- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
-
- Konu Sahibi minnakmimar
aynen böyle canım zaten kadınsan susacaksın her konu da o zaman hanımsınmelaesef kuzum eskiden beri kadin arzulayamaz ayip isteyemez ayip neden ama belli deil birileri cazip geldinde soyleyince ki bu normal hemen aboo azmis sapik murat boz banada cekici gelmez esmer uzun boylu erkekler hep cekici gelmistir bana bu yuzden zati kocamla evlendim ya nryse civitmeden
Insanlarin bir seyi arzulamasi istemesi kadar normal bisey yok arzulayinca zannediyolarki hemen firsat bulsan yapacaksin oda kisisinin kendine bagli yani sunu demek istiyorum
Arzularsan yapiyomus gibi hemen damga burmalari insanlari bir cirpida harcamalari sinirime dokunuyorseni bilen bilen bilir bilmeyen utansin minnakim
her konuda açık ve dürüst olmak gerekiyor,ibegeniyorsan beğeniyorsun kardeşim kime nebunu herkez herkezle konuşur kimi saklar kimide ayy ne ayıp der neler yapar neler kısaca saman altındna su yürüten cinslerdendir.
pis sapıkBende bel kemiklerini cok begeniyorum sapik miy misim : )
bende begenımı soylesem mı acabaBende bel kemiklerini cok begeniyorum sapik miy misim : )
yakında katlıamla bırlıkte kapanır dıye dusunuyorumBu konu hala kapanmadi mi
aynen öyle kadın erkek eşit değil asla da olamayacak ..Maalesef ülkemizde erkekler kasıla kasıla heryerde ' aga kadın dediğinin balık etli olacak, göğüsleri büyük olacak, kalçası dolgun olmalı. Yatakta iyi olsun..' gibi cümleler kurarken kadınların cinsellik hakkında yorum yapması, hatta düşünmesi bile ayıplanıyor..
Birisi sana sapık diyen asıl sapıklara söylemeli ki kendisi mitoz bölünme ile çoğalmadı, ve cinsellik hemen hemen doğada ki her canlı icin gerekli bisey..
kapansın mıBu konu hala kapanmadi mi
adonis kası beğen mesela bide, bn en çok onu beğenirim
evet çok şükür ölmedikDaha banlanmamisim
O kas ne ola ki, ayıp bi kas mı
evliliğini tehlikeye atma kocan görcek bak sonra minnak yüzünden diceksin yuva yıkan kadın olmak istemiyorumBide surdaki kalkik damar
Bide surdaki kalkik damar