- 18 Mayıs 2015
- 1.637
- 1.952
-
- Konu Sahibi minnakmimar
Nefes alip islev goremiyorsa
işte bir ömür ağlamak istediğim omuz bu
Matmazelim simdi dgru di daire icindeki yer icini giciklamio mu
benm herif beni ayaklarimdan tavana asip. İskence edecek
konu sahibi arkadaşım sapıklık derecesınde bırsey dememişssinki ,o kadar baskılamıslarkı bız kadınları kendı kendımıze bıle artık baskılamaya baslamıs durumdayız icınsellık konusmak neden sapıklık olarak adlandırılır
evlenmem şart benimBilmiyorum neden ilgimi cekiyor ama ellemeden duramam gelip gecerken illa itinayla saplak atilirfilan neyse haha bence sapiklik degil -.-
aynen ya konuyu anlatınca da 7/24 bunu konuşuyormuşum gibi algılamış bazı arkadaşlar ki öyle değil yani yeri geldikçe konuşuyorum ben deBence sapık değilsiniz bizde bir ara bir konuda konuşurken idrar mevzusu açıldı bayanların birkaçı ıyyyy yaptı dedim hayırdır kardeş siz idrarı daha önce hiç görmedinizmi benmi yanlış geldim, (tıbbi bir konuşmaydı)ayrıca belirtmek istedim, herkesin konuşabileceği şeyleri kendine göre garip algılayıp tü kaka diyen insanlarla doluyuz.
derdimi sev minnakı koruoy minnakım benim yeni gördüm derdini
derdini severim benim sapık arkadaşım,boşver diyen desin sen bana gel yavrum yamacıma gel anlat bana ben bir şey demem sana minnakprensim
üstünkörü anlattığım şeylerle bana bunu yaptılar bi tık daha fazla konuşsam adım alçoya çıkacak zatensen sapıksan ben tecavüzcü olma yolunca ilerliyorum
şapşik de olurum şekerim nolcakHer seferinde bu başlığı yanlışlıkla "ben şapşikmişim" diye okuyorum. :)
gel beni göm burda bak fırsat verdim elineYalansa yalan de bebegim. Sen minnak mimar değil,sapık mimarsin
yok ya harbi hergün söylüyor alıştım benkonunun başlığını görünce dedim ki harbi kızı delirtti.içerigini okudum sonra dedim ki harbi bunu iyiden diline dolar
konuşuyorlar da onlar konuşunca iyi ben deyince şak diye sapık diyorlar hayır yani her insan aynı şeyden hoşlanacak diye birşey yok ki benim zevklerim biraz daha farklıysa nolmuş sankiSapıksınız tabi kardeşim, bel kemiği neymiş adonis neymiş...
Şöyle heybetli heybetli deltoid kaslar dururken.
Heyyy yavrum hey...
Sanırım sen kiminle ne zaman ne konuşacağını pek bilemiyorsun. Önce bi bak bakalım karşıdaki bu konuları konuşuyor mu.
Mesela ben, benle istediğin kadar erkek vücudu hakkında konuşabilirsin mesela daha bunun göğüs kası var, bisepsler trisepsler ooooffff.
Ama tabi türkiyede yaşıyom hayaller mr. Olimpia gerçekler çiroz kamil...
onun da çaresi var şekerim dad body akımı geldi hadi iyisino değilde kendimi bi deüşük hissettim ya ben niye kaslı erkek sevmiyom kiben bildiğin göbekli türk erkee seviyom
nefes çok önemli değil miaman kızlar ne kası ne cılız boşverin
erkek olsunda nefes alsın yeter
yo çok bahsetmem karşımdakinin konuştuğu kadarım aslında ama onlar klasiğe bağlıyorlar mesela onlar döşü kıllı fantazisi yaparken ben bel kemiğine güçlü olmasına takılıyorum hal böyle olunca sapık ben oluyorum halbuki onlar resmen kıl fetişistiÇok bahsediyorsunuz demek ki böyle konulardan. Bir arkadaşımda böyle şeylerin hep esprisini yapardı, ismini her duyduğumda, yada hatırladığımda aklıma hep sexten bahsettiği gelirdi. Şu an bile bak bu geldi. O kişi = sexe düşkünlük.
şişme bana göre değil ya adi şişme bebekleri gördüm de bir müddet öyle şeylerden uzaklaşmma kararı aldım kadınlığından soğutuyorlar insanıDeme öyle banlanırsn dün şişme bebek mevzusunda kivancin şişmesini hayal ettim diye hemen banladilar beni sapik muanelesi gördümminnakmimar yalnız değilsin
kahveleri ayarlarım sen kıyafet çamaşır al yeterMune abla geldiğinde hepimizin üzerinde cımbız fantezisi uygulayınca görcez adonis i
Mapus ta kaave getirin bana
ben buldum bitane çok şükürallah seni ne etmesin cimcime kocan tavana asıcak ama mune de mapusabak buda pelin abinin pisine dönmesin
ben kaçayım beni yoldan çıkarma
ayrıca böle kaslılar yeryüzünde yaşıyorlar mı ki genelde orası yag bağlamış oluyor
ha varsa yaşıyan nefes alan biri herkesin kocası var bana nikah düşer
çekilin dokunmayın bakmayın
şişmiş erkeği bende sevmiyorum o hafif kasın arasından süzülen kemikleri var ya offBende konuşurum hatta kkda çekinmeden konuşanlatdanımanlat derdini yavrucumm gel şöyle bakim
bende eşimin omuz kemiği varya orasından çok hoşlanıyorum kapat şunu üstüne atlicam şimdi diyoruö sapıkmıyım ki
onu deyince normal oluyorsun şekerim sapık değil ama bana göre de kıl fetişisti oluyorsunDöşü gıllı erkeklere bayilirim
sapık değilsem de şu yorumdan sonra sapık olucambende boyun ve gerdan severim bi de gömlek varsa, yakası açıksa, kıllar da görünüyosa tamamdırkaslı tamam da genelde tüysüz oluyolar ve tüysüz olunca çocuksu geliyo bana.baby facese hele hepten kaybetti hiç etkilenmem. yakışıklılığa değil karizmaya bakarım yani daha çok
onu anlatmak zaten saçma ne yaşıyorsan kendi aranda yaşa banane değil mibenim cinsel hayatım yok meselademek ki burdaki herkesin yok .
şaka bir yana bende ulu orta her dakika cinsellik muhabbeti yapan hatunlardan bıktım .
kadınlar birbirine anlatmamalı bence kocasıyla sevgilisiyle yaşadıklarını ne bileyim genel anlamda açık fikirli olsamda hoşlanmıyorum ben bazı şeyler mahrem kalmalıdır bana göre .
libidom yakyı beni zaten burda bile libidomdan bahsetsem beni taşlarlar biliyorum ahh ne fırtınalar kopuyor içimdeminnakım yaaaaa sen sapıksın tabııı lıbıdonu bılmıoz mu sankııı ama o kız ınan senden daha sapıktır buna kalıbımı basarım
froud amcanın bı lafı var
" bır ınsan bı yere bakıyorsa orda ilgilendiği birşeyler vardır. Ama bir insan bir yere hiç bakmıyorsa orada ilgilendiği birşey kesinlikle vardır.."
o kıza bu lafı soyle cnm aklı varsa anlar
libidolum benim
ayyyy içim gıcıklanıyorkız benım de heeee hele de orda bıraz kabarık damar varsaaaabuu neler dıyorum bennn
hepiciğinizi kiblicemmınnak kendı de mı dalga geçmiş ayy bıze kızmaz ınsallah sever o bizi yaa kıblerse banlanırız
bence de bundan sonra arıycaksın artık bıseyler değişti
herkesin olduğu kadar var tabikiCinsel hayatın var mı arkadasım, özel olmazsa merak ettim..
Yoksa da Olmalı. Aşırı sapkınlıklar olmadığı sürece gayet doğalsın bence
gel buraya yalnız gitmicem hepiniz benle geleceksinizhaaaa konu geyıge dönmüş ama ben masumum gazanız möbarek ola gençler
aynen ya ufacık çocuklar neler söylüyorlarSen gel bize anlat bebem sapiklikla ne alaka..bu konulari artik ilkokul cocuklari senden benden iyi bilio walla
ay sorma arada ağzımdan bişeyler kaçırıyorum sözlüm ben senden korkuyorum diyorben de bugün nişanlımdan sapık damgası yedim:))) şaka yaptığını biliyorum sonuçta ama bozuldum biraz haha:)) hem istiyor ki konu bir yerlere gelsin, konuşunca da sapık oluyorum
az değil miyimHe he cok aydinlatici oldu.Ilgincmis harbi, hic dikkatimi cekmezdi. Az degil bizim Minnakmimar
Tesekkurler Cimcimefb!
biliyordum hepiniz benim gibisinizyaa boşver sen bizim sapığımızsınbende adonise bayılırım özellik erkeklerin doğal kaslı olanları var ya uff kol kaslarınada hastayım. :)
yok o tarza ben de gelemem iki kişi ne yaşadıysa aralarında kalsınüniversiteede aynısını kızlar yapardı ayy ben sevgilime birtek öpmesine izin veriyorum e arkadaşım aynı evde aynı yatakta yatıyorsun ay ben elletmem hiçbir zaman inanmadım. Yaşadıklarımıda gayet anlattım. Ama şimdi testtürlüyüm tabi inançlarım gereği artık yaşayamam böyle şeyler ama kimseyide yadırgamam.
bel kemiği candır beni aşırı heyecanlandırırminncakcimmm bende seninle ayni fikirdeyim kas falan bosverde gercekten bel kemigi hosuma gider hos duruyo yani
bunda ne var ki bayanlarmi cazip gelecek sankpŞaka gibi ama derdim cidden bu benim
Yahu arkadaşlar bari siz söyleyin insan cinsel anlamda hoşlandığı ya da hoşlanmadığı şeyleri söyleyince sapık mı oluyor ? Beni bilen bilir her konuda konuşurum asla da çekinmem neden çekineyim ki ? İyi kötü burada herkesin bir cinsel hayatı yok mu ? sanki bir tek bu konuları ben biliyormuşum gibi tavırları var insanların
Yanlış anlaşılmasın derdim kk hatunları değil zaten az önce iş arkadaşlarımla bir muhabbet geçti o patlama noktam oldu.
Az önce iş yerinden arkadaşım bir filmin çekimlerine bakıyormuş bende odaya gittim baktım murat bozun üstsüz bir resmi var kaslı falan peh haz etmem kendisinden fakat dedim ki ben erkekte en çok bel kemiği kısmını beğeniyorum bana çok çekici geliyorhoşlanıyorum arkadaşım ne yapayım yani seviyorum ki söyledim hemen şak diye sapık damgamı yedim her zamanki gibi neymiş kemikten bile hoşlanıyor muşum annem bile terbiyesiz diyor hemen ben kimle konuşayım dağa taşa mı anlatayım allah aşkına size soruyorum sapık mıyım ben ? yemeğime şap falan koymalı mıyım ?
yani şekerim ne diyim işte herkes içinde yaşadığını söylemiyor ki belki bana tur bindirecek cinsten özel yaşamları var ya da o şekilde ilişkilere özeniyorlar ama ben söyleyince aa minnak ne sapıksın çok ayıplı konular he yavrum he ayıpbunda ne var ki bayanlarmi cazip gelecek sankp
gel yamacima bacim dadlu dillim guler yuzlumyani şekerim ne diyim işte herkes içinde yaşadığını söylemiyor ki belki bana tur bindirecek cinsten özel yaşamları var ya da o şekilde ilişkilere özeniyorlar ama ben söyleyince aa minnak ne sapıksın çok ayıplı konular he yavrum he ayıp
günaydın gençler :)
evlenmem şart benim
aynen ya konuyu anlatınca da 7/24 bunu konuşuyormuşum gibi algılamış bazı arkadaşlar ki öyle değil yani yeri geldikçe konuşuyorum ben de
derdimi sev minnakı koru
üstünkörü anlattığım şeylerle bana bunu yaptılar bi tık daha fazla konuşsam adım alçoya çıkacak zaten
şapşik de olurum şekerim nolcak
gel beni göm burda bak fırsat verdim eline
yok ya harbi hergün söylüyor alıştım ben
konuşuyorlar da onlar konuşunca iyi ben deyince şak diye sapık diyorlar hayır yani her insan aynı şeyden hoşlanacak diye birşey yok ki benim zevklerim biraz daha farklıysa nolmuş sanki
onun da çaresi var şekerim dad body akımı geldi hadi iyisin
nefes çok önemli değil minefeskesen
yo çok bahsetmem karşımdakinin konuştuğu kadarım aslında ama onlar klasiğe bağlıyorlar mesela onlar döşü kıllı fantazisi yaparken ben bel kemiğine güçlü olmasına takılıyorum hal böyle olunca sapık ben oluyorum halbuki onlar resmen kıl fetişisti
şişme bana göre değil ya adi şişme bebekleri gördüm de bir müddet öyle şeylerden uzaklaşmma kararı aldım kadınlığından soğutuyorlar insanı
kahveleri ayarlarım sen kıyafet çamaşır al yeter
ben buldum bitane çok şükür
şişmiş erkeği bende sevmiyorum o hafif kasın arasından süzülen kemikleri var ya off
onu deyince normal oluyorsun şekerim sapık değil ama bana göre de kıl fetişisti oluyorsun
sapık değilsem de şu yorumdan sonra sapık olucam
onu anlatmak zaten saçma ne yaşıyorsan kendi aranda yaşa banane değil mi
libidom yakyı beni zaten burda bile libidomdan bahsetsem beni taşlarlar biliyorum ahh ne fırtınalar kopuyor içimdebu laf güzelmiş adrem kullanırım artık
ayyyy içim gıcıklanıyor
hepiciğinizi kiblicem
herkesin olduğu kadar var tabiki
gel buraya yalnız gitmicem hepiniz benle geleceksiniz
aynen ya ufacık çocuklar neler söylüyorlar
ay sorma arada ağzımdan bişeyler kaçırıyorum sözlüm ben senden korkuyorum diyor
az değil miyim
biliyordum hepiniz benim gibisiniz
yok o tarza ben de gelemem iki kişi ne yaşadıysa aralarında kalsın
bel kemiği candır beni aşırı heyecanlandırır
özledim zaten bana neler yapıyorlar görüyor musun krizimgel yamacima bacim dadlu dillim guler yuzlum
anladım bazen ulu orta ne varsa anlatanlar var da çok itici geliyor banaanlatmam derken detaylardan bahsetmiyorum mesela hani küçük bişey anlatılır ikişi arasında olanlardan bahsetmiyorm zaten hani masum kız ayaklarına gelemiyorum ben onu anlatmaya çalıştım yoksa yaşadıklarını anlatmaya zaten gerek yok.
insanlar sana iyi desin diye ugrasirsan omrunu tuketirsin kuzum salla gitsin malesef insanlar biririlerini incitceklerini bilseler bile yapacaklarindan geri durmuyolarözledim zaten bana neler yapıyorlar görüyor musun krizim
anladım bazen ulu orta ne varsa anlatanlar var da çok itici geliyor bana
yo incinmiyorum sadece içimi bayıyor insanların sahtelikleriinsanlar sana iyi desin diye ugrasirsan omrunu tuketirsin kuzum salla gitsin malesef insanlar biririlerini incitceklerini bilseler bile yapacaklarindan geri durmuyolar
özledim zaten bana neler yapıyorlar görüyor musun krizim
anladım bazen ulu orta ne varsa anlatanlar var da çok itici geliyor bana
var şekerim hele bir arkadaş vardı kızı gördükçe midem bulanıyordu artıkyok canım daha neler öyle değil tabiki yaa ama senin durumuna bir ara bende düştüm o yüzden yani
relax olmak lazım sonra iyi şeyler olmuyor...ne kadar sakin bi yorum
melaesef kuzum eskiden beri kadin arzulayamaz ayip isteyemez ayip neden ama belli deil birileri cazip geldinde soyleyince ki bu normal hemen aboo azmis sapik murat boz banada cekici gelmez esmer uzun boylu erkekler hep cekici gelmistir bana bu yuzden zati kocamla evlendim ya nryse civitmedenyo incinmiyorum sadece içimi bayıyor insanların sahtelikleri
Relax olmak iyidir iyirelax olmak lazım sonra iyi şeyler olmuyor...
açık ve samimi olmak bazı ınsanlara tuhaf gelıyor hemen fişleyiveriyorlar neyseki benim etrafımda o karakterde insanlar yok,ben herşeyi konuşurum yerine göreyaaa arkadaş belli ki bizim gibi herşeyini paylaşmayı seviyor o yüzden arkadaşları tarafından mimlenmiş hani kız erkek dese sapıksın sen diyorlar belli ki
açık ve samimi olmak bazı ınsanlara tuhaf gelıyor hemen fişleyiveriyorlar neyseki benim etrafımda o karakterde insanlar yok,ben herşeyi konuşurum yerine göre