BEN SAPIKMIŞIM :)

Bende seviyorum ne var, kaslı erkek candır. Sen sapıksan hepimiz sapığız minnakcım, seni ezdirmeyiz :))

O değilde artık şu yeni türk dizilerimizde de başroldeki erkek oyuncuları hep kaslı falan seçiyorlar. İyi yapıyorlar be iki gözümüz gönlümüz açılıyor.

kıyamammmm sen bize dökül, onları boşver. Damgalamak kolayı önemli olan dinlemek ve anlamaya çalışmak

Ne alaka ki bu herkezin bir zevk noktası var sonuçta hem sen masum kalıyorsun işyerinde ablalarım evli aralarında konuşuyorlar ben elimde çay ağzım açık ya nasıl ne kim diye kalıyorum Ayrıa sana sapık diyenin bilinçaltını kurcalasan neler çıkar kim bilir?

mumdan çıkmış yangın minnağa sahip çıkın

Haha minnak benim de en cok ora carpar gozume Cok cekici gorunuyor bence de baklava falan hikaye
çok çekici değil mi ya bayılıyorum

kıyamammmm sen bize dökül, onları boşver. Damgalamak kolayı önemli olan dinlemek ve anlamaya çalışmak
oh be şükür sonunda anlayan birileri çıktı

aynen sanki milletin çocuğunu leylek getiriyor az malın gözü değiller aslında da işte

Buyur canım beni mi çağırdın bana da çok fena sapık diyorlar ya amannn desinler sanki elimizde geziyoruz tövbe tövbeee
heh aynen öyle kimsenin kocasında oğlunda gözüm yok ki kendi içimde olanı yaşıyorum sonuçta

Ben de o kemiklerin arasındaki aşağıya doğru giden yeri çekici buluyorumçok aşağısı değil ama yanlış anlamayın
bak sen çok sapıksın şaka şaka normal olanı bu karşı cinsimi çekici bulmucam da kimi bulucam ki

Ayni dertten ben de muzdaribim. Estetik durabiliyor. Estetik seyleri boyle gorerek asil sapikligi onlar yapiyor bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…