- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
- #1.281
Ahahahahah onu onceden dusunecektin cinimRica etsen de banlanmasak cınım
Bi lafi da dogrudan oldugu gibi izah et be kadinSevişmek kötüymüş, umutsuz şimdiye kadar masturbasyon bilene yabmamış. Adam peşinde koşuyormuş. Bu kadar.
KiyamaaaaammmNe hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Banı beklediğim kadar.
Sanki sen banlanmayacaksın cinimAhahahahah onu onceden dusunecektin cinim
Yapma yav beni de aglatacan simdiAllam su bekleyiş de kotu yav. Kurbanlik koyun gibi ban bekliyoruz
Ben agzimi acip bi kelime ettim miSanki sen banlanmayacaksın cinim
Yalniz banlanirsak sebebi hanimefendilikten cikmak olmayacak biliyorsun di miBen agzimi acip bi kelime ettim mi
Hanimefendilik cizgimden ciktim mi hih?
Ben agzimi acip bi kelime ettim mi
Geniş demişin bir yerde yazışmalar incelensinBen agzimi acip bi kelime ettim mi
En cokta neden se sen veYalniz banlanirsak sebebi hanimefendilikten cikmak olmayacak biliyorsun di mi
Dualarini koca bulmaya degil bizim banlanmamiza kullanıyorsan şu haline şaşırmamak lazim
En çok kıskanan oydu zaten iyi olur
En çok kıskanan oydu zaten iyi olur
Ben agzimi acip bi kelime ettim mi
Hayır.Yalnız biz gidersek geyikten gideriz. Sen bana konya ovası kadar genişsin dediğin için gideceksin.
Mune ovalara atıf yapmış. Okuduğunu anlamıyor musun gülüm sen
Ama abla önce o başlattıAy akşamdan ışıktır yaylalar yaylalar
Yüküm şimşir kaşıktır dilo dilo yaylalar
Vardar ovasııı Vardar ovasııı kazanamadım sıla parası
Konu geyik olmuş, baharla birlikte ovalara yaylalara özlem başlamış olacak ki geniiiişşşş geniiişşş uçsuz bucaksız ovalarımıza atıflar yapılmış.
Nağbeğr umutsuz, bugün de evde kaldın mı
yüzük takan kişiye elbette inanılmaz inanmadığınız için kızıyosa özel hayatında dandik bi karakterdir.kız o işler öyle değil işte
Aynısını emin olduğum bekar bi adama yaptım bekar olduğunu ispatla vukuatlı nüfus örneğini at diye sinirlendi atmadı