BEN SAPIKMIŞIM :)

haha yok canım benım degılsın hatta yalnızda degılsın eskı erkek arkadasım benden durust olmamı ıstemıstı bende durust olunca sapık ılan etmıstı beni .. bızım gerızekalı erkeklerımız fantazı hayalleri genıs lakın hadı gel gerceklestırelım yada bu denıyelım dendıgım zaman 3-4 sanıyelık bakıstan sonra dunyaya donebılıyor :)) ne dusunuyorlar bilmiyorum, korkuyorlar bence net cesur kadınlardan

kadınlar böyleyken erkekle böyle muhabbete girdiğimi düşünemem zaten hemen yapıştırıyorlar yollu yaftasını zaten senin nickinden belli sapık olduğun

yemeğe şap lazım sana cok sapık bi hatunsun ya AASfafkh

yoo sapık falan değilsin.
öyle diyenler daha kocalarına yatakta bile neyi sevip neyden hoşlanmadığını söyleyemeyen insanlardır muhtemelen.

yoo sapık falan değilsin.
öyle diyenler daha kocalarına yatakta bile neyi sevip neyden hoşlanmadığını söyleyemeyen insanlardır muhtemelen.
aynen öyle ya da tam tersi kendi cinsel hayatında gayet hareketli ama dışarıya karşı ayıp

hahahahaha kahkaha attırdın bana cok yasa sen nır an unutmusum onu gırerım ruyalara hepinizi yerim beeenn
benim rüyama gelme bak fena olur

konuştuğun kişi erkek miydi? bu konuların eğer dile getirilecekse bayanlar arasında konuşulması daha doğru olur diye düşünüyorum. kendi murat bozun üstsüz resmini açıp bakarken sapık olmuyor da sen bunu söyleyince mi sapık olmuşsun peh.o zaman o da sapık ayrıca ortada cinsellik adına bi konuşma yok. bel kemiğinden hoşlandığını söylemişsin sadece. şu pozisyonu severim şu fantazilerim var desen neyse.

aynen öyle ya da tam tersi kendi cinsel hayatında gayet hareketli ama dışarıya karşı ayıp

benim rüyama gelme bak fena olur

hahaha genelde cekıcı buldugum irkeklerin ruyalarına gırıyorum sonra nickimden de anlasıldıgı gıbı ; adamdan gelen ' hık' sesi ile nefesini kesip, kurbanla işim bittikten sonra karadul örümceği gibi yiyorum avımı kadınlara şer amaclı girerim heralde

Benle konuşabilirsin Seve seve eşlik ederim sana. Yalnız benim standartlar yüksek, Murat Boz falan kesmez beni demiş olayım Bende de dudak takıntısı var, dolgun olanlar tercihim Sen bel oyuntusu, ben dudak derken

o değilde bel kemiğinin az üstünde löp et oluyor
bak sen benden de beter çıktın
yok gayet kız arkadaşımdı zaten bir erkeğe söyleyemem kendim utanırım hah aynen işte o kadar muhabbetin derinine de dalmam ki herkesin konuşabildiği kadarım işte bende
Sapık değilsiniz ama açıksözlüsünüz,karsınızdaki insanlar içindekini söyleyemeyen,bastıran tipte oldukları için sizi sapık ilan ediyorlar.
bilmiyorum ki anlam veremiyorum artık bence hep ayıp diye yetiştirildiğimiz için böyle insanlar

Kızlar , cımbız yememek için O okypete den konuyu başka bir bölüme taşımasını mı isteseniz
ya 18 e taşımasınlar pro olan var olmayan var

anamm ne fenaymışsın kızım sen korkutuyorsun beni

Benle konuşabilirsin Seve seve eşlik ederim sana. Yalnız benim standartlar yüksek, Murat Boz falan kesmez beni demiş olayım Bende de dudak takıntısı var, dolgun olanlar tercihim Sen bel oyuntusu, ben dudak derken
işte benim ilgimi o tarz şeyler çekiyor sarışın falan istemem esmer olucak beli çok önemli sonra tolinin dediği gibi poposu sıkı olmalı ne biliyim başka şeyler ilgimi çekiyor işte

O okypete ben bunu derdim olduğu için buraya açtım çünkü +18 lik bir konu da değil ama yeri burası değilse taşıyabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…