BEN SAPIKMIŞIM :)

O zaman, bir omuz fetişisti olarak, ben de sapığım. :)

Bence "Libido yarışması" yapılsın. Libidosu en yüksek ilk 5 üye pro üye olsun.:KK48:

Bu konu da 40 sayfa olmuş. Fotoğraflar falan... :KK30:
KK olarak, toplucana bilgisayarın içine düşeceğiz. Kasap kedisi gibiyiz. Biri de bir parça atsa hayrına..:KK45:

Büyük zevkle takip ediyorum mesajları :)
çok zevkle takip etme bakim sen hadi :KK48:

Bence "Libido yarışması" yapılsın. Libidosu en yüksek ilk 5 üye pro üye olsun.:KK48:

KK olarak, toplucana bilgisayarın içine düşeceğiz. Kasap kedisi gibiyiz. Biri de bir parça atsa hayrına..:KK45:
kızım gelen erkek üyeyi hemen sepetliyoruz ki belki böyle kaslı kemikli biri kovalamayalım bir daha öyle gelen olursa:KK48:

Bak ya :KK47:

• Beğen
Reactions: K_G
Benm kocam daha seksi :KK53::KK45::eek:

Evli misin bekar mi :KK53:
kirpi de yavrusunu pamuğum diye severmiş:KK70:

ben mi dedim hallenin diye güya ben sapıktım:KK70:

aynenn yaaa mınnak bı konu actı hepımız ıcımızdekileri döktük hadi benim sapıklıkyapmam normal sıze noldu :KK51:
sen yüklüsün bir de yakışıyor mu sana :cool:

@minnakmimar

Konu ne hale gelmiş erkek mi o az bi çekilsene ne ise şey ben ocakta yemeğim vardı kas çorbası şey tavuk çorbası off sapık seni böyle konu mu açılır beni de şaşırttın :KK70:
hazırda bekliyormuşsunuz anacım siz de:KK70:

kirpi de yavrusunu pamuğum diye severmiş:KK70:

ben mi dedim hallenin diye güya ben sapıktım:KK70:

sen yüklüsün bir de yakışıyor mu sana :cool:

hazırda bekliyormuşsunuz anacım siz de:KK70:

Önce ben geldim benim o :KK70: yani ne alakası var ay sende hııı :KK70: 20 lik diş ağrısı bi yana eski sevgili derdi bi yana neşe oldu burası valla kafam dağıldı kas'ılmıştım baya haha :KK70:

X