Ben sadece sevdim..

Bundan bi beş en geç on sene sonra da olsa sizin sonunuz belli maalesef bosanacaksiniz... peki o zaman geçen yıllarınizı geri getirebilecekmisiniz keşke o zaman ayrılsaydım demicekmisiniz... onca yıl gitmiş olacak ömrünüzden buna kahrolmicakmisiniz... lütfen kendinizi kendi ellerinizle böyle rencide edip ezmeyin...

Olabilir tabi.. Bilemiyorum..

Cinliklere çalışmaz oyle kafası
Nasılda aklıyorsunuz kocanızı. Bence mantığınız gerçeğin bal gibi farkında ama inanmak istediğiniz şeye inanıp görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz. Gerçekten sizin dediğiniz gibi değer verseydi size kadınada ailesinede haddini bildirirdi. Sizin iyi kalpli mükemmel eşiniz üzgünüm ama kafanızda yarattığınız bir yalan. Eşim öyle herkesin övüp numunelik dediği biri değildir ama beni üzen herşeyden herkestende uzak durur. Beni kandırmaz.

Kadınla görüşüyorlar diye ailesiyle görüşmüyorsunuz eşinizin; sonra yıllardır eşiniz tarafından ayakta uyutulduğunuz ortaya çıkıyor, yine aileden nefret ediyorsunuz. Tamam, aile iğrenç olsun, pislik insanlardır diyelim hepsi; peki eşiniz? Bir kere, iki kere konuşulur anlarım; yıllarca gözünüzün içine baka baka devam etmiş, aşağılamış sizi resmen. Esas hakarete eşiniz tarafından uğramışsınız.

Milyon liralık davaysa bakmak isteyen avukat da çok olur, komisyon karşılığında anlaşılır. Bir bu kadın mı tuttuğunu koparan avukat? Piyasada nam yapmış belki yüzlerce avukat var. Bu kadar mı bağlanmış her yer? Yahu eşiniz bu olaylar ilk olduğunda hukuk fakültesine girse şimdiye avukat çıkmıştı bile.

Umarım eşiniz bir şekilde telafi eder bu durumu.

Yazınızın bir bölümünde savcılıktan döküman çıkarmak istediğini ama savcılığın bunu yapmadığını yazmışsınız.muhtemelen avukat hanım bu konuda te en başından bir bilgilendirme yapmıştır. Minareyi çalan kılıfını hazırlar denir ya o misal.

Hayır nasıl bir dava ciddiyeti olabilir ki bu bayağılıkla? İşyeri davalarının içeriği bellidir alacak verecek vs.. O hanım çiğ biri sizinkilerin durumu da keza...
Avukatlık ücretini aile saadetini hiçe sayararak mı ödüyorlar?

O kadar açık açık uyarmıssın etmişsin banamısın dememişler, ben senin ayakta uyutulduğunu düşünüyorum. Ben zerre acımam gider kocasıylada konuşurdum mesajları saklar gösterirdim asla affım olmaz yakarım ikisinide. Senin kocam ağlama duvarımı, eşin mesafe koymamış koymak istememiş. Başka avukat mı kalmadı memlelette. Bide bu kadın evli ya rezil bi durum. Eşin kendi diyemedimi biri benim eşimle, benim bu kadınla samimi olduğum gibi olsa yedirebilirmiyim diye. Tabi işine gelmez. Valla canım karar senin.

Sizin için kendini parçalamıyor.Rahatını ve düzenini bozmak istemiyor sadece.

Bence eşin seni seviyor ve gerçekten ayrılmak istemiyor. kadin onu etkilemis belliki her yönden avucuna almis. Kadın mutsuz olduğu için sizin mutluluğunuzu bozmaya calisiyor olabilir. Anlattiklarindan yola çıkarak fikirleri mi yaziyorum.gercekten esin evlenmeyebilirdi.kadin bosanabilirdi.yada eşin bir şekilde senle ayrilirdi.kendini bu kadar paralamazdi cabalamazdi.bilemeyiz belki aralarında birseyler yasandi bitti.ama esin o kadinla bir ömür yasamak istemiyor belli.kararini senden yana vermis belki. Her şey akla geliyor. ama biraz sans vermen gerek gibi.

Bu ailede ki ısrarı anlamıyorum ya gerçekten! !ya gelinin bundan rahatsız degistirsene avukatini nedir bu inat yani,hayret bisey.

Bence ortada bir aldatma yok sadece esinizin durumu sizin kadar ciddiye almadığı icin idare ederim ben diye düşünmesi durumu var
Ailesi icin bişey diyemiycem böyle durumlarda ailenin çanak tutmak yerine ortamı yumuşatma görevi olmalı ama onlar aksine hareket etmiş tabi buda yine esinizden aldıkları cesaretle

Esinizin burnunu iyice surtun ve sonra sartlarinizi sunup barisin bence.
Sartlarin en onemlisi de kadinin hayatinizdan tamamen cikmasi tabi ki. Bundan sonra da kimle ne gorusuyor telefonda, isyerinde mumkun oldugunca takipte olun.
Elinizde net birseyler olsa ve esinizden baska sikayetletinz olsa ayrilin derdim ben de ama ikinize de bir sans verin bence ama once burnu iyice bir surtsun.

Ben de eşimle tanıştığımda 17 yaşındaydım...Bizde beraber büyüdük sayılır...ayrılmamız için çok neden vardı şiddet bile vardı...suan 10.yılımız maşeallah...eğer sizi kaybetmemek için cabaliyosa çocuk yapmadan bence bir şans daha verin pusuda kalın ...onu istese gider sonuçta sizinleyse demek bişey yaşanmamış. .. hata insanlara mahsus...bence emin olmadan karartmayin yillari

Ailesi iyi bir aile olsaydı oğullarının mutluluğu için gerekirse iki katı ücret ödeyip avukat bulurlardı ama asıl sorun bu değil eşiniz isteseydi o kadınla görüşmezdi, demek ki istemiş ve görüşmüş. Bence bu süreçten sonra avukat bile değişse bu kadın bir yolunu bulup görüşmeyi devam ettirir gibime geliyor. Ayrıca hiç kimsenin özellile bir avukatın kimse için bedava bir iş yapacağını sanmıyorum. Ya sonunda büyük bir rakam çıkaracaktır ya da işin içinde başka bir durum söz konusu. Eşinizle hala devam etmek istiyorsanız ya çok iyi pazarlığını yapacaksınız emin olacaksınız ya da yaşınız çok genç yolunuza bakacaksınız.

bak ben de uyuzlandım şimdi.para almadan iş yapmak ne demek.eşinin sana önce görüşmüyoruz,sonra da sadace iş içindi vs demesi,savcılığa gidip konuşma dökümünü vermeyeceklerini bile bile istemesi-kadın avukat bu aklı o vermiş olabilir eşine- güven sağlaması için.eşin kendisini senin yerine koysun.bunu ona ya direkt söyle ya da hissettir.senin yanında onay vermediği birinin sürekli olmasını nasıl karşılar.ve sen tamam görüşmüyorum dediğin halde görüştüğünü öğrenirse ne hisseder.bi sor bakalım ne yapacak.karşında zehir gibi kafası çalışan ve bir de muhtemelen iyi niyetli olmayan bir AVUKAT KADIN var.Allah yardımcın olsun.eziklenmeyi bırak ciddi ciddi set çek ve o kadına da eşine de haddini/ya da sınırını her ne ise bildir yoksa başın daha çook ağrıyacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…