- 16 Ekim 2011
- 776
- 191
-
- Konu Sahibi minnakmimar
kadınlar böyleyken erkekle böyle muhabbete girdiğimi düşünemem zaten hemen yapıştırıyorlar yollu yaftasınıhaha yok canım benım degılsın hatta yalnızda degılsıneskı erkek arkadasım benden durust olmamı ıstemıstı bende durust olunca sapık ılan etmıstı beni .. bızım gerızekalı erkeklerımız fantazı hayalleri genıs lakın hadı gel gerceklestırelım yada bu denıyelım dendıgım zaman 3-4 sanıyelık bakıstan sonra dunyaya donebılıyor :)) ne dusunuyorlar korkuyorlar bence net cesur kadınlardan
yemeğe şap lazım sana cok sapık bi hatunsun yaŞaka gibi ama derdim cidden bu benim
Yahu arkadaşlar bari siz söyleyin insan cinsel anlamda hoşlandığı ya da hoşlanmadığı şeyleri söyleyince sapık mı oluyor ? Beni bilen bilir her konuda konuşurum asla da çekinmem neden çekineyim ki ? İyi kötü burada herkesin bir cinsel hayatı yok mu ? sanki bir tek bu konuları ben biliyormuşum gibi tavırları var insanların
Yanlış anlaşılmasın derdim kk hatunları değil zaten az önce iş arkadaşlarımla bir muhabbet geçti o patlama noktam oldu.
Az önce iş yerinden arkadaşım bir filmin çekimlerine bakıyormuş bende odaya gittim baktım murat bozun üstsüz bir resmi var kaslı falan peh haz etmem kendisinden fakat dedim ki ben erkekte en çok bel kemiği kısmını beğeniyorum bana çok çekici geliyorhoşlanıyorum arkadaşım ne yapayım yani seviyorum ki söyledim hemen şak diye sapık damgamı yedim her zamanki gibi neymiş kemikten bile hoşlanıyor muşum annem bile terbiyesiz diyor hemen ben kimle konuşayım dağa taşa mı anlatayım allah aşkına size soruyorum sapık mıyım ben ? yemeğime şap falan koymalı mıyım ?
yok ya ramazanından değil valla bıktım artık ondanRamazan bitti kudurdunuz eyice hah
sapık falan değilsin sağlıklıbir kadınsın
çok aşırı olsa nolur kiBen de biceps kasını beğenirim erkekte ama çok aşırı olmamak kaydıyla tabii
beni bağlayın bence ortalıkta dolanmam da iyi değilyemeğe şap lazım sana cok sapık bi hatunsun yaA ASfafkh
Şaka gibi ama derdim cidden bu benim
Yahu arkadaşlar bari siz söyleyin insan cinsel anlamda hoşlandığı ya da hoşlanmadığı şeyleri söyleyince sapık mı oluyor ? Beni bilen bilir her konuda konuşurum asla da çekinmem neden çekineyim ki ? İyi kötü burada herkesin bir cinsel hayatı yok mu ? sanki bir tek bu konuları ben biliyormuşum gibi tavırları var insanların
Yanlış anlaşılmasın derdim kk hatunları değil zaten az önce iş arkadaşlarımla bir muhabbet geçti o patlama noktam oldu.
Az önce iş yerinden arkadaşım bir filmin çekimlerine bakıyormuş bende odaya gittim baktım murat bozun üstsüz bir resmi var kaslı falan peh haz etmem kendisinden fakat dedim ki ben erkekte en çok bel kemiği kısmını beğeniyorum bana çok çekici geliyorhoşlanıyorum arkadaşım ne yapayım yani seviyorum ki söyledim hemen şak diye sapık damgamı yedim her zamanki gibi neymiş kemikten bile hoşlanıyor muşum annem bile terbiyesiz diyor hemen ben kimle konuşayım dağa taşa mı anlatayım allah aşkına size soruyorum sapık mıyım ben ? yemeğime şap falan koymalı mıyım ?
hahahahaha kahkaha attırdın bana cok yasa sen ben nicki unutmusumkadınlar böyleyken erkekle böyle muhabbete girdiğimi düşünemem zaten hemen yapıştırıyorlar yollu yaftasınızaten senin nickinden belli sapık olduğun
aynen öyle ya da tam tersi kendi cinsel hayatında gayet hareketli ama dışarıya karşı ayıpyoo sapık falan değilsin.
öyle diyenler daha kocalarına yatakta bile neyi sevip neyden hoşlanmadığını söyleyemeyen insanlardır muhtemelen.
benim rüyama gelme bak fena olurhahahahaha kahkaha attırdın bana cok yasa sen nır an unutmusum onugırerım ruyalara hepinizi yerim beeenn
aynen öyle ya da tam tersi kendi cinsel hayatında gayet hareketli ama dışarıya karşı ayıp
benim rüyama gelme bak fena olur
bak sen benden de beter çıktıno değilde bel kemiğinin az üstünde löp et oluyor
yok gayet kız arkadaşımdı zaten bir erkeğe söyleyemem kendim utanırımkonuştuğun kişi erkek miydi? bu konuların eğer dile getirilecekse bayanlar arasında konuşulması daha doğru olur diye düşünüyorum. kendi murat bozun üstsüz resmini açıp bakarken sapık olmuyor da sen bunu söyleyince mi sapık olmuşsun peh.o zaman o da sapıkayrıca ortada cinsellik adına bi konuşma yok. bel kemiğinden hoşlandığını söylemişsin sadece. şu pozisyonu severim şu fantazilerim var desen neyse.
bilmiyorum ki anlam veremiyorum artık bence hep ayıp diye yetiştirildiğimiz için böyle insanlarSapık değilsiniz ama açıksözlüsünüz,karsınızdaki insanlar içindekini söyleyemeyen,bastıran tipte oldukları için sizi sapık ilan ediyorlar.
ya 18 e taşımasınlar pro olan var olmayan var
bak sen benden de beter çıktın
herkes kadar
anamm ne fenaymışsın kızım sen korkutuyorsun benihahaha genelde cekıcı buldugum irkeklerin ruyalarına gırıyorum sonra nickimden de anlasıldıgı gıbı ; adamdan gelen ' hık' sesi ile nefesini kesip, kurbanla işim bittikten sonra karadul örümceği gibi yiyorum avımıkadınlara şer amaclı girerim heralde
işte benim ilgimi o tarz şeyler çekiyor sarışın falan istemem esmer olucak beli çok önemli sonra tolinin dediği gibi poposu sıkı olmalıBenle konuşabilirsinSeve seve eşlik ederim sana. Yalnız benim standartlar yüksek, Murat Boz falan kesmez beni demiş olayım Bende de dudak takıntısı var, dolgun olanlar tercihim Sen bel oyuntusu, ben dudak derken