Ben Nerde Yanlış Yaptım

Son durum nedir, özetleyecek bi hayırsever aranıyor.
Adam hala bir sey yazmadi, en son silmisti umutsuzu. Bir hafta gecip adam orali olmayinca umutsuz "nasil oldun merak ettim" diyerek yanladi yine. Simdi konuşuyorlarmis tekrar.

Hala evli olma ihtimali masadan kalkmis degil. Ama ihtimal seviyesinde olmasi umutsuz kardesimizi rahatsiz etmiyor.

Ayrica kendisi evlilik pesinde degilmis, bekarligin tadini cikariyormhahashsh ay devam edemedim bu cumleye.

Bi gelişme yok. Umutsuz bazı şeyleri hala kabullenemedi :olamaz:
Gelinlik modelini seçmiştir o çoktan, nasıl kabullensin? Haklı kız.

Sevişmek kötüymüş, umutsuz şimdiye kadar masturbasyon bilene yabmamış. Adam peşinde koşuyormuş. Bu kadar.

Ken bebek mi zannediyormuş herifleri acaba? Tövbeler olsun.

Adam hala bir sey yazmadi, en son silmisti umutsuzu. Bir hafta gecip adam orali olmayinca umutsuz "nasil oldun merak ettim" diyerek yanladi yine. Simdi konuşuyorlarmis tekrar.

Hala evli olma ihtimali masadan kalkmis degil. Ama ihtimal seviyesinde olmasi umutsuz kardesimizi rahatsiz etmiyor.

Ayrica kendisi evlilik pesinde degilmis, bekarligin tadini cikariyormhahashsh ay devam edemedim bu cumleye.

Bekarlığın tadını çıkarır hali miymiş bu? Muhuhauhauahaa :KK70: :KK70:

Vitrine koyup izleyecekmiş, o yüzden yakışıklı arıyor heralde 😂

Mastürbasyon "bile" yapmamış biri sevişmenin kötü olduğunu nereden biliyormuş?
Neyse, benimki de soru; yüzüklü adamın evli olmadığını nereden biliyorsa bunu da benzer bir yerden biliyordur. :KK45:

Ay akşamdan ışıktır yaylalar yaylalar
Yüküm şimşir kaşıktır dilo dilo yaylalar
asker-hareketli-resim-0001.gif

Vardar ovasııı Vardar ovasııı kazanamadım sıla parası😢

Konu geyik olmuş, baharla birlikte ovalara yaylalara özlem başlamış olacak ki geniiiişşşş geniiişşş uçsuz bucaksız ovalarımıza atıflar yapılmış.

X