Ben bişey demedim aaa litfinAma bak olmadı...
Şeytani planını ortaya çıkardınız.
O şimdi bizi kızdırıp banlatacak sonra kahkahalarla gülecekti.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bişey demedim aaa litfinAma bak olmadı...
Şeytani planını ortaya çıkardınız.
O şimdi bizi kızdırıp banlatacak sonra kahkahalarla gülecekti.
![]()
Her erkek cilve yapınca kuzu olur sen çokta şeyetme , hey allahım kendinde bişeyler var sanıyo bu da yazık .rÇ
ARKADAŞLAR OLAY BASŞT DEĞİL ANLADINIZ MI TAM BİR SENEDŞR OYUNDAN TANIŞTIM ONUNLA SĞREKLİ SORUN ÇIKARDIM KAVGALAR WTTİK İKİ DK SONRA CİLVE YAPIYORDUM KUZU OLUYORDU BENDE KENDİMDEN ŞİKAYETÇİYŞM AMA ENGEL OLMAK ZOR
İyi misiniz siz kusura bakmayın ama bir psikologa görünün isterseniz.Sanaldan ilişki yapmasınla o zaman ben mi dedim gel beni sev yapacağım ve onları depresoyona sokacağım :) HAHAHAHA
3Yaş kaç acaba.?
rÇ
ARKADAŞLAR OLAY BASŞT DEĞİL ANLADINIZ MI TAM BİR SENEDŞR OYUNDAN TANIŞTIM ONUNLA SĞREKLİ SORUN ÇIKARDIM KAVGALAR WTTİK İKİ DK SONRA CİLVE YAPIYORDUM KUZU OLUYORDU BENDE KENDİMDEN ŞİKAYETÇİYŞM AMA ENGEL OLMAK ZOR
2 bucuktan 3 olmalı
Roket takımı da şeytan olmayı beceremiyordu.Yalnız zekayı hiç hesaba katmamışsın. Herkes aptal bir sen mi zekisin yoksa? Hem güzel, hem zeki... Uvvv... Belaya hazır olun, hem de çifte belaya.Ne diyelim, sen yine de çok can yaklamamaya bir de senden zekilere denk gelmemeye çalış. Yoksa ava giderken avlanırsın filan. Yazık olur.
Bu gece herkes profiline sarımsak assın, durmaz gelir yine :)))Prim vermeyin şuna. Sanalda ego kasar ancak. Buradaki kastığı ego bu kadarmış. Ballanarak egosunu tatmin etsin şimdi![]()
Geldi bile :) yeni konu açmış bir deBu gece herkes profiline sarımsak assın, durmaz gelir yine :)))
Bu gece herkes profiline sarımsak assın, durmaz gelir yine :)))