- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
-
- Konu Sahibi minnakmimar
İnsanın başına ne gelirse meraktan gelirmişSenin konun yüzünden sapık dadandı bana, özel mesaj atıyor. Cinsel ilişkiyi çok merak ediyormuş.
Orasi niresi oluo
bak şimdibel kemiği
yok sadırmadım vallaaynen canım onların dünyası daha fantastik oluyor ha kıza benim olaaksın diye saldırdıysan bak o zaman haklıonun dışında normal tabi ki
tek konu bu değil ki bu sonuncuydu genel manada rahat konuştuğum için bu böyle malesefBen de sapık deyince bişi dedin sandım, ne var bunda?
ama adamlar böyle kadın isterken bakmıyorlar kendilerine ahh adaletini sevdiğimin dünyasıTatlım böyle adam isterken kendimize de bakıyoruz elbet ..
120 120 90
@okypete ben bunu derdim olduğu için buraya açtım çünkü +18 lik bir konu da değil ama yeri burası değilse taşıyabilirsin canım
iki tane mi bir tane mi ?Ben de erkekte daha çok böbrek seviyorum.
ahahahahyapmayın şöyle şeyler üstünü çizmiş bir de
aynen öyle şekerim zar zor buldum bir taneAma biz sapıtmayalım da kim sapıtsın?
Sokağa çıksak birçok güzel kadın görürüz, çok var. Ama yurdum erkeklerinin çoğu kertenkele gibiArada bir kaslı eli yüzü düzgün birini görünce etkileniyoruz yokluktan
sus kızım çaktırmasana yaTasirsa sen yazamazsn
Aman erkeklerin günlük muhabbetlerini biz yapınca sapık damgası hemenyılın sapığı benim onu şey yapayım da oylamaya bile çıkarmanıza gerek yok direkt madalyamı verinsöyleyemediğim daha çok şey var düşün burda bile utanırken sapık damgası yiyorum
içim gıcıklanıyor amaahahahahönemli yerlerin etrafını çizmek lazım
ya içimizden neler geçiyor da söyleyemiyoruz işteAman erkeklerin günlük muhabbetlerini biz yapınca sapık damgası hemenLan adamın yanından geçiyordum geçen gün, kulağıma doğru öyle bir şey fısıldadı ki... Bu yazdıkların masum kalır yanında
onu bende derim ama hatun fıkra falan anlattırmaz kendi utanıyor ondan herhaldeben annemin yanında falan tv de beğendiğim birini görünce "off taş resmen" diyorum gülüp geçiyoruz öyle
ama herkesin yanında konuşulmuyo demek ki böyle ne varsa sanki
bak şimdi
yok sadırmadım valla
tek konu bu değil ki bu sonuncuydu genel manada rahat konuştuğum için bu böyle malesef
ama adamlar böyle kadın isterken bakmıyorlar kendilerine ahh adaletini sevdiğimin dünyası
bak sizinki iyiymiş, benim annem tvde çirkin yamuk yumuk adam görünce seninki çıktı diyodu ahahahhben annemin yanında falan tv de beğendiğim birini görünce "off taş resmen" diyorum gülüp geçiyoruz öyle
ama herkesin yanında konuşulmuyo demek ki böyle ne varsa sanki
sen evlisin rahatça konuşabilirsin de ben dersem ağzımın ortasına kaşığı yapıştırırlar vallaAma benmde hosuma gidio simdi cok sey derdim de birileri flan gorur azgin der diye cinsel durtulerimi bastiriyrum
Lezbiyenlik sapıklık değildir zaten.ay çok komik değil mi ya kime desem sen fenasın yok sapıksın sanki lezbiyenim falan dedim sapıklık da neyse