaya devam eder eder ve eder.Psikolog olmasamda kendımın psıkoloğuyum cok sukur.
tamam o halde sızın anlattıklarınızdan cıkan şey evlendık şehır degıstırdık aılemızden uzaklastık psikolojımız bozuldu napıyoruz kızlar eşi ilgisiz bırakıyoruz neden cunku bız depresyondayız haha
Allahım ya zaten bu arkadas evlenırken aılesınden uzak kalıcagını bılerek evlenmıstır emınım depresyona gırıp kocasını ıhmal etmesı ıcın hıc bır sebep yok
- Cinsellık aradakı asktan sevgıden sonra evlılıkte önemlı olan 2. şey kesınlıkle eşlerle tensel anlamda alaka kopmamalı bence heee Allah korusun cok sevdıgın bırını kaybedersın depresyona gırersın kocanla aılesıyle ya da kendı aılenle aranda ucurumlar vardır dusunce anlamında depresyona gırersın cocugun olmaz depresyona gırersın cocugun olur hastalıklıdır depresyona gırersın kocandan dayak yersın gırersın uyusturucu kullanırsın gırersın paran olmaz gırersın ama ben aılesınden uzakta dıye depresyona gırenı ılk kez gordum
bebegim sen kocanın burnunu bır ıkı gun sürt sonra bu olayı unut bence burda ıkınızde suclusunuz bana kalsa eşinın sucuda yok cunku o içgüdüleriyle hareket etmıs ben kadınla konustugunua falanda ınanmıyorum eşin senı sevıyor depresyondan cık ve yuvana sahıp cık ıkı resım yuzunden ev terkedılmez bosanma olmaz baska sorunların yoksa üzerine bır sunger cek ve en kısa zamanda toparlanıp kocana gereken ılgıyı göster
- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
- 248
ne olursa olsun aldatma affedilemez ancak;
başkasına gider aldatır diye değil, hastalık gibi geçerli bir sebebin yoksa istemiyorum diye reddedilmez. 2 haftada 1 cinsellik olmaz. eşim beni reddetse 2 haftada 1 yalvar yakar olsak tabii aldatmam ama kırılırım. hatta beni artık sevmediğini istemediğini düşünürüm.
belki resimle vs kendini tatmin etmiştir. ama yakaladığın iyi olmuş yavaş yavaş ilerletirdi yoksa tatmin olayını.
şimdiden sonra cinselliği reddetsen haklısın, tabii o resimlerden sonra miden kabul etmeyebilir.
başkasına gider aldatır diye değil, hastalık gibi geçerli bir sebebin yoksa istemiyorum diye reddedilmez. 2 haftada 1 cinsellik olmaz. eşim beni reddetse 2 haftada 1 yalvar yakar olsak tabii aldatmam ama kırılırım. hatta beni artık sevmediğini istemediğini düşünürüm.
belki resimle vs kendini tatmin etmiştir. ama yakaladığın iyi olmuş yavaş yavaş ilerletirdi yoksa tatmin olayını.
şimdiden sonra cinselliği reddetsen haklısın, tabii o resimlerden sonra miden kabul etmeyebilir.
sanalda olması ve gerçek hayata yansımaması nedeniyle eşin affedilebilir bence.
ama iyi bir ders vermelisin ki bir daha böyle birşeye kalkışırsa neler kaybedeceğini görsün.
iyice bir burnu sürtülsün.
yalnız şunada deyineyim 2 haftada 1 bereberlik daha 10 aylık evli bir çift için az.
doğum kontrol haplarının isteksizlik yaptığını söylemişsin.
başka bir hapa yada diğer korunma yöntemlerine yönelebilirsiniz.
ama iyi bir ders vermelisin ki bir daha böyle birşeye kalkışırsa neler kaybedeceğini görsün.
iyice bir burnu sürtülsün.
yalnız şunada deyineyim 2 haftada 1 bereberlik daha 10 aylık evli bir çift için az.
doğum kontrol haplarının isteksizlik yaptığını söylemişsin.
başka bir hapa yada diğer korunma yöntemlerine yönelebilirsiniz.