- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
-
- Konu Sahibi minnakmimar
Bu pek cılız beğenmedimkemik dedimse şu bel kısmı yani
işte bununda cazibesi aşağısında zatenBu pek cılız beğenmedimKollar fazla ince, az şişkin olacak, göğüs ve karın kısmı da zayıf kalmış. Orası heybetli olup aşağı doğru incelecek. Ben öyle seviyorum
bak sen benden de beter çıktın
yok gayet kız arkadaşımdı zaten bir erkeğe söyleyemem kendim utanırımhah aynen işte o kadar muhabbetin derinine de dalmam ki herkesin konuşabildiği kadarım işte bende
bilmiyorum ki anlam veremiyorum artık bence hep ayıp diye yetiştirildiğimiz için böyle insanlar
ya 18 e taşımasınlar pro olan var olmayan var
Ahahah sarışınları da severim ben ya. Bradley Cooper meselaanamm ne fenaymışsın kızım sen korkutuyorsun beni
işte benim ilgimi o tarz şeyler çekiyor sarışın falan istemem esmer olucak beli çok önemli sonra tolinin dediği gibi poposu sıkı olmalıne biliyim başka şeyler ilgimi çekiyor işte
aynen öyle ben bazı şeylerden çok çabuk etkilenebiliyorum bunu paylaştım hemen sapık ilan edildim ama bir erkek söylese tabi abi der geçer erkekler ama bayanlarda bu yok malesefbence bir kadın arzuladığı herşeyi yapmalı eğer yapamıyorsa bu dünyadan zevk alamıyordur. Tabi ülkemizde ki örf ve adetler bunlar sebep olsada hepimiz her poziyona hakimiz kimse kimseyi kandırmasın :) kimisi hanım hanımcık takılır içindeki yangınla kavrulur kimiside biz gibi şak die söyler sapık ilan edilir konu bu kadar basit.
evet aynen de böyle şekerim ve rahatsız oluyorum artık bu haksızlıktan1000 kadın toplansak bir erkeğin sapıklığına denk olmayız sanırım....
ve o hanım hanımcık görünen cici hatunların içindeki *SAPIKLIĞIA* inanamazsın...
olur alsınlar problem değil okye yazdım zaten+18 değil de geyik sohbetine taşınabilirse en azından bdv de geyikten ban yememiş oluruz
surat tamam da beli benimle değıl bir de göğüs kafesi bir farklı bu adamın pek hoşlaşmıyorumAhahah sarışınları da severim ben ya. Bradley Cooper meselaPek sarışın sayılmaz ama...
adonis kası beğen mesela bide, bn en çok onu beğenirim
bence bir kadın arzuladığı herşeyi yapmalı eğer yapamıyorsa bu dünyadan zevk alamıyordur. Tabi ülkemizde ki örf ve adetler bunlar sebep olsada hepimiz her poziyona hakimiz kimse kimseyi kandırmasın :) kimisi hanım hanımcık takılır içindeki yangınla kavrulur kimiside biz gibi şak die söyler sapık ilan edilir konu bu kadar basit.
aynen bak en fazla yazarken kaslı omuzlu yazabiliyorsun ama şurda iki erkek bu konuyu açsa çok afedersiniz yok kalçaları yok memeleri birsürü şey söylerdi biz anca kas omuz işteErkekler kaaa sapık mıyız kine
olabiler tabiii mesela kaslı omuzlu
Bel dedin de benim de içimde bir gıcıklanma oldu.işte bununda cazibesi aşağısında zatenufak tefek bir adam ama değişik bir karizması var ve bel konusunda 1 numara bu olduğu için adam den örnek vereyim dedim
Şaka gibi ama derdim cidden bu benim
Yahu arkadaşlar bari siz söyleyin insan cinsel anlamda hoşlandığı ya da hoşlanmadığı şeyleri söyleyince sapık mı oluyor ? Beni bilen bilir her konuda konuşurum asla da çekinmem neden çekineyim ki ? İyi kötü burada herkesin bir cinsel hayatı yok mu ? sanki bir tek bu konuları ben biliyormuşum gibi tavırları var insanların
Yanlış anlaşılmasın derdim kk hatunları değil zaten az önce iş arkadaşlarımla bir muhabbet geçti o patlama noktam oldu.
Az önce iş yerinden arkadaşım bir filmin çekimlerine bakıyormuş bende odaya gittim baktım murat bozun üstsüz bir resmi var kaslı falan peh haz etmem kendisinden fakat dedim ki ben erkekte en çok bel kemiği kısmını beğeniyorum bana çok çekici geliyorhoşlanıyorum arkadaşım ne yapayım yani seviyorum ki söyledim hemen şak diye sapık damgamı yedim her zamanki gibi neymiş kemikten bile hoşlanıyor muşum annem bile terbiyesiz diyor hemen ben kimle konuşayım dağa taşa mı anlatayım allah aşkına size soruyorum sapık mıyım ben ? yemeğime şap falan koymalı mıyım ?
Şu adonisi bir ben beğenmiyorum sanırım...
mumdan çıkmış yangın minnağa sahip çıkın
çok çekici değil mi ya bayılıyorum
oh be şükür sonunda anlayan birileri çıktı
aynen sanki milletin çocuğunu leylek getiriyor az malın gözü değiller aslında da işte
yılın sapığı benim onu şey yapayım da oylamaya bile çıkarmanıza gerek yok direkt madalyamı verinBel dedin de benim de içimde bir gıcıklanma oldu.Popo da önemli ya, sıkı ve kalkık
KK'nın sapıkları olarak etiketlenmeye az kaldı he
aynen bak en fazla yazarken kaslı omuzlu yazabiliyorsun ama şurda iki erkek bu konuyu açsa çok afedersiniz yok kalçaları yok memeleri birsürü şey söylerdi biz anca kas omuz işte