• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben sadece emir vereyim dedi

gizant

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
94
10
28
Ankara
ablamlar izmitten ankaraya taşınıyorlar. 2 tane çocukları var. ev ararken çocukları 2 günlüğüne bana bırakmak istediler. bende yeğenlerime hasret kalmıştım 6 yıldır başka şehirdeler. mutlu mutlu eşimi aradım o da çocukları çok seviyor. 2 yıllık evliyiz ama uzmanlık sınavlarına hazırlandığım için çocuk düşünmedik.
eşim gece çalışıyor, gündüz uyuyor ve getirme ben uyuyacağım gibilerinden mırın kırın etti. çok sinirlrndim.ablam ayda yılda bir şey istemiş benden. eşimin ailesi şehir dışındalar ve hep zor zamanlarımda kalmaya geldiler bize(kurs dönemi, kpss ...) ve ben tıkımı çıkarmadan hizmet ettim, kursa gidemedim, ders çalışamadım. ben çocukları getirdim tabi. ablamlar ev buldukları için çocuklar 1 gün kaldı ve o uyusun gündüz diye kaç saat parklarda gezdirdim çocukları.
çocukları tekrar götürürken taşınma için yardım istediler ablamlar. ablam biz evlendiğinde ev yerleşirken kendini parçaladı kız. bende gitmesek olmaz dedim eşime yine mırın kırın, giymiş gelmiş iş pantolonuyla yardım etmeyi düşünüyor. bu ne hal yanına başka kıyafet alayım dedim istemedi. ben bununla yaparım zaten temizlik yapamam ben sadece emir veriyim dedi. bende orda emir verecek adam çok sana ihtiyaç yok dedim. çocukları da alıp birlikte çıktık. eniştem elektirik bağlantılarını takarken bizde ablam, annem, ben temizliğe giriştik. eşim eli arkasında geziyor. hiç benim yapabileceğim bir şey var mı diye sormadı.15 dak sonra yanıma geldi ve burda benlik bir şey yok dedi. bende git o zaman dedim ve gitti.tabi ben sinir küpüyüm eve gittiğimde.hemen çattım tabi eşime.sen değişmezsin, seni belki değişirsin diye affettim ama aptallık etmişim dedim(daha önce ayrılma aşamasına geldik ve hatalı olmasına rağmen, tedavi olması şartıyla affettim onu) o da bana geç kalmış sayılmazsın dedi. bende evet geç kalmadığımı biliyorum dedim. birde regl dönemindeyim çok sinirliyim.
sonra bana tehditlerine karnım tok falan dedi. o an koptum ayrılmayı düşündüm ve şunu dedim kendi kendime onu zamanında affetmeseydim tehditlerine karnım tok gibi bir sözü asla işitmeyecektim. yani bu erkeklerin akıllanması için boşamak gerekiyo galiba yoksa her hamlemizi tehdit gibi algılıyor bu denyolar. 15 dak sonra yanıma geldi ve konuşalım mı sinirin geçti mi dedi. bende hayır geçmedi seninle konuşup zaman kaybetmek istemiyorum yoksa hep geç kalıyorum bir şeyleri yapmak için dedim. 4 gündür konuşmuyoruz.gece çalıştığı için gündüzleri hep evde böyle küs küs ayrı ayrı yemek yiyip ayrı odalarda yatıyoruz. söyleyin kızlar ben mi abartıyorum acaba. ben onun ailesine karşı hep pozitifim ama o çok kıskanç ailemden kimseyi çekemiyor ve benide kendisinide uzak tutmaya çalışıyorailemden. hep negatif, hem evli oluyum hem de hiçbir şeye katlanmayım istiyo:(

ne yapsan değişmez. boşanmak istemiyorsan o yokmuş gibi tek kişilik sürdürüceksin evliliği.

kişik taşlaşmış kalıp gibidir. yontmak zaman ve sabır ister.

gelmek istemediği yere götürme. sende onun ailesine öyle davran

evet ailem gelecek dediğinde benim ders çalışmam gerekiyo kendin hizmet edeceksen çağır diyecem bakalım ne oluyo

en dgru cumleyı yazmıssın zaten cnm..
kendi kendime onu zamanında affetmeseydim tehditlerine karnım tok gibi bir sözü asla işitmeyecektim.
malesef ki bu böyledır işte..
evt ayıp etmiş eşin. sncta sen nasıl onun aılesıne herhangı bır saygısızlıkta bulunmuyorsan, onunda snn aılene krsı o sekılde olup bıraz daha yardımsever olması gerek.. okdr zor zamanlarımda bıle onn aılesını mısafr ettm dıyorsun. netıce de cocuklarda komsu cocugu degıl yani.. :/ evet sana karsı ayıp etmıs ama fzla büyütme yinede.

evet tatlım çevrenin barıştırma çabaları çok etkili oldu işte. siz hastalıkta sağlıkta söz vermediniz mi diyenler. bak bi tedavi olsun nasıl düzeliyor diyenler( öfkesini kontrol edememe sorunu varda beğefendinin)

Valla canım erkekler böyle deyip gecemeyecegim.Eşiniz de biraz pişkinlik var sanırım hem size hem ailenize karşı.
Bence eşinize bir ayar cekilmesi gerekiyor.

cnmm bazı insanları değiştiremezsiniz tek tip kalıp gibilerdir ya hayatınızdan çıkaracaksınız yada hayatınızda kalacaksa onu öyle kabul edeceksiniz :31:
benim bir babam var biz yani düşün kendi evi taşınırken bile eli g..nde gezdi ki kimseyede yardıma gitmez erkeklik bir iş olsa dün amca oğlu bulaşık mak.getirdi aşağı inip yardım etmedi düşün yani erkek kardeşimi gönderdi o bakmadı bile balkondan getirebiliyorlar mı diye:34:
yani demek istediğim eşin kalıplaşmış değiştiremezsin zaten o kıyafetlerle oraya gelirken aklına koymuş o birşey yapmayacağım diye hee sen yinede uğraşmayı bırakma zorla yine insan içine sok belki düzelme kaydedersin (sanmıyorum ama:31: neyse) ayrıca bilmiyorum ben alıştığımdan mıdır nedir bunu çok büyütme demek istiyorum tipik bir odun!!

Insan yeri geliyor evladina sozunu geciremiyor, el ogluna ne yapabilirsinki?

Fedakarlik yapan hep kadinlar, uzulende hep kadinlar maalesef. Esin cok nankor bir insan, oyle olmasa kendine yapilan iyilikleri unutmazdi en azindan vefa borcunu oderdi.

Esini hic cagirmasaydin, sen gidip ablanin evine elinden geldigince yardim etseydin temizligine vs. bu sekilde sinirinde bozulmazdi en azindan. Insanlari birseye zorlayamiyorsun canim.

Ya bu deveyi gudeceksin ya da bu diyardan gideceksin :50:

Son düzenleme:
Bencillik yapmış esınız bende arkadasla ay i düşünüyorum sizde aynı sekilde davranın bakalım ailesine ne diyecek o zaman sahlanir
Pehh

İyyy ayni benim esim yaa nefret ediyorum bu davranislarindan. Ablamlarla bi derdi var ama anlamiyorum. Aslinda tahmin ediyorum ama neyse...... Allah akil fikir versin bu erkek milletine.

Eşin normalde becerikli bir insan mıdır ?
Temizlik,tamirat,elektrik işlerinden anlar mı ?
Cevap evetse ve kasten elini sürmemişse haklısın.
Ama zaten evde de yapmıyorsa,hakikaten yapabileceği birşey yokmuş.En fazla 1-2 koli taşırdı,eşya çekerdi o kadar.
Bence de keşke zorla götürmeseydin.
Bir de şu taraftan bakalım,en azından gelmiş,bana ne ben gelmem dememiş :)

Bu tutumda,tedavilik bir durum yok aslında.
Bence sen biraz fazla abartmışsın.
Eşin sonradan gelip sinirin geçti mi demiş,hayır demişsin.Bir de seninle zaman kaybedemem manasında aşağılamışsın.
Şimdi haklı olarak beklemeye geçmiş.

ah ah eşin yanlış zaman ve mekanda doğmuş bence..şöyle osmanlı sarayında bi şehzade olarak doğaymış bol bol emir verirmiş

ah ah eşin yanlış zaman ve mekanda doğmuş bence..şöyle osmanlı sarayında bi şehzade olarak doğaymış bol bol emir verirmiş

:60::60::60:

Konu sahibi de azıcık Hürremleşse eşinin şehzade triplerinde eser kalmaz aslında.:66:

isyerinde emir altinda calisiyorsa birkac saatliginede olsa egosunu tatmin etmek istemistir..daha once yaptiginiz hatayi yine yapmissininiz;kesin karar vermeden,sinir aninda yaptiginiz konusmada yapamayacaginiz eylemleri esinize zikretmissiniz,karnim tok dedigi halde..yapmayin bence olaylarida cok fazla buyutmeyin.bu kadar kusluk evlilik kururmunun gunden gune zedeler.merak etmeyin eninde sonunda yaptigi hatanin farkina varacaktir,tabii bu hususta anlatma stiliniz cok onemli..

Maalesef insanoğlu nankör işte.. Tahditlerine karnım tok der üste de çıkar.. Zor bir insan Allah kolaylık versin.. :ssz:

Boşanmak ve ya boşanmamak sana kalmış..Birlikte bir orta yol bulmaya çalışsanız.. Aileni istemiyorsa onlara gitmeye zorlama..Bayramdan bayrama görüşsün madem..Ne biliyim sen bilirsin tabi bir fikir işte..Ama şu olmaz tabi Eşin senin ailene uzak diye sen de onun ailesine tavır yapma..Onları cezalandırma.. Aranızdaki bir sorun sonuçta.. OOff zor valla.. :ssz:

enişten sen kendi evini dizerken temizlik yaptımı, size yardım ettimi???

Son düzenleme:
konu sahibi arkadaşın baştan effetmeseydim gibi kullandığı cümleye sonuna kadar katılıyorum bir erkeği eşinizi değil kim şahsımıza bir hata yapsa affetmemeli :45:çünkü insanlar yüz buluyor ee ona bişey dememişti buna da gık diyemez blof yapıyor boşayamaz ben erkeğeim onun adı çıkar gibi bla bla:36: yapıyorlar ama boşanan erkekler ders alıyor mu hiç ssanmıyorum daha bir değişiyorlar bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar kendini ben pişman olanını görmediğim için bu kanıya varıyorum tabi
Allah kolaylık versin canım

isyerinde emir altinda calisiyorsa birkac saatliginede olsa egosunu tatmin etmek istemistir..daha once yaptiginiz hatayi yine yapmissininiz;kesin karar vermeden,sinir aninda yaptiginiz konusmada yapamayacaginiz eylemleri esinize zikretmissiniz,karnim tok dedigi halde..yapmayin bence olaylarida cok fazla buyutmeyin.bu kadar kusluk evlilik kururmunun gunden gune zedeler.merak etmeyin eninde sonunda yaptigi hatanin farkina varacaktir,tabii bu hususta anlatma stiliniz cok onemli..

evet tatlım emir altında çalışıyor. zaten evliliğimizin ilk yıllarından beri yaptığım her şeye kusur bulan, hiçbir şeyi beğenmeyen, ben bilirim havalarındaydı. o sorunlu bir insan olduğu için ortak bir sorunumuz yoktu, ben sadece onun sorun yarattığı şeylerle uğraşmak zorunda kaldım. ona öyle sakin yaklaşırsam iyice havalara giriyor, ben ılımlı yaklaştığım için her kavgada kendini haklı sanıyor.bende elimden geldiği kadar sorunlu birisi olmaya çalışıyorum.

Back