• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben şimdi aldatıldım mı?

ne desem bilemedim canim, Allah yardimcin olsun..simdiden boyleyse bu adam ilerde neler yapmazki?? ilerde cocuk isterseniz hamileligi var bunun lohusaligi var...

insan her zaman ayni sekilde cinselligi istemeyebilir, hemen baskalarina mi gitmek gerekiyor. Allah kimseyi sasirtmasin erkeklere gercekten akil sir ermiyor bazen.

çok teşekkür ederim cnm, amin. Bak hamilelik ya da lohusalık durumunu hiç düşünmemiştim. Dediğin gibi o zaman da yapar yani :(

ben olsaydım uzun bir süre ailemin yanına gitmezdim.onun fitil fitil burnundan getirirdim.evliliğiniz çok yeni bence herşeyi zamana bırakın.

arkadaşa katılıyorum eğer gidersen çanak tutmuş olursun. Bnece de gitme ki burnundan getir. En azından gözünün önünde ol ama görünmez ol. anlatabildim mi bilmiyorum.

Evet aldatılmışsınız :50:
Şeytan dürtüp ,o telefona bakmasaydın uyuyor olacaktın :26:senden gizleyecekti bir durumu, hatta daha bile öteye gidebilirdi herşey.

Aynen cnm şeytan dürttü mü ne işte? Yoksa hiç karıştırma huyum yoktur telefonunu. Ama bazen keşke görmeseydim diyorum :( belki ileriye gitmezdi, çünkü silmiş o siteye üyeliğini.

Aynen cnm şeytan dürttü mü ne işte? Yoksa hiç karıştırma huyum yoktur telefonunu. Ama bazen keşke görmeseydim diyorum :( belki ileriye gitmezdi, çünkü silmiş o siteye üyeliğini.

Canım ya inan çok üzüldüm .Çok taze bir de evliliğiniz :( sen aynısını yapsaydın ,yani bir erkek fot.larını yollsaydı sende de ona:/ eşinde bunları görseydi tepkisi nolurdu.
Affedilecek şeyler değil :(

Son düzenleme:
bana görede bu aldatmadır...
şimdi pişman olmuş diyosun...
bide lütfen kusura bakma ama senin cinsel isteksizliğininde payı olabilir bunda...
herkes bi şansı hakeder pişmansa ve düzeltmeye çalışıyorsa...
allah bi daha yaşatmasın...

bana görede bu aldatmadır...
şimdi pişman olmuş diyosun...
bide lütfen kusura bakma ama senin cinsel isteksizliğininde payı olabilir bunda...
herkes bi şansı hakeder pişmansa ve düzeltmeye çalışıyorsa...
allah bi daha yaşatmasın...

Evet cnm ben benim isteksizliğimin de bi sonucu olabilir diyorum ama bunu yapmasına sebep değil bu tabii ki.
Pişmanlığını,üzüntüsünü sürekli hissettiriyor, yanımdan ayrılmıyor, özenli davranıyor ama ne kadar devam eder bilemem.
Amin cnm teşekkür ederim...

ilerde bunu yapan ne yapar demeyelim bence. Valla çok yakın bir tanııdığım bir anlık şeytana uyup karısını aldattı ama gerçekten karısını seviyordu artık nasıl oldu tam bilmiyorum. Yazık kadın harap oldu kaç kilo verdi o yüzden. Neyse affetti sonunda. İnanın şuan çok mutlulular. Adam karısının kıymetini anladı sonradan. Bu binde bir bile görülse bence olumsuz yorum yapmayalım. Ama dediğim gibi affedeceksen de mutlaka pişman olmalı. Burda neler okuyoruz kanım donuyor resmen.

ay çok geçmiş olsun bende yeni evliyim ve böle bişeyın basıma gelecegınden cokkorkuyorum erkek mılletı ıste nefıssız oluonasıl mıdelerı kaldırıo bu nasıl bır yaradılısdır aklım almıo ....

Bende nerdeyse 10 ay olucak evlenelı esımın elınde sureklı telefon senın dediğin heryerde hıc elınden dusmuyo ama sureklı oyun oynuyor,cok zor bır durum nasıl surtebılırsınız bır sure ayrı kalın değerınızı anlasın ve daha sonra o elındekı telefon dan daha ıyı bır telefon aldırın kendısıne ve sızde elınızden düşürmeyın bakalım onun tavrı ne olucak?

ay çok geçmiş olsun bende yeni evliyim ve böle bişeyın basıma gelecegınden cokkorkuyorum erkek mılletı ıste nefıssız oluonasıl mıdelerı kaldırıo bu nasıl bır yaradılısdır aklım almıo ....

Allah mesut etsin cnm, inşallah hiçbir zaman böyle birşey yaşamazsın. Beyinleri başka yerde bu erkeklerin maalesef :(

Bende nerdeyse 10 ay olucak evlenelı esımın elınde sureklı telefon senın dediğin heryerde hıc elınden dusmuyo ama sureklı oyun oynuyor,cok zor bır durum nasıl surtebılırsınız bır sure ayrı kalın değerınızı anlasın ve daha sonra o elındekı telefon dan daha ıyı bır telefon aldırın kendısıne ve sızde elınızden düşürmeyın bakalım onun tavrı ne olucak?

Eşim de sürekli oyun oynardı cnm, bende ne de olsa oyun oynuyor derdim. Ama sonunda şeytana uymuş işte :( ben de bazen oynardım kendi telefonumla ama o rahatsız olurdu, hem bana kızıyorsun hem de sen oynuyorsun diye. Yani o da rahatsız oluyor ben oynadığımda.

ilerde bunu yapan ne yapar demeyelim bence. Valla çok yakın bir tanııdığım bir anlık şeytana uyup karısını aldattı ama gerçekten karısını seviyordu artık nasıl oldu tam bilmiyorum. Yazık kadın harap oldu kaç kilo verdi o yüzden. Neyse affetti sonunda. İnanın şuan çok mutlulular. Adam karısının kıymetini anladı sonradan. Bu binde bir bile görülse bence olumsuz yorum yapmayalım. Ama dediğim gibi affedeceksen de mutlaka pişman olmalı. Burda neler okuyoruz kanım donuyor resmen.
Dört duvar arasınında mutlular mı değiller mi bilemezsiniz .
Artık seven de aldatıyor artık sevmeyen de :50: ben ilk aldatıldığımda affetmiştim taaaaaaaaa seneler önce .8 sene sonra gene aldattı :26: şimdi kafamı duvarlara vuruyorum neden affettim zamanında diye.

evet bu aldatma canım ama eşin belli ki çok pişman olmuş özür dilemiş gönlünü almaya çalışıyor sende ilerde keşke dememek için bir şans ver eşine:31:her insan eğer yaptığından pişmansa ikinci şansı hakeder diye düşünüyorum ama eşinin burnunundan getir çok da kolay affetme böyle birşey tekrarlanırsa yanında kalmayacağını aklına sok

mutlaka burnunu sürtmelisin canım kolay kolay affetme yüzüne gülme yoksa yine şeytana uyar nasıl olsa üç beş gün sonra barışır diye düşünür

Merhaba hanımlar;

Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Ve buradaki paylaşımları, dayanışmayı çok beğeniyorum. Aslında buraya yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım fakat bu konuyu burası dışında paylaşıp, dertleşebileceğim, akıl alabileceğim kimse yok :( Paylaşıp, fikir almazsam da içime atmaktan kafayı yiyeceğim.Sizlerin de bana yardımcı olacağınızı çok iyi biliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Ben İstanbul'dan Kütahya'ya gelin geldim.On aylık evliyim. Burada eşimin ailesinden, birkaç komşu ve eşimin arkadaşları dışında kimsem yok. Burada kendime henüz bir iş bulamadım. Dolayısıyla henüz kendi sosyal çevremi oluşturamadım. Her ne kadar alışmaya çalışsam da , günlerim çok sıkıcı geçmese de bu şehre adapte olamadım sanırım. Ailemin, İstanbul' daki arkadaşlarımın,akrabalarımın eksikliğini fazlasıyla hissediyorum. Sadece eşim çalıştığı için maddi durumumuz henüz iyi değil, düğün borçlarımız var ve ben ha diyince İstanbul' a gidemiyorum. Gerçi her ay gidiyorum ama bana yetmiyor sanırım. Daha çok ailemle olmak, onlarla iç içe olmak istiyorum. Burda ailesiyle aynı şehirde olan, onlardan destek alan arkadaşlarımı çok kıskanıyorum ve daha da içime atıyorum bu durumu.

Her neyse çok uzatmak istemiyorum. Saydığım sebeplerden dolayı sanırım depresyon gibi bir durum yaşadım. Bazen hayattan zevk almıyor, evde boş boş oturup internet, televizyon karşısında zaman geçiriyordum. Eşim ilk başlarda benimle çok ilgilenir, işlerime yardımcı olurdu, bana sevgisini, ilgisini eksik etmezdi. Fakat sonrasında kendine yeni telefon alınca, elinden düşürmez oldu, işten gelir telefonu eline alır, sürekli oyunlar oynar, telefonun uygulamarıyla vakit geçirirdi. Gece yatakta, tuvalette bile telefonu elindeydi. Sabah gözlerimi bi açardım telefon yine elinde :s

Bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı, hem kimsesiz olmam, hem de onun bana ilgi göstermemesi beni ondan soğuttu. Zaten doğum kontrol hapından dolayı cinsel isteksizlikte başlamıştı. Yeni evli olmamıza rağmen iki haftada bir cinsellik yaşıyorduk :( o her zaman yanıma gelip isterdi ama ben bir bahane uydurup reddederdim. Ama elimde olan bişey değildi, resmen canım istemiyordu. İki hafta sonra da mecburiyetten yapıyordum. Kusura bakmayın biraz açık yazdım ama bunları anlatmam gerekiyordu.

Uzatmadan olaya geleyim. Geçtiğimiz Salı eşim iş dolayısıyla Afyon' a gitti 3 gün orda olması gerekiyordu. Tabii biz yine iki hafta cinsellik yaşamamıştık. Eşim gitti geldi, Cumartesi günü kpss sınavı vardı biliyorsunuz. Okul uzak bir okuldu ve bana sen de gel hayatım arabanın anahtarını telefonu sana veririm beni beklersin dedi. Tamam dedim, hazırlandık çıktık evden. Eşim sınava girdi ben beklemeye başldım. Önce okulun bahçesinde dolaşmaya, oturup beklemeye başladım, Canım sıkılınca şunun telefonunu alıp oynayayım bari biraz dedim. Ama aklımda en ufak birşey yok, hiçbir zaman eşimin telefonunu karıştırmamışımdır. Amacım sadece internete girmek. İnstagram uygulaması vardır bilirsiniz, beraber ordan çok fotoğraflara bakardık. Oraya girdim ama üyeliğini silmiş oradan, telefon da fazla çekmiyor, sayfaları yavaş açıyor. Ben internete girmekten vazgeçtim ve bari fotoğraflara bakayım dedim, eşim çok güzel fotoğraflar çeker, güzel manzaralar yakalar. Eşimin foto galerisini açmamla başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Bir tane kadının açık saçık fotoğrafları, kadın her uzvunun fotoğrafını çekip eşime yollamış, eşim de kendi fotograflarını çekip yollamış.

Şok oldum, eşime çok çok güvenen bir insandım ben. Öleceğimi bilirdim, böyle bişey yapacağını bilmezdim. Yanıma hiç para almamıştım ve araba kullanmasını çok iyi bilmiyorum, yoksa bir dakika onu beklemez çeker giderdim ordan. Aklımdan bir sürü şey geçiyor, yerimde duramıyorum, sınav bitip yanıma geldiğinde ne dicem hiçbişey bilmiyorum. Öyle böyle sınav bitti, yanıma geldi. Ben hiçbir şey söyleyemiyorum, ben onun yaptığından utanıyorum ,yüzüne bakamıyorum. Arabada gidiyoruz, tabii benm surat düştü yine de , bun noldu hayatım sıkıldığın için mi surat yapıyorsun? diyor. Keşke öyle olsaydı , keşke fotoları telefondan silseydin dedim. Bu put gibi kaldı, hiçbişey diyemedi. Bana bilet al hemen istanbul a gidicem, uzun bir süre de dönmicem dedim. Sonra beni eve bıraktı kendisi eve gelmedi, yarım saat sonra geldi, ağlamaktan gözleri şişmiş. Geldi konuşalım dedi. Ben seninle olduğum günden beri kimseyle olmadım, kimseye bakmadım, düşlemedim ,dokunmadım dedi, Kur'an 'a el bastı, yeminler etti. Bir anlık bi hata dedi, kız kim tanımıyorum ,etmiyorum, hiç konuşmadım dedi, yurtdışındaymış kız. İnternette fotoğrafını görüp eşimi çok beğendiğini söylemiş, sohbet etmişler, konu oralara gelmiş. Ondan sonra çok pişman olup , o yüzden üyeliğini silmiş. Belki kız uzakta ,tanımıyorum diye bi rahatlık oldu, o zaman düşünemedim hiç bir şeyi, bir anlıktı dedi. Ama gururum çok kırıldı. Çok üzüldüm , yıkıldım, mahvoldum, bittim resmen. Her şeyi geçtim benm kocam bana böyle bir şeyi nasıl yapar, nasıl başkasına bakar dedim? Kendimi suçladım hep, ağladım durdum, bağırıp , çağıramadım bile. çok pişman oldu biliyorum, bir daha böyle bişey yapmam diyor, söz veriyor, Kur'an a el basıyor ama benim onurum, gururum kırıldı bir kere, bundan sonra yapsa da önemli değil.

Çok karmakarışığım kızlar çok :( Keşke gerçekten aldatsaydın çeker giderdim dedim. Şimdi çok daha yeni evliyiz, bu sebepten hemen koparıp atmak da istemiyorum ama çok kırıldım, gururum incindi, çok kötüyüm. Ne yapacağım bilmiyorum? Şunu öğrendim ki bu işin sanalı gerçeği yokmuş, hepsi aynı acıtıyormuş insanın içini. Şimdi bir dk olsun yanımdan ayrılmıyor, telefonu asla eline almıyor, ne istesem yapıyor, yemekleri, kahvaltıyı herşeyi o hazırlıyor, sürekli dibimde dolaşıp bana sarılıp öpüyor ama benim gözüm hiçbir şey görmüyor :( Keşke en başından bana bu şekilde davransaydı, daha doğrusu ilk günlerdeki hareketlerini sürekli sürdürseydi de bunlar olmasaydı :(

Kusura bakmayın çok uzun oldu ama içimdekileri anlatmaya sayfalar yetmez inanın. Zaten anne babam öğrense bu durumu bir dakika beni burda tutmazlar hemen geri alırlar. Şimdi aramız iyi, olanları unutmaya çalışıyorum, ama bazen o fotolar aklıma geliyor ve birden soğuyorum :( Siz olsanız ne yapardınız kızlar? Boşanır mıydınız yoksa unutmaya çalışıp eski günlerinize dönüp evliliğinize devam mı ederdiniz? Düşünceleriniz benim için çok önemli, çok teşekkürler...:ssz::14:

canım öncelikle senin adına çok üzüldüğümü bilmeni isterim..

eşinin sana yaşattıkları gerçekten çok üzücü.bu durumu nasıl atlatabilirsiniz bilmiyorum fakat ikinizde bir adım atmışsınız zaten.

pişman olmak olanı değiştirmiyor belki ama tüm bunları yapıp utanç duymayan pişkinlerde var..en azından eşin bunun ezikliğini yaşıyor,yaptığının yanlış olduğunu kabul edip kendince çaba harcıyor.iç sesini dinle hayatım sen.kocanı herkesden iyi tanırsın.sadece sen çekip gitme diye mi böyle yoksa samimi mi anlıyorsundur.

tmm kadınız,gururluyuz da ki olmalıyız...ikinci şansı herkes hakeder...

sevgiler..

Son düzenleme:
Dört duvar arasınında mutlular mı değiller mi bilemezsiniz .
Artık seven de aldatıyor artık sevmeyen de :50: ben ilk aldatıldığımda affetmiştim taaaaaaaaa seneler önce .8 sene sonra gene aldattı :26: şimdi kafamı duvarlara vuruyorum neden affettim zamanında diye.

İşte bunları duyduğumda çok korkuyorum :( şu anda çok pişman gözüküyor ama ilerde bu yaşadıklarımızı unutup yeniden şeytana uyar mı acaba diye düşünüyorum :(

Eşim de sürekli oyun oynardı cnm, bende ne de olsa oyun oynuyor derdim. Ama sonunda şeytana uymuş işte :( ben de bazen oynardım kendi telefonumla ama o rahatsız olurdu, hem bana kızıyorsun hem de sen oynuyorsun diye. Yani o da rahatsız oluyor ben oynadığımda.

Madem rahatsız oluyor rahatsız etmeye devam et ıyıce anlasın teknolojı duskunumu canım esın?esım hangı telefon cıkmıs ne özellıklerı var cok meraklı mesela sende o sekılde davransan telde vakıt gecır ya da nette ılgılenme hıc anlasın yaptığını hemen konusunca yuz bulurlar..ve sunu söyle aynı sey senın basına gelse ne yapardın?hırbır erkek tahamul edemez cumlesıne bıle

Back