- 26 Ocak 2015
- 648
- 935
-
- Konu Sahibi minnakmimar
kıyamammmmnerden başlasam bilemedimaslında biraz haklılar gerçekten libidom biraz fazla yüksek herşey etkilior mesela beni ama bunları falan hiç dile getirmem yani yinede sapık oluyorum işte bir de onları anlatsam taşlayarak öldürürler beni herhalde
nefes alsa yetercilere inat nefes almasa da olur kemik kas ne varsa yürürüm artık tövbe tövbe
mumdan çıkmış yangın minnağa sahip çıkınBende seviyorum ne var, kaslı erkek candır. Sen sapıksan hepimiz sapığız minnakcım, seni ezdirmeyiz :))
O değilde artık şu yeni türk dizilerimizde de başroldeki erkek oyuncuları hep kaslı falan seçiyorlar. İyi yapıyorlar be iki gözümüz gönlümüz açılıyor.
çok çekici değil mi ya bayılıyorumHaha minnak benim de en cok ora carpar gozumeCok cekici gorunuyor bence de baklava falan hikaye
oh be şükür sonunda anlayan birileri çıktıkıyamammmmsen bize dökül, onları boşver. Damgalamak kolayı önemli olan dinlemek ve anlamaya çalışmak
aynen sanki milletin çocuğunu leylek getiriyor az malın gözü değiller aslında da işteNe alaka ki bu herkezin bir zevk noktası var sonuçta hem sen masum kalıyorsun işyerinde ablalarım evli aralarında konuşuyorlar ben elimde çay ağzım açık ya nasıl ne kim diye kalıyorumAyrıa sana sapık diyenin bilinçaltını kurcalasan neler çıkar kim bilir?
Valla, hem de yeni üye. Ne cevap vereyim ben şimdi buna? Anlatayım mı?
Yönlendirdim zaten. Azıcık ayar da verdim.Kazen e yönlendirO bir güzel anlatır kendisine )
heh aynen öyle kimsenin kocasında oğlunda gözüm yok ki kendi içimde olanı yaşıyorum sonuçtaBuyur canım beni mi çağırdınbana da çok fena sapık diyorlar ya amannn desinler sanki elimizde geziyoruz tövbe tövbeee
bak sen çok sapıksınBen de o kemiklerin arasındaki aşağıya doğru giden yeri çekici buluyorumçok aşağısı değil ama yanlış anlamayın
yeni bir sapıklık dalı çıkardım beğendiniz mi kk olarakKemige mi halleniyosun
Terbiyesizzz sapık
Ayni dertten ben de muzdaribim. Estetik durabiliyor. Estetik seyleri boyle gorerek asil sapikligi onlar yapiyor bence:)Şaka gibi ama derdim cidden bu benim
Yahu arkadaşlar bari siz söyleyin insan cinsel anlamda hoşlandığı ya da hoşlanmadığı şeyleri söyleyince sapık mı oluyor ? Beni bilen bilir her konuda konuşurum asla da çekinmem neden çekineyim ki ? İyi kötü burada herkesin bir cinsel hayatı yok mu ? sanki bir tek bu konuları ben biliyormuşum gibi tavırları var insanların
Yanlış anlaşılmasın derdim kk hatunları değil zaten az önce iş arkadaşlarımla bir muhabbet geçti o patlama noktam oldu.
Az önce iş yerinden arkadaşım bir filmin çekimlerine bakıyormuş bende odaya gittim baktım murat bozun üstsüz bir resmi var kaslı falan peh haz etmem kendisinden fakat dedim ki ben erkekte en çok bel kemiği kısmını beğeniyorum bana çok çekici geliyorhoşlanıyorum arkadaşım ne yapayım yani seviyorum ki söyledim hemen şak diye sapık damgamı yedim her zamanki gibi neymiş kemikten bile hoşlanıyor muşum annem bile terbiyesiz diyor hemen ben kimle konuşayım dağa taşa mı anlatayım allah aşkına size soruyorum sapık mıyım ben ? yemeğime şap falan koymalı mıyım ?
yakışıklı diyebiliyorsun ama seksi ve ya çekici diyemiyorsunYakisiklida mi demayahchris e yakisikli demeyen carpilir mesela bu sapikliksa sapigiz
saçma ya ben bunu içime atsam nolur dışımdan söylesem ne olurAyni dertten ben de muzdaribim. Estetik durabiliyor. Estetik seyleri boyle gorerek asil sapikligi onlar yapiyor bence:)
Ohoo erkeklerin arasında ne muhabbetler dönüyor. Biraz da biz sapıtalım değil miheh aynen öyle kimsenin kocasında oğlunda gözüm yok ki kendi içimde olanı yaşıyorum sonuçta
bak sen çok sapıksınşaka şaka normal olanı bu karşı cinsimi çekici bulmucam da kimi bulucam ki
işte o muhabbeti asla döndüremiyorsun halbuki ilişki tek taraflı yaşanmıyor ki erkek ne hissediyorsa kadın da öyle ona ihtiyaç ise bana da ihtiyaç hadi bakalımOhoo erkeklerin arasında ne muhabbetler dönüyor. Biraz da biz sapıtalım değil mi