- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 598
- 43
- Konu Sahibi extraterrestrial
-
Eşinin başka bir telefonu felan olabilir mi?Normal telefonundan ziyade kullandığı arabada yada işyerinde sakladığı bir takip etmende fayda var.O kadar uzun anlatmama ragmen karısan bır sey var mesajlasma 3 yıl once ve o zaman kadın sureklı yazıyordu vs dendi.. Bu sefer sadece görüşme kaydı var ve iş saatlerinde yalnızca.. Bu sefer iş görüşüldü dendi bana.. İnanın benimde kafam cok karısık ama toparlayabildiğim bu kadar..
Katılıyorum.
Görüşmeleri farklı numaradan devam etmiş bir de.
Eşinin bahanesine bakın: Tersleyemiyormuş. Ayol senin yuvan söz konusu, karının onuru söz konusu, nasıl terslemezsin.
konu sahibini uyutup arkasından işleri çevirirken kahkahalarla gülüyorlardır herhalde.
Ben erkek olsam derim ki gerekirse kredi çekerim, parayla başka avukat tutarım, yeter ki karım üzülmesin, yuvam yıkılmasın. Ama adamın da rızası avr burda, konu sahibi bunu kabullenmek istemiyor. Bildiğin boynuzlarla dolaşıyor.
Boşanma davası açmama çok şaşırdı ve sürekli bunu söyledi durdu.. İnanamadım ben böyle olabileceğini düşünmedim vs vs diyip durdu..Bence eşini korkut yani bitirebileceğine inansın Ki
Bu kadınla arasına mesafe koysun inanmalı sizin onu bitirebileceğinize:)
Geçen sefer öyle yaptım kadın iftira bu diye üste çıktı adım kıskanca çıktı benimde..Al kayınpederi karşına bu kadın kocamla huzurumu bozuyo rahatsız ediyo yuvam dağılsa daha mı iyi diye konuşun ya. Yol verin kadına.
Olsaydı o telefondan konuşurdu ve ben asla öğrenemezdim.. Şimdiden sonra olursa eminin böyle exstra bir telefondan olur sayemde iyice akıllandılar..Eşinin başka bir telefonu felan olabilir mi?Normal telefonundan ziyade kullandığı arabada yada işyerinde sakladığı bir takip etmende fayda var.
aslında ilişkiler iki taraflı yürür canım
sen gösterirsin karşındakini seni takip eder
ve bu işler karşılıklı yol alır gider
eşin burda çıkarı için devam ettiğini söylüyorsun
peki eşin yuvasını niye umursamıyor
neden buna hala devam ediyor
aklın bu kadar karışıkken
sana sadece sunu demek istiyorum
seni destekleyen ailen olsaydı çoktan boşanmıştın
her şeyde önce kendini düşün başka kimseyi değil.
İyki diğer erkeklere benzemiyormuş benzese neler yapacaktı acaba
Canım ailem özellikle babam hala anneme bu kız mutsuz söyleyelim de boşanacaksa boşansın ben düşündükçe üzülüyorum diyormuş.. Ailem her yaptığımın arkasında.. Çok şükür çalışıyorum.. Tek başıma şu anki hayatımı sürdürebilecek maddi güce sahibim.. Ama maneviyata gelince kafam karışıyor.. Sadece sevdim ben.. Sadece sevdim ve bedeli bu mu olmalı.. 10 yıl dile kolay.. Bu kadını çıkarınca hiçbir sorunumuz kalmıyor. Sadece bu lanet olası kadın mahvediyor hayatımızı..
Kadın ne kadar yüzsüz ki bunun lafı bile çıksa gururlu bi kadın bunu kaldıramaz çeker gider bi de iftira diyip devam ediyo sizle çalışmayaGeçen sefer öyle yaptım kadın iftira bu diye üste çıktı adım kıskanca çıktı benimde..
Ortada süregelen bir diyalog var
Daha önce bu kadın ile ilgili sorun yaşamışsınız eşiniz bunu bile bile bu diyaloğu devam ettirmiş
Avukat değiştirmek imkansız bir iş değil
Hiç bir iş de aile huzurunuzdan önemli değil, eşiniz bunu kavrayamamış
Somut olarak ilişkileri var mı yok mu bilemem, gerçekten iş için görüşmüş olabilirler ama bunun bile altında size yapılan bir saygısızlık var, hem eşiniz hem de ailesi tarafından
Yerinizde olsam araştırmamı derinleştiririm, bulacaklarıma göre hareket ederim
Kadın avukatmış, bilir böyle işleri, onu da dava ederim ne kocasına, ne çocuğuna acırım, anasının düşünmediği evladı ben düşünmem bu saatten sonra, siz ilk etapta zaten çocuğu düşünerek ılımlı davranmışsınız. Eğer aralarında bir ilişki varsa bu yıllar süren bir kandırmaca demektir ki buna izin veren herkes ceza çekmeyi hak ediyor.
Kimbilir belki içerdi.. İçip içip gece sabaha karşı gelirdi eve ya da ne biliim döverdi, küfrederdi.. Eve kapatırdı, çalıştırmazdı, ilgilenmezdi... Böyle giderek arttırılabilir sanırım..
Kadın ne kadar yüzsüz ki bunun lafı bile çıksa gururlu bi kadın bunu kaldıramaz çeker gider bi de iftira diyip devam ediyo sizle çalışmaya
Diğer erkekler hep bunları mı yapıyor sanıyorsunuz? İnanın çoğu erkeğin ortak özelliği yalan söylemektir sıkışınca yani bu saydıklarınız değil. Ben de yalana istinaden iyki benzemiyormuş dedim yoksa bu dedikleriniz aklıma dahi gelmedi. Kırmak da istemedim. Yani o da yalan söyleyen bir erkek bahanelerr takılı kalmayın iyi düşünün takipte kalın dedim. Bu arada ilk sayfayı okudum sadece="extraterrestrial, post: 43532469, member: 464854"]Kimbilir belki içerdi.. İçip içip gece sabaha karşı gelirdi eve ya da ne biliim döverdi, küfrederdi.. Eve kapatırdı, çalıştırmazdı, ilgilenmezdi... Böyle giderek arttırılabilir sanırım..
Canım ailem özellikle babam hala anneme bu kız mutsuz söyleyelim de boşanacaksa boşansın ben düşündükçe üzülüyorum diyormuş.. Ailem her yaptığımın arkasında.. Çok şükür çalışıyorum.. Tek başıma şu anki hayatımı sürdürebilecek maddi güce sahibim.. Ama maneviyata gelince kafam karışıyor.. Sadece sevdim ben.. Sadece sevdim ve bedeli bu mu olmalı.. 10 yıl dile kolay.. Bu kadını çıkarınca hiçbir sorunumuz kalmıyor. Sadece bu lanet olası kadın mahvediyor hayatımızı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?