ben sadece emir vereyim dedi

enişten sen kendi evini dizerken temizlik yaptımı, size yardım ettimi???

evt tatlım bizim ailede herkes bir olur böyle durumlarda elinden geleni yaparlar. temizlik erkek işi demeden ne yapılacaksa birlikte yapılır.
biz evlendiğimizde ailesi bırak yardım etmeyi evi bile görmeye tenezzül etmediler. eşimde o zamanlar ailesinin bu umursamaz tavrına çok sinirlendi ve " senin ailenin bizim için yaptıklarını asla unutamam babanın vestiyeri silmesi gözümün önünden gitmiyor " dedi.
ama şimdi hepsi unutuldu tabi benim ailem bu eve girerken huzursuz yani o huzursuz ediyor herkesi, ama onun ailesi gelince el üstünde tutuluyor.

canım çok titiz olduğunu düşünen, benim yaptığımı beğenmeyen, eline süpürgeyi alıp beni temizleyememişsin şeklinde utandırmaya çalışan, 2 parça çamaşır çıktığında hemen makineye atmaya kalkan tuhaf bir kişilik. bir kere bir şeyler yapacak adam yeni taşınılmış evde mutlaka yapacak bir şey bulur kendine ayrıca sorun sadece bu olay değil, ailem için hiçbir şey yapmak istemiyor. yeni taktiğide ben her şeyi söyleyim sonra pişkin pişkin yaklaşırım diyip ağzına geleni söylüyor ve 5 dak sonra barışmaya geliyor. tedavi olayı bununla ilgili değil daha önce yaşadığımız bir olay yüzünden öfkesini kontrol edemiyor sinirlenince çok ağır konuşuyor bende kaldıramıyorum.

evet tatlım en iyi yöntem aynısını bende onun ailesine yapıyım diyorum ama yapamıyorum işte içimde kötülük yapma duygusu yok. ailesi geldiğinde özellikle bana çok iyi davranıyor ailesi huzursuz olmasın diye bende çok sorunsuz biriyim hiç sorun yaratmıyorum ama hata ediyorum. sorunlu biri olmazsan hep sen sorunlu insanları çekmek zorunda kalıyorsun ama sen sorunlu olursan onlar seni çekiyor.

evet tatlım haklısın zorlamıyım ailemle görüşmek istemiyorsan bende senin ailenle görüşmem mutlu mesut yaşarız dedim kabul etmedi işine gelmedi daha doğrusu. beni hep ortalarda bırakıyo en yakın akrabalarımız, arkadaşlarımın düğünlerine, önemli günlere, ziyaretlere hep tek katılmak zorunda kalıyorum. en kötüsüde benim yakınımda birine gidecekken kavga çıkarıyo o anda ben ya yalnız gidiyorum ya da iptal etmek zorunda kalıyorum, ya da benimle geliyo ve o günü bana rezil ediyo. evlilik bu mu? ben hep yalnız olacaksam her yerde eşime dostuma rezil edecekse beni evliliğin ne anlamı var. annemler çağırıyo 2 tane ablam var onlar hep çift şeklinde gelir ben hep yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…