• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben şimdi aldatıldım mı?

Öncelikle ayda bir ailenin yanına gitmen hiç az değil bunu bil.. Aynı şehirde olsaydım da ancak iki haftada bir gidebilirdim diye düşünüyorum herkesin bir düzeni var evli insan kendi evine alışmaya çabalamalı bu konularda ben çok sulugöz değilim sanırım...
İlaçlar isteksizlik yapmışsa bırakmalıydın farklı yöntemlere yönelmeliydiniz yeni evli için iki haftada bir bence de az.. Ve eşini reddetmenden dolayı sende suçlusun adil olalım hanımlar..
Eşin çok suçlu ama boşanma kararı alman için yetersiz bence çünkü sen eşinden ilgi beklemişsin ama eşini ilgisiz bırakmışsın..İkinizden kaynaklanan bu hatayı affetmen için bir neden bu..
Hemen kesinlikle affetme süründür tavır yap telefonunu değiştirin internetsiz bir tel kullansın..
Ben erkeklerin 24 saat net ile bağlantı imkanında olmalarını sağlıklı bulmuyorum yaa düzgün kullanmayı beceremiyorlar!

aldatmak illaki bedenen mi olur???

daha 10 aylık evlısınız bismillah yahuuuu...
eşin gerçekten suçlu olmasaydı, bu kadar ılgılı olmazdı. iyi düşün bence...

yok kız bunu begenmıs eklemiş teeeee
yok bişi yapmamıslar daaaaa, bişeyler de yapsaydın bari...eşin bu tarz seylerı aldatmaktan saymıyor dikkatli ol!.

blaaa blaaa blaaaa...

herşey ilklerle başlar...
eşin artık emin senden, bır kere daha yakalansa yıne sıyrılacagını garantiledi...

canım instagram diye bir uygulama var telefonda, telefondan fotoğraflarını çekip internette, o sitede paylaşıyorsun, fotoları beğeniyorsun falan. Kız burda eşimin fotosunu görünce çok hoşlandığını söylemiş ,ki eşimin fotolarında bizim evlilik fotolarımız bile var yani evli olduğu apaçık ortada. Kız ilgi gösterince eşimin de hoşuna gitti sanırım, zayıflık gösterip işi ilerletmiş :( evet çok pişman olduğunu görüyorum, ağlayıp duruyor sürekli...

tımsah gozyasları onlar bu kadar saf olmayın hepsı hıkaye pısman olucak adam en bastan yapmazdı demı?sız yapsanız aglayıp sızlasanız esınız ınanırmıydı pısman oldugunuza?
Bu olayı unutturduktan sonra aynen devam eder arayıslarına o potensyelı gordum esınızde

erkekler çıplak kadın fotograflarına bakarlar evet ama kendı ne dıye gönderiir fotograflarını.bir de evlilik fotografları bıle olsa bence sitelere koymak tehlikeli.. butun ınsanlar goruyor hıç gerek yok.

bir de suna değinmek isterim eşlerimiz her istediğinde birlikte olamayabilirz.bizde istemıyor ya da yorgun olabılırız.yanı eşlerimizi reddetmiş olmamız onları bırtakım şeylerde haklı göstermez.

arkadaşlar ne kadar yıkıcı mesajlar veriyosunuz,biraz yapıcı olun.bazen erkeklerle kendinize itaat etmesi için evlendiğinizi düşünüyorum.hep erkeklerden bekliyosunuz aman şunu yapsın,aman böyle olsun.konuyu açan arkadaş neden kendini sorgulamıyo acaba bu kadar güvendiği eşi bu şekilde davranıyo diye? Kendi sorusuna cevabı kendisi veriyo.
Erkekler ilk yıllarda daha çok ilgi beklerler.biz nasılki onlardan ilgi bekliyosak onlarında ilgi ve ihtiyaçları var.sen zaten bu durumları bilerek evleniyosun.tabi cinsellik önemli bir parçası evliliğin.ten teması aradaki sevgiyi dahada kuvvetlendirir.madem isteksiz oluyosun ve bunuda biliyosun sen ilaci bırak eşin korunsun!hep benim istediğim olsun demişsin;canım istemiyosa olmaz demişsin ama eşiinin ihtiyacı olabileceğini hiç düşünmemişsin.yada canım istemese bile bu defa eşim için olsun dememişsin.bence hata sadece eşinde değil tatlım azıcık empati kur sende anlayacaksın ozaman.

karsı tarafında yanlısları var ama, sırf bu yuzden aldatmasımı gerekırdı? Bız ne kadınlar bılırız esı ısteksız kadınla beraber olmak ıstemıyor,eskıden kadınların bası agrırdı sımdı erkeklerın agrıyor:)sımdı kocası ısteksız olan kadın, konu sahıbının kocası gıbı, arayıslara gırdıgınde karsı tarafı suclu gorurmuyduk?adam ısteksızmıs te kadın ondan yapmıs dermıydık?
Bırsey daha var bu adam bukadar agladıgına gore sadece sanalda kalmamıs gıbı gelıyor bana:((

Son düzenleme:
tamam o halde sızın anlattıklarınızdan cıkan şey evlendık şehır degıstırdık aılemızden uzaklastık psikolojımız bozuldu napıyoruz kızlar eşi ilgisiz bırakıyoruz neden cunku bız depresyondayız haha :1::1::1::1::1::1:

Allahım ya zaten bu arkadas evlenırken aılesınden uzak kalıcagını bılerek evlenmıstır emınım depresyona gırıp kocasını ıhmal etmesı ıcın hıc bır sebep yok

- cinsellık aradakı asktan sevgıden sonra evlılıkte önemlı olan 2. şey kesınlıkle eşlerle tensel anlamda alaka kopmamalı bence heee allah korusun cok sevdıgın bırını kaybedersın depresyona gırersın kocanla aılesıyle ya da kendı aılenle aranda ucurumlar vardır dusunce anlamında depresyona gırersın cocugun olmaz depresyona gırersın cocugun olur hastalıklıdır depresyona gırersın kocandan dayak yersın gırersın uyusturucu kullanırsın gırersın paran olmaz gırersın ama ben aılesınden uzakta dıye depresyona gırenı ılk kez gordum

sız duymadınız dıye oyle oldugunu kabul edemeyız,kısıden kısıye degısır depresyon,ailesı uzakta olan bırı depresyona gırebılır neden olmasın bu cok normal,hayatının buyuk bır bolumunde ailesıyle yasayan bır ınsan bırden o ortamdan uzaklara gıttımı bunalıma gırebılır,depresyon ıcın ıllakı cok buyuk seyler olması gerekmıyor,kaldıkı size gore basıt gelen olay baskası ıcın bır yıkım olabılır.
Evlendı aılesınden ayrıldı esınden ıstedıgı ılgıyı sevgıyı goremedıgı ıcın ben cok depresyona gıren ınsanlar bılırım.

Son düzenleme:
Bencede bu düpedüz aldatmadır.... Ben yaptığım zaman nasıl eşim kaldıramayacaksa bende kaldıramam. kadın isteksiz olabilir, karşı taraf çözüm üretmektense (ilacı bırak ben korunayım, doktora gidelim vs vs) böyle açık seçik fotolara bakarak kendini tatmin etmeye çalışıyorsa ben o adama kocam diyemem artık.

Siz ailenizden uzaksınız diye depresyona girmemişsiniz bana göre. Alışkanlıklarınız değiştiği için, çevrenizde eşiniz ve ailesinden başka konuşacak, birşeyler paylaşacak birileri olmadığı için, anne, baba kardeş yaşarken bir anda yalnız kaldığınız için girmişsiniz depresyona.

sanalda olsa aldatmaya giriyor.senin güvenini sarstı. gerisi boş. hep aklında, olacak. unutman zor olacak acaba yine ,yaparmı diye kendi elleriyle bu erekkler yuvalarını, yıkıyorlar.sonradan kendilerini afetmek istiyorlar.afedilir.ama asla unutulmaz.

evet aldatılmışsınız ve eşiniz daha 10 aylık evliyken arayış içerisine girmiş herşey çok yeniyken kendine yeni heycanlar aramış... kadın beni beğenmiş mesajlar atmış çok hoşlanmış benden... boş anıma denk geldi senin eskisi gibi beni sevmediğini hissettim uzaklaşmıştın gibi cevaplar sunması pişmanlık değil böyle günah çıkarılmaz! ne yani eşinizi beğenen hoşlanan başka kadınlar olunca onlarada mı cevap verecek demek ki kadınlar karşısında zayıf bir erkek:31: bu kadar yeni evliyken ne ara sevgisizlik uzaklık hissetmiş!!!

Bence de aldatma bu... aldatma illa yatakta mı olur? o uzakta olan ve her uzvunun fotolarını yollayan ve eşinin de foto yolladığı kız bir iş gezisinde eşinle buuşmayacak mıydı sence? yada aynı şehirde olsalar ne yaparlardı? Kuran a el basarlar yalan yere tabi:( timsah gözyaşları onlar seni etkilemek adına:(

Kusura bakmayın çok uzun oldu ama içimdekileri anlatmaya sayfalar yetmez inanın. Zaten anne babam öğrense bu durumu bir dakika beni burda tutmazlar hemen geri alırlar. Şimdi aramız iyi, olanları unutmaya çalışıyorum, ama bazen o fotolar aklıma geliyor ve birden soğuyorum :( Siz olsanız ne yapardınız kızlar? Boşanır mıydınız yoksa unutmaya çalışıp eski günlerinize dönüp evliliğinize devam mı ederdiniz? Düşünceleriniz benim için çok önemli, çok teşekkürler...:ssz::14:

Konuyu sonuna kadar okudum.
Cinsellik konusunda hic üzülmeyin, sizin bir sucunuz yok.
Esiyle mutlucinsellik yasamak isteyen erkek öncelikle esini zihnen hazirlamasi gerektigini bilmelidir.
Duygusal anlamda doyurulmayan bir kadin cinsel anlamda kimseyi doyuramaz.
Biz kadinlar robot degiliz, cinsellik kadinin erkege vermesi gereken bir borctan öte, iki
kisinin kendilerine özel olan bir dilde konusmasi, anlasmasidir.

Aldatilmis olup olmadiginiza gelince evet aldatilmissin.

Boşanır mıydınız yoksa unutmaya çalışıp eski günlerinize dönüp evliliğinize devam mı ederdiniz? diye sormussunuz.

Bu soruya herkesin cevabi farkli olabilir, cünkü her insanin yetistigi aile ortami, aldigi egitim ve mevcut sosyo-ekonomik durumu
farkli, ama benim cevabim evet bosanirdim .
Güvenemeyecekseniz, kafanizda daima bir acaba? olacaksa evli kalmanin ne anlami var.
Sevgi önemlidir, ama güven hayatidir.

madem yedin bi b*k , bari fotoları sil.. ne diye kanıt bırakırsın yahu ? bu ne sorumsuzluk.. saygısı yok tamam anladık da korkusu da mı yok..

Aldatmış ama çok pişman olmuş bence eşiniz.Ayrılmalık bir durum değil ama burnunu sürttürün.Gözü korksun bir daha asla tekrarlamasın.

Eşi için pişman diyorsunuz da arkadaşlar ...
Adam , o an "pişmanım" diye yalvarmış.
Yoksa belki de pişman değildi, gayet yürütüyordu ilişkisini ?
Bir kere o dediğiniz yerden üyeliğini, pişman olduğu için sildiğini söylemiş değil mi ?
Ha ha ha ! Pişman olduğu için onu sildiyse, fotoğraflar ne diye duruyor pardon !!!?
Yapmayın lütfen, yemeyin bunları.
Niye sildi ordaki üyeliğini biliyor musunuz ? O kız bir şekilde oraya mesaj atar vs vs siz de görürsünüz diye. Tanıdıklar görür diye bence ...
Bilmiyorum, sanırım ben devam edemezdim.

Merhaba hanımlar;

Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Ve buradaki paylaşımları, dayanışmayı çok beğeniyorum. Aslında buraya yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım fakat bu konuyu burası dışında paylaşıp, dertleşebileceğim, akıl alabileceğim kimse yok :( Paylaşıp, fikir almazsam da içime atmaktan kafayı yiyeceğim.Sizlerin de bana yardımcı olacağınızı çok iyi biliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Ben İstanbul'dan Kütahya'ya gelin geldim.On aylık evliyim. Burada eşimin ailesinden, birkaç komşu ve eşimin arkadaşları dışında kimsem yok. Burada kendime henüz bir iş bulamadım. Dolayısıyla henüz kendi sosyal çevremi oluşturamadım. Her ne kadar alışmaya çalışsam da , günlerim çok sıkıcı geçmese de bu şehre adapte olamadım sanırım. Ailemin, İstanbul' daki arkadaşlarımın,akrabalarımın eksikliğini fazlasıyla hissediyorum. Sadece eşim çalıştığı için maddi durumumuz henüz iyi değil, düğün borçlarımız var ve ben ha diyince İstanbul' a gidemiyorum. Gerçi her ay gidiyorum ama bana yetmiyor sanırım. Daha çok ailemle olmak, onlarla iç içe olmak istiyorum. Burda ailesiyle aynı şehirde olan, onlardan destek alan arkadaşlarımı çok kıskanıyorum ve daha da içime atıyorum bu durumu.

Her neyse çok uzatmak istemiyorum. Saydığım sebeplerden dolayı sanırım depresyon gibi bir durum yaşadım. Bazen hayattan zevk almıyor, evde boş boş oturup internet, televizyon karşısında zaman geçiriyordum. Eşim ilk başlarda benimle çok ilgilenir, işlerime yardımcı olurdu, bana sevgisini, ilgisini eksik etmezdi. Fakat sonrasında kendine yeni telefon alınca, elinden düşürmez oldu, işten gelir telefonu eline alır, sürekli oyunlar oynar, telefonun uygulamarıyla vakit geçirirdi. Gece yatakta, tuvalette bile telefonu elindeydi. Sabah gözlerimi bi açardım telefon yine elinde :s

Bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı, hem kimsesiz olmam, hem de onun bana ilgi göstermemesi beni ondan soğuttu. Zaten doğum kontrol hapından dolayı cinsel isteksizlikte başlamıştı. Yeni evli olmamıza rağmen iki haftada bir cinsellik yaşıyorduk :( o her zaman yanıma gelip isterdi ama ben bir bahane uydurup reddederdim. Ama elimde olan bişey değildi, resmen canım istemiyordu. İki hafta sonra da mecburiyetten yapıyordum. Kusura bakmayın biraz açık yazdım ama bunları anlatmam gerekiyordu.

Uzatmadan olaya geleyim. Geçtiğimiz Salı eşim iş dolayısıyla Afyon' a gitti 3 gün orda olması gerekiyordu. Tabii biz yine iki hafta cinsellik yaşamamıştık. Eşim gitti geldi, Cumartesi günü kpss sınavı vardı biliyorsunuz. Okul uzak bir okuldu ve bana sen de gel hayatım arabanın anahtarını telefonu sana veririm beni beklersin dedi. Tamam dedim, hazırlandık çıktık evden. Eşim sınava girdi ben beklemeye başldım. Önce okulun bahçesinde dolaşmaya, oturup beklemeye başladım, Canım sıkılınca şunun telefonunu alıp oynayayım bari biraz dedim. Ama aklımda en ufak birşey yok, hiçbir zaman eşimin telefonunu karıştırmamışımdır. Amacım sadece internete girmek. İnstagram uygulaması vardır bilirsiniz, beraber ordan çok fotoğraflara bakardık. Oraya girdim ama üyeliğini silmiş oradan, telefon da fazla çekmiyor, sayfaları yavaş açıyor. Ben internete girmekten vazgeçtim ve bari fotoğraflara bakayım dedim, eşim çok güzel fotoğraflar çeker, güzel manzaralar yakalar. Eşimin foto galerisini açmamla başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Bir tane kadının açık saçık fotoğrafları, kadın her uzvunun fotoğrafını çekip eşime yollamış, eşim de kendi fotograflarını çekip yollamış.

Şok oldum, eşime çok çok güvenen bir insandım ben. Öleceğimi bilirdim, böyle bişey yapacağını bilmezdim. Yanıma hiç para almamıştım ve araba kullanmasını çok iyi bilmiyorum, yoksa bir dakika onu beklemez çeker giderdim ordan. Aklımdan bir sürü şey geçiyor, yerimde duramıyorum, sınav bitip yanıma geldiğinde ne dicem hiçbişey bilmiyorum. Öyle böyle sınav bitti, yanıma geldi. Ben hiçbir şey söyleyemiyorum, ben onun yaptığından utanıyorum ,yüzüne bakamıyorum. Arabada gidiyoruz, tabii benm surat düştü yine de , bun noldu hayatım sıkıldığın için mi surat yapıyorsun? diyor. Keşke öyle olsaydı , keşke fotoları telefondan silseydin dedim. Bu put gibi kaldı, hiçbişey diyemedi. Bana bilet al hemen istanbul a gidicem, uzun bir süre de dönmicem dedim. Sonra beni eve bıraktı kendisi eve gelmedi, yarım saat sonra geldi, ağlamaktan gözleri şişmiş. Geldi konuşalım dedi. Ben seninle olduğum günden beri kimseyle olmadım, kimseye bakmadım, düşlemedim ,dokunmadım dedi, Kur'an 'a el bastı, yeminler etti. Bir anlık bi hata dedi, kız kim tanımıyorum ,etmiyorum, hiç konuşmadım dedi, yurtdışındaymış kız. İnternette fotoğrafını görüp eşimi çok beğendiğini söylemiş, sohbet etmişler, konu oralara gelmiş. Ondan sonra çok pişman olup , o yüzden üyeliğini silmiş. Belki kız uzakta ,tanımıyorum diye bi rahatlık oldu, o zaman düşünemedim hiç bir şeyi, bir anlıktı dedi. Ama gururum çok kırıldı. Çok üzüldüm , yıkıldım, mahvoldum, bittim resmen. Her şeyi geçtim benm kocam bana böyle bir şeyi nasıl yapar, nasıl başkasına bakar dedim? Kendimi suçladım hep, ağladım durdum, bağırıp , çağıramadım bile. çok pişman oldu biliyorum, bir daha böyle bişey yapmam diyor, söz veriyor, Kur'an a el basıyor ama benim onurum, gururum kırıldı bir kere, bundan sonra yapsa da önemli değil.

Çok karmakarışığım kızlar çok :( Keşke gerçekten aldatsaydın çeker giderdim dedim. Şimdi çok daha yeni evliyiz, bu sebepten hemen koparıp atmak da istemiyorum ama çok kırıldım, gururum incindi, çok kötüyüm. Ne yapacağım bilmiyorum? Şunu öğrendim ki bu işin sanalı gerçeği yokmuş, hepsi aynı acıtıyormuş insanın içini. Şimdi bir dk olsun yanımdan ayrılmıyor, telefonu asla eline almıyor, ne istesem yapıyor, yemekleri, kahvaltıyı herşeyi o hazırlıyor, sürekli dibimde dolaşıp bana sarılıp öpüyor ama benim gözüm hiçbir şey görmüyor :( Keşke en başından bana bu şekilde davransaydı, daha doğrusu ilk günlerdeki hareketlerini sürekli sürdürseydi de bunlar olmasaydı :(

Kusura bakmayın çok uzun oldu ama içimdekileri anlatmaya sayfalar yetmez inanın. Zaten anne babam öğrense bu durumu bir dakika beni burda tutmazlar hemen geri alırlar. Şimdi aramız iyi, olanları unutmaya çalışıyorum, ama bazen o fotolar aklıma geliyor ve birden soğuyorum :( Siz olsanız ne yapardınız kızlar? Boşanır mıydınız yoksa unutmaya çalışıp eski günlerinize dönüp evliliğinize devam mı ederdiniz? Düşünceleriniz benim için çok önemli, çok teşekkürler...:ssz::14:

sen yaşadın ama benim içim acıdı walla.ben böyle bişey yaşasaydım napardım.yıkılırdım.bu tamamne sana ve eşine bağlı.yani bidaha yapmıcana emin misin.güvenebilcekmisin.ve unutabicekmisin.babamda annemi aldattı.babam pişman oldu annem affettiama hep konusu açılıyor.çok iyi düşün.ayrılmak kolay değil.zor bi konu :S :(:( kendini üzme.iyi düşün.ne dernirki.

Eşi için pişman diyorsunuz da arkadaşlar ...
Adam , o an "pişmanım" diye yalvarmış.
Yoksa belki de pişman değildi, gayet yürütüyordu ilişkisini ?
Bir kere o dediğiniz yerden üyeliğini, pişman olduğu için sildiğini söylemiş değil mi ?
Ha ha ha ! Pişman olduğu için onu sildiyse, fotoğraflar ne diye duruyor pardon !!!?
Yapmayın lütfen, yemeyin bunları.
Niye sildi ordaki üyeliğini biliyor musunuz ? O kız bir şekilde oraya mesaj atar vs vs siz de görürsünüz diye. Tanıdıklar görür diye bence ...
Bilmiyorum, sanırım ben devam edemezdim.

Katılıyoruum....

Merhaba hanımlar;

Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Ve buradaki paylaşımları, dayanışmayı çok beğeniyorum. Aslında buraya yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım fakat bu konuyu burası dışında paylaşıp, dertleşebileceğim, akıl alabileceğim kimse yok :( Paylaşıp, fikir almazsam da içime atmaktan kafayı yiyeceğim.Sizlerin de bana yardımcı olacağınızı çok iyi biliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Ben İstanbul'dan Kütahya'ya gelin geldim.On aylık evliyim. Burada eşimin ailesinden, birkaç komşu ve eşimin arkadaşları dışında kimsem yok. Burada kendime henüz bir iş bulamadım. Dolayısıyla henüz kendi sosyal çevremi oluşturamadım. Her ne kadar alışmaya çalışsam da , günlerim çok sıkıcı geçmese de bu şehre adapte olamadım sanırım. Ailemin, İstanbul' daki arkadaşlarımın,akrabalarımın eksikliğini fazlasıyla hissediyorum. Sadece eşim çalıştığı için maddi durumumuz henüz iyi değil, düğün borçlarımız var ve ben ha diyince İstanbul' a gidemiyorum. Gerçi her ay gidiyorum ama bana yetmiyor sanırım. Daha çok ailemle olmak, onlarla iç içe olmak istiyorum. Burda ailesiyle aynı şehirde olan, onlardan destek alan arkadaşlarımı çok kıskanıyorum ve daha da içime atıyorum bu durumu.

Her neyse çok uzatmak istemiyorum. Saydığım sebeplerden dolayı sanırım depresyon gibi bir durum yaşadım. Bazen hayattan zevk almıyor, evde boş boş oturup internet, televizyon karşısında zaman geçiriyordum. Eşim ilk başlarda benimle çok ilgilenir, işlerime yardımcı olurdu, bana sevgisini, ilgisini eksik etmezdi. Fakat sonrasında kendine yeni telefon alınca, elinden düşürmez oldu, işten gelir telefonu eline alır, sürekli oyunlar oynar, telefonun uygulamarıyla vakit geçirirdi. Gece yatakta, tuvalette bile telefonu elindeydi. Sabah gözlerimi bi açardım telefon yine elinde :s

Bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı, hem kimsesiz olmam, hem de onun bana ilgi göstermemesi beni ondan soğuttu. Zaten doğum kontrol hapından dolayı cinsel isteksizlikte başlamıştı. Yeni evli olmamıza rağmen iki haftada bir cinsellik yaşıyorduk :( o her zaman yanıma gelip isterdi ama ben bir bahane uydurup reddederdim. Ama elimde olan bişey değildi, resmen canım istemiyordu. İki hafta sonra da mecburiyetten yapıyordum. Kusura bakmayın biraz açık yazdım ama bunları anlatmam gerekiyordu.

Uzatmadan olaya geleyim. Geçtiğimiz Salı eşim iş dolayısıyla Afyon' a gitti 3 gün orda olması gerekiyordu. Tabii biz yine iki hafta cinsellik yaşamamıştık. Eşim gitti geldi, Cumartesi günü kpss sınavı vardı biliyorsunuz. Okul uzak bir okuldu ve bana sen de gel hayatım arabanın anahtarını telefonu sana veririm beni beklersin dedi. Tamam dedim, hazırlandık çıktık evden. Eşim sınava girdi ben beklemeye başldım. Önce okulun bahçesinde dolaşmaya, oturup beklemeye başladım, Canım sıkılınca şunun telefonunu alıp oynayayım bari biraz dedim. Ama aklımda en ufak birşey yok, hiçbir zaman eşimin telefonunu karıştırmamışımdır. Amacım sadece internete girmek. İnstagram uygulaması vardır bilirsiniz, beraber ordan çok fotoğraflara bakardık. Oraya girdim ama üyeliğini silmiş oradan, telefon da fazla çekmiyor, sayfaları yavaş açıyor. Ben internete girmekten vazgeçtim ve bari fotoğraflara bakayım dedim, eşim çok güzel fotoğraflar çeker, güzel manzaralar yakalar. Eşimin foto galerisini açmamla başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Bir tane kadının açık saçık fotoğrafları, kadın her uzvunun fotoğrafını çekip eşime yollamış, eşim de kendi fotograflarını çekip yollamış.

Şok oldum, eşime çok çok güvenen bir insandım ben. Öleceğimi bilirdim, böyle bişey yapacağını bilmezdim. Yanıma hiç para almamıştım ve araba kullanmasını çok iyi bilmiyorum, yoksa bir dakika onu beklemez çeker giderdim ordan. Aklımdan bir sürü şey geçiyor, yerimde duramıyorum, sınav bitip yanıma geldiğinde ne dicem hiçbişey bilmiyorum. Öyle böyle sınav bitti, yanıma geldi. Ben hiçbir şey söyleyemiyorum, ben onun yaptığından utanıyorum ,yüzüne bakamıyorum. Arabada gidiyoruz, tabii benm surat düştü yine de , bun noldu hayatım sıkıldığın için mi surat yapıyorsun? diyor. Keşke öyle olsaydı , keşke fotoları telefondan silseydin dedim. Bu put gibi kaldı, hiçbişey diyemedi. Bana bilet al hemen istanbul a gidicem, uzun bir süre de dönmicem dedim. Sonra beni eve bıraktı kendisi eve gelmedi, yarım saat sonra geldi, ağlamaktan gözleri şişmiş. Geldi konuşalım dedi. Ben seninle olduğum günden beri kimseyle olmadım, kimseye bakmadım, düşlemedim ,dokunmadım dedi, Kur'an 'a el bastı, yeminler etti. Bir anlık bi hata dedi, kız kim tanımıyorum ,etmiyorum, hiç konuşmadım dedi, yurtdışındaymış kız. İnternette fotoğrafını görüp eşimi çok beğendiğini söylemiş, sohbet etmişler, konu oralara gelmiş. Ondan sonra çok pişman olup , o yüzden üyeliğini silmiş. Belki kız uzakta ,tanımıyorum diye bi rahatlık oldu, o zaman düşünemedim hiç bir şeyi, bir anlıktı dedi. Ama gururum çok kırıldı. Çok üzüldüm , yıkıldım, mahvoldum, bittim resmen. Her şeyi geçtim benm kocam bana böyle bir şeyi nasıl yapar, nasıl başkasına bakar dedim? Kendimi suçladım hep, ağladım durdum, bağırıp , çağıramadım bile. çok pişman oldu biliyorum, bir daha böyle bişey yapmam diyor, söz veriyor, Kur'an a el basıyor ama benim onurum, gururum kırıldı bir kere, bundan sonra yapsa da önemli değil.

Çok karmakarışığım kızlar çok :( Keşke gerçekten aldatsaydın çeker giderdim dedim. Şimdi çok daha yeni evliyiz, bu sebepten hemen koparıp atmak da istemiyorum ama çok kırıldım, gururum incindi, çok kötüyüm. Ne yapacağım bilmiyorum? Şunu öğrendim ki bu işin sanalı gerçeği yokmuş, hepsi aynı acıtıyormuş insanın içini. Şimdi bir dk olsun yanımdan ayrılmıyor, telefonu asla eline almıyor, ne istesem yapıyor, yemekleri, kahvaltıyı herşeyi o hazırlıyor, sürekli dibimde dolaşıp bana sarılıp öpüyor ama benim gözüm hiçbir şey görmüyor :( Keşke en başından bana bu şekilde davransaydı, daha doğrusu ilk günlerdeki hareketlerini sürekli sürdürseydi de bunlar olmasaydı :(

cnm anlattıklarına göre bence ne olduysa yatakta ilgi göstermedğin için olmuş erkekler için en önemli şey odur biraz uzak dur hemen başka taraflara bakarlar onlar için olmassa olmaz birşey dir biz bayanlar öyle değiliz seni aldatmamış onunki gerçekten bir heves bence k.bakma biraz açık yazdım

Eğer şaşkın ördek o şahısla görüşmediyse, karşısındaki % 95 erkektir :)

Ayrıca kaybeden sen değilsin nasılsa, o rezil olmuş..
Sen kavga ortamı çıkarmayıp, o vakur tavrınla onu ezim ezim ezmişsin..
Eşini 'yer yarılsada içine girsem' diyebileceği duruma getirmişsin..
Bundan daha aşşağılık duruma getiremezdin herhalde..
Asaletinden bişey kaybetmeyeceğine inanıyorum..Çirkeflikle karşıdaki ezilmiyor çünkü..Ezmekte bu gibi olaylarda şart yani, onu demek istedim..

Çok gururlu, onur sahibi ve vakur bir hanıma benziyorsun..
Örnek olmanı temenni ediyorum..

Çok teşekkür ederim cnm. Sürekli ona bunu hissettirdim eminim, ezilmediğimi biliyor, sadece kırgın ve güvenimin sarsıldığını biliyor. Yoksa istesem anında giderim yanından bunun farkında.

Back
X