• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben neyim, ben kimim, niin yayorum, bu hayattaki amacm ne?:(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sabır hoş görü zorlukların üstesinden gelmek anneliğin verdiği bi özellik bence hepimiz evliliğimizde sorunlar yaşadık badireler atlattık 10 yıllık evliyim ben şunu ögredim ben ben degerliyim hayat eşimin etrafında dönmüyor onun kadar bende degerliyim ve hatta bu evliliğin devamı için ben öncelilikle önemliyim çabanın fazlasını sarfeder kadın çünkü bunu unutma sen degerlisin önemlisin iki çocuk getirmişsin bu dünyaya bundan büyük lütuf varmı yaa her şeyi sorumlulugun çogunu üstüne alma mükemmeliyetçi olma bırak birazda o çabalasın emek sarfetsin sadece kuru parayı eve getirmekle olmadıgını anlasın Allah çok güzel günler görmeyi nasip etsin cnm çocuklarınla ve eşinle dediğim gibi unutma sen önemlisin kaydirigubbakcemile5

ahh canım yaa:teselli: ne kadar kırılmışsın sen. Haklısında ama hemde sonuna kadar. Eşin hiç ilgilenmedi sizinle çocuklarının hastalık dönemlerinde. herşeyi tek başına mı göğüsledin.:teselli:

Çok güçlüymüşsün yeminle. Ben hemen postu sererdim herhalde.

Düşüncesiz bencil bir eşin varmış. Eşin her zaman böyle davranmıyorsa bırakma lütfen. Eşinin gözünü aç lütfen, sanırım kapatmış çoğu şeye gözlerini. Görmesini sağla bazı şeyleri.

Allah yardımcın olsun:teselli:

çok güzel yorumlamışsınız
ben bu kadar güçlü olamazdım
zor hemde çok zor
çok üzgünüm

Arkadaşım sen şimdi anladığım kadarı ile hassas bir dönemindesin hem psikolojik hem de bedenen ağır bir yük taşıdın doğum yaptın,bu evre kadına en çok destek verilmesi gereken zamana tekabul ediyor.Çünkü bizler doğum gibi büyük bir olaydan sonra ,doğal olarak ilgiye,şefkate ihtiyaç duyarız lohusalık psikoloji sürekli depresif ve alıngan bir hal verir bu hali de en güzel eşinin desteği ile atlatırsın yanlız aranızda bir takım anlaşmazlıklar olmuş ne yazık ki ha belki isteyerek belki istemeden:(
Bu sıkıntıları,neler hissettiğini,üzüntünü ona anlatmaya çalış ve lütfen ,umutsuz olma senin halinden yavruların direkt etkilenirler,en azından onlar için güçlü ol..
Allah tez zamanda yüreğindeki bütün sıkıntıları alsın götürsün yerine nice güzellikler koysun
bebişten sonra baba ve bilhassa anne çok yoruluyor düzenler değişiyor bazen bu tür asabiyetler olabiliyor herkes yaşar.önemli olan olan uzatmamak biran önce silkelenmek,umarım herşey güzel olur tekrar

:1hug:

yaşadıklarınız 21 yaşına göre çok ağır olmuş.

eşinizin kuzenleri de pek söz geçiriyorlar maşallah. sizinle ilgileneceği yerde onlarla takılmaktn neden bu kadar zevk alıyor acaba? düşündürücü..

hem kızlarında sadece eşinizi çağrımalarıda tuhaf şey, aranız bozukmu kızlarla?

eşiniz sorumsuz ve düşüncesiz bir insan sanırım. böyle bir erkeğe niye 2. çocuk sorarım size.

aile desteği yok, meslek yok, boşanmak ta kolay olmaz şimdi. nasıl bakacaksınız 2 çocuğa.

allah yardımcınız olsun. zor çok zor.

katılıyorum..

Back