BEN SAPIKMIŞIM :)

bence bir kadın arzuladığı herşeyi yapmalı eğer yapamıyorsa bu dünyadan zevk alamıyordur. Tabi ülkemizde ki örf ve adetler bunlar sebep olsada hepimiz her poziyona hakimiz kimse kimseyi kandırmasın :) kimisi hanım hanımcık takılır içindeki yangınla kavrulur kimiside biz gibi şak die söyler sapık ilan edilir konu bu kadar basit.

Bu pek cılız beğenmedim Kollar fazla ince, az şişkin olacak, göğüs ve karın kısmı da zayıf kalmış. Orası heybetli olup aşağı doğru incelecek. Ben öyle seviyorum
işte bununda cazibesi aşağısında zaten ufak tefek bir adam ama değişik bir karizması var ve bel konusunda 1 numara bu olduğu için adam den örnek vereyim dedim

+18 değil de geyik sohbetine taşınabilirse en azından bdv de geyikten ban yememiş oluruz

Ahahah sarışınları da severim ben ya. Bradley Cooper mesela Pek sarışın sayılmaz ama...

aynen öyle ben bazı şeylerden çok çabuk etkilenebiliyorum bunu paylaştım hemen sapık ilan edildim ama bir erkek söylese tabi abi der geçer erkekler ama bayanlarda bu yok malesef

1000 kadın toplansak bir erkeğin sapıklığına denk olmayız sanırım....
ve o hanım hanımcık görünen cici hatunların içindeki *SAPIKLIĞIA* inanamazsın ...
evet aynen de böyle şekerim ve rahatsız oluyorum artık bu haksızlıktan

altına imzamı atıyorum ... harika bir yorum dusuncemı anlatmıssınız

işte bununda cazibesi aşağısında zaten ufak tefek bir adam ama değişik bir karizması var ve bel konusunda 1 numara bu olduğu için adam den örnek vereyim dedim
Bel dedin de benim de içimde bir gıcıklanma oldu. Popo da önemli ya, sıkı ve kalkık
KK'nın sapıkları olarak etiketlenmeye az kaldı he

bel kemiği

aynen canım onların dünyası daha fantastik oluyor ha kıza benim olaaksın diye saldırdıysan bak o zaman haklı onun dışında normal tabi ki

Bel dedin de benim de içimde bir gıcıklanma oldu. Popo da önemli ya, sıkı ve kalkık
KK'nın sapıkları olarak etiketlenmeye az kaldı he
yılın sapığı benim onu şey yapayım da oylamaya bile çıkarmanıza gerek yok direkt madalyamı verin söyleyemediğim daha çok şey var düşün burda bile utanırken sapık damgası yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…