BEN SAPIKMIŞIM :)

günaydın gençler :)

Bilmiyorum neden ilgimi cekiyor ama ellemeden duramam gelip gecerken illa itinayla saplak atilir filan neyse haha bence sapiklik degil -.-
evlenmem şart benim

aynen ya konuyu anlatınca da 7/24 bunu konuşuyormuşum gibi algılamış bazı arkadaşlar ki öyle değil yani yeri geldikçe konuşuyorum ben de

oy minnakım benim yeni gördüm derdini

derdini severim benim sapık arkadaşım,boşver diyen desin sen bana gel yavrum yamacıma gel anlat bana ben bir şey demem sana minnakprensim
derdimi sev minnakı koru

sen sapıksan ben tecavüzcü olma yolunca ilerliyorum
üstünkörü anlattığım şeylerle bana bunu yaptılar bi tık daha fazla konuşsam adım alçoya çıkacak zaten

Her seferinde bu başlığı yanlışlıkla "ben şapşikmişim" diye okuyorum. :)
şapşik de olurum şekerim nolcak

Yalansa yalan de bebegim. Sen minnak mimar değil,sapık mimarsin
gel beni göm burda bak fırsat verdim eline

konunun başlığını görünce dedim ki harbi kızı delirtti.içerigini okudum sonra dedim ki harbi bunu iyiden diline dolar
yok ya harbi hergün söylüyor alıştım ben

konuşuyorlar da onlar konuşunca iyi ben deyince şak diye sapık diyorlar hayır yani her insan aynı şeyden hoşlanacak diye birşey yok ki benim zevklerim biraz daha farklıysa nolmuş sanki

o değilde kendimi bi deüşük hissettim ya ben niye kaslı erkek sevmiyom ki ben bildiğin göbekli türk erkee seviyom
onun da çaresi var şekerim dad body akımı geldi hadi iyisin

aman kızlar ne kası ne cılız boşverin

erkek olsunda nefes alsın yeter

nefes çok önemli değil mi nefeskesen

yo çok bahsetmem karşımdakinin konuştuğu kadarım aslında ama onlar klasiğe bağlıyorlar mesela onlar döşü kıllı fantazisi yaparken ben bel kemiğine güçlü olmasına takılıyorum hal böyle olunca sapık ben oluyorum halbuki onlar resmen kıl fetişisti

Deme öyle banlanırsn dün şişme bebek mevzusunda kivancin şişmesini hayal ettim diye hemen banladilar beni sapik muanelesi gördüm minnakmimar yalnız değilsin
şişme bana göre değil ya adi şişme bebekleri gördüm de bir müddet öyle şeylerden uzaklaşmma kararı aldım kadınlığından soğutuyorlar insanı

Mune abla geldiğinde hepimizin üzerinde cımbız fantezisi uygulayınca görcez adonis i
Mapus ta kaave getirin bana
kahveleri ayarlarım sen kıyafet çamaşır al yeter

ben buldum bitane çok şükür

şişmiş erkeği bende sevmiyorum o hafif kasın arasından süzülen kemikleri var ya off

Döşü gıllı erkeklere bayilirim
onu deyince normal oluyorsun şekerim sapık değil ama bana göre de kıl fetişisti oluyorsun

sapık değilsem de şu yorumdan sonra sapık olucam

onu anlatmak zaten saçma ne yaşıyorsan kendi aranda yaşa banane değil mi

libidom yakyı beni zaten burda bile libidomdan bahsetsem beni taşlarlar biliyorum ahh ne fırtınalar kopuyor içimde bu laf güzelmiş adrem kullanırım artık

kız benım de heeee hele de orda bıraz kabarık damar varsaaa abuu neler dıyorum bennn
ayyyy içim gıcıklanıyor

mınnak kendı de mı dalga geçmiş ayy bıze kızmaz ınsallah sever o bizi yaa kıblerse banlanırız

bence de bundan sonra arıycaksın artık bıseyler değişti
hepiciğinizi kiblicem

Cinsel hayatın var mı arkadasım, özel olmazsa merak ettim..
Yoksa da Olmalı. Aşırı sapkınlıklar olmadığı sürece gayet doğalsın bence
herkesin olduğu kadar var tabiki

haaaa konu geyıge dönmüş ama ben masumum gazanız möbarek ola gençler
gel buraya yalnız gitmicem hepiniz benle geleceksiniz

Sen gel bize anlat bebem sapiklikla ne alaka..bu konulari artik ilkokul cocuklari senden benden iyi bilio walla
aynen ya ufacık çocuklar neler söylüyorlar

ben de bugün nişanlımdan sapık damgası yedim:))) şaka yaptığını biliyorum sonuçta ama bozuldum biraz haha:)) hem istiyor ki konu bir yerlere gelsin, konuşunca da sapık oluyorum
ay sorma arada ağzımdan bişeyler kaçırıyorum sözlüm ben senden korkuyorum diyor

He he cok aydinlatici oldu. Ilgincmis harbi, hic dikkatimi cekmezdi. Az degil bizim Minnakmimar
Tesekkurler Cimcimefb!
az değil miyim

yaa boşver sen bizim sapığımızsın bende adonise bayılırım özellik erkeklerin doğal kaslı olanları var ya uff kol kaslarınada hastayım. :)
biliyordum hepiniz benim gibisiniz

yok o tarza ben de gelemem iki kişi ne yaşadıysa aralarında kalsın

minncakcimmm bende seninle ayni fikirdeyim kas falan bosverde gercekten bel kemigi hosuma gider hos duruyo yani
bel kemiği candır beni aşırı heyecanlandırır

bunda ne var ki bayanlarmi cazip gelecek sankp

bunda ne var ki bayanlarmi cazip gelecek sankp
yani şekerim ne diyim işte herkes içinde yaşadığını söylemiyor ki belki bana tur bindirecek cinsten özel yaşamları var ya da o şekilde ilişkilere özeniyorlar ama ben söyleyince aa minnak ne sapıksın çok ayıplı konular he yavrum he ayıp

Ayricada insanlarin bir cogu bu tur konulari konusmaktan cekinir birileri acikca soyleyince nedense sacma sapan damgalar vurulur insanlarin bir sey cekici gelnesi normal kisi kendinden bilirmis isi ya o hesap olmus sanirim

anlatmam derken detaylardan bahsetmiyorum mesela hani küçük bişey anlatılır ikişi arasında olanlardan bahsetmiyorm zaten hani masum kız ayaklarına gelemiyorum ben onu anlatmaya çalıştım yoksa yaşadıklarını anlatmaya zaten gerek yok.

gel yamacima bacim dadlu dillim guler yuzlum
özledim zaten bana neler yapıyorlar görüyor musun krizim
anladım bazen ulu orta ne varsa anlatanlar var da çok itici geliyor bana

özledim zaten bana neler yapıyorlar görüyor musun krizim
anladım bazen ulu orta ne varsa anlatanlar var da çok itici geliyor bana
insanlar sana iyi desin diye ugrasirsan omrunu tuketirsin kuzum salla gitsin malesef insanlar biririlerini incitceklerini bilseler bile yapacaklarindan geri durmuyolar

yo incinmiyorum sadece içimi bayıyor insanların sahtelikleri
melaesef kuzum eskiden beri kadin arzulayamaz ayip isteyemez ayip neden ama belli deil birileri cazip geldinde soyleyince ki bu normal hemen aboo azmis sapik murat boz banada cekici gelmez esmer uzun boylu erkekler hep cekici gelmistir bana bu yuzden zati kocamla evlendim ya nryse civitmeden
Insanlarin bir seyi arzulamasi istemesi kadar normal bisey yok arzulayinca zannediyolarki hemen firsat bulsan yapacaksin oda kisisinin kendine bagli yani sunu demek istiyorum
Arzularsan yapiyomus gibi hemen damga burmalari insanlari bir cirpida harcamalari sinirime dokunuyorseni bilen bilen bilir bilmeyen utansin minnakim

yaaa arkadaş belli ki bizim gibi herşeyini paylaşmayı seviyor o yüzden arkadaşları tarafından mimlenmiş hani kız erkek dese sapıksın sen diyorlar belli ki
açık ve samimi olmak bazı ınsanlara tuhaf gelıyor hemen fişleyiveriyorlar neyseki benim etrafımda o karakterde insanlar yok,ben herşeyi konuşurum yerine göre

açık ve samimi olmak bazı ınsanlara tuhaf gelıyor hemen fişleyiveriyorlar neyseki benim etrafımda o karakterde insanlar yok,ben herşeyi konuşurum yerine göre

bunu herkez herkezle konuşur kimi saklar kimide ayy ne ayıp der neler yapar neler kısaca saman altındna su yürüten cinslerdendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…