Ben şimdi aldatıldım mı?

çok teşekkür ederim cnm, amin. Bak hamilelik ya da lohusalık durumunu hiç düşünmemiştim. Dediğin gibi o zaman da yapar yani

ben olsaydım uzun bir süre ailemin yanına gitmezdim.onun fitil fitil burnundan getirirdim.evliliğiniz çok yeni bence herşeyi zamana bırakın.

arkadaşa katılıyorum eğer gidersen çanak tutmuş olursun. Bnece de gitme ki burnundan getir. En azından gözünün önünde ol ama görünmez ol. anlatabildim mi bilmiyorum.

Evet aldatılmışsınız
Şeytan dürtüp ,o telefona bakmasaydın uyuyor olacaktın :26:senden gizleyecekti bir durumu, hatta daha bile öteye gidebilirdi herşey.

Aynen cnm şeytan dürttü mü ne işte? Yoksa hiç karıştırma huyum yoktur telefonunu. Ama bazen keşke görmeseydim diyorum belki ileriye gitmezdi, çünkü silmiş o siteye üyeliğini.

Aynen cnm şeytan dürttü mü ne işte? Yoksa hiç karıştırma huyum yoktur telefonunu. Ama bazen keşke görmeseydim diyorum belki ileriye gitmezdi, çünkü silmiş o siteye üyeliğini.

Canım ya inan çok üzüldüm .Çok taze bir de evliliğiniz sen aynısını yapsaydın ,yani bir erkek fot.larını yollsaydı sende de ona:/ eşinde bunları görseydi tepkisi nolurdu.
Affedilecek şeyler değil

Son düzenleme:
bana görede bu aldatmadır...
şimdi pişman olmuş diyosun...
bide lütfen kusura bakma ama senin cinsel isteksizliğininde payı olabilir bunda...
herkes bi şansı hakeder pişmansa ve düzeltmeye çalışıyorsa...
allah bi daha yaşatmasın...

Evet cnm ben benim isteksizliğimin de bi sonucu olabilir diyorum ama bunu yapmasına sebep değil bu tabii ki.
Pişmanlığını,üzüntüsünü sürekli hissettiriyor, yanımdan ayrılmıyor, özenli davranıyor ama ne kadar devam eder bilemem.
Amin cnm teşekkür ederim...

ilerde bunu yapan ne yapar demeyelim bence. Valla çok yakın bir tanııdığım bir anlık şeytana uyup karısını aldattı ama gerçekten karısını seviyordu artık nasıl oldu tam bilmiyorum. Yazık kadın harap oldu kaç kilo verdi o yüzden. Neyse affetti sonunda. İnanın şuan çok mutlulular. Adam karısının kıymetini anladı sonradan. Bu binde bir bile görülse bence olumsuz yorum yapmayalım. Ama dediğim gibi affedeceksen de mutlaka pişman olmalı. Burda neler okuyoruz kanım donuyor resmen.

ay çok geçmiş olsun bende yeni evliyim ve böle bişeyın basıma gelecegınden cokkorkuyorum erkek mılletı ıste nefıssız oluonasıl mıdelerı kaldırıo bu nasıl bır yaradılısdır aklım almıo ....

Bende nerdeyse 10 ay olucak evlenelı esımın elınde sureklı telefon senın dediğin heryerde hıc elınden dusmuyo ama sureklı oyun oynuyor,cok zor bır durum nasıl surtebılırsınız bır sure ayrı kalın değerınızı anlasın ve daha sonra o elındekı telefon dan daha ıyı bır telefon aldırın kendısıne ve sızde elınızden düşürmeyın bakalım onun tavrı ne olucak?

Allah mesut etsin cnm, inşallah hiçbir zaman böyle birşey yaşamazsın. Beyinleri başka yerde bu erkeklerin maalesef

Eşim de sürekli oyun oynardı cnm, bende ne de olsa oyun oynuyor derdim. Ama sonunda şeytana uymuş işte ben de bazen oynardım kendi telefonumla ama o rahatsız olurdu, hem bana kızıyorsun hem de sen oynuyorsun diye. Yani o da rahatsız oluyor ben oynadığımda.

Dört duvar arasınında mutlular mı değiller mi bilemezsiniz .
Artık seven de aldatıyor artık sevmeyen de ben ilk aldatıldığımda affetmiştim taaaaaaaaa seneler önce .8 sene sonra gene aldattı :26: şimdi kafamı duvarlara vuruyorum neden affettim zamanında diye.

evet bu aldatma canım ama eşin belli ki çok pişman olmuş özür dilemiş gönlünü almaya çalışıyor sende ilerde keşke dememek için bir şans ver eşineher insan eğer yaptığından pişmansa ikinci şansı hakeder diye düşünüyorum ama eşinin burnunundan getir çok da kolay affetme böyle birşey tekrarlanırsa yanında kalmayacağını aklına sok

mutlaka burnunu sürtmelisin canım kolay kolay affetme yüzüne gülme yoksa yine şeytana uyar nasıl olsa üç beş gün sonra barışır diye düşünür

canım öncelikle senin adına çok üzüldüğümü bilmeni isterim..

eşinin sana yaşattıkları gerçekten çok üzücü.bu durumu nasıl atlatabilirsiniz bilmiyorum fakat ikinizde bir adım atmışsınız zaten.

pişman olmak olanı değiştirmiyor belki ama tüm bunları yapıp utanç duymayan pişkinlerde var..en azından eşin bunun ezikliğini yaşıyor,yaptığının yanlış olduğunu kabul edip kendince çaba harcıyor.iç sesini dinle hayatım sen.kocanı herkesden iyi tanırsın.sadece sen çekip gitme diye mi böyle yoksa samimi mi anlıyorsundur.

tmm kadınız,gururluyuz da ki olmalıyız...ikinci şansı herkes hakeder...

sevgiler..

Son düzenleme:

İşte bunları duyduğumda çok korkuyorum şu anda çok pişman gözüküyor ama ilerde bu yaşadıklarımızı unutup yeniden şeytana uyar mı acaba diye düşünüyorum

Madem rahatsız oluyor rahatsız etmeye devam et ıyıce anlasın teknolojı duskunumu canım esın?esım hangı telefon cıkmıs ne özellıklerı var cok meraklı mesela sende o sekılde davransan telde vakıt gecır ya da nette ılgılenme hıc anlasın yaptığını hemen konusunca yuz bulurlar..ve sunu söyle aynı sey senın basına gelse ne yapardın?hırbır erkek tahamul edemez cumlesıne bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…