- 11 Aralık 2018
- 39.759
- 246.454
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
- #1.261
Sevişmek kötüymüş, umutsuz şimdiye kadar masturbasyon bilene yabmamış. Adam peşinde koşuyormuş. Bu kadar.Son durum nedir, özetleyecek bi hayırsever aranıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevişmek kötüymüş, umutsuz şimdiye kadar masturbasyon bilene yabmamış. Adam peşinde koşuyormuş. Bu kadar.Son durum nedir, özetleyecek bi hayırsever aranıyor.
Şey gibi mi, sigara sevmiyorum dudak tiryakisiyim.Sevişmek kötüymüş, umutsuz şimdiye kadar masturbasyon bilene yabmamış. Adam peşinde koşuyormuş. Bu kadar.
Tam anlamıylaŞey gibi mi, sigara sevmiyorum dudak tiryakisiyim.
Allah kurtarsın işi zor o zamanTam anlamıyla
Adam hala bir sey yazmadi, en son silmisti umutsuzu. Bir hafta gecip adam orali olmayinca umutsuz "nasil oldun merak ettim" diyerek yanladi yine. Simdi konuşuyorlarmis tekrar.Son durum nedir, özetleyecek bi hayırsever aranıyor.
Gelinlik modelini seçmiştir o çoktan, nasıl kabullensin? Haklı kız.Bi gelişme yok. Umutsuz bazı şeyleri hala kabullenemedi
Sevişmek kötüymüş, umutsuz şimdiye kadar masturbasyon bilene yabmamış. Adam peşinde koşuyormuş. Bu kadar.
Adam hala bir sey yazmadi, en son silmisti umutsuzu. Bir hafta gecip adam orali olmayinca umutsuz "nasil oldun merak ettim" diyerek yanladi yine. Simdi konuşuyorlarmis tekrar.
Hala evli olma ihtimali masadan kalkmis degil. Ama ihtimal seviyesinde olmasi umutsuz kardesimizi rahatsiz etmiyor.
Ayrica kendisi evlilik pesinde degilmis, bekarligin tadini cikariyormhahashsh ay devam edemedim bu cumleye.
Vitrine koyup izleyecekmiş, o yüzden yakışıklı arıyor heraldeKen bebek mi zannediyormuş herifleri acaba? Tövbeler olsun.
Vitrine koyup izleyecekmiş, o yüzden yakışıklı arıyor heralde
. Bir hafta gecip adam orali olmayinca
Biz gitsek bile umutsuz gitmez insallah. Daha garibim yengeye yine neler yaptıklarini yazacaktı
Allam su bekleyiş de kotu yav. Kurbanlik koyun gibi ban bekliyoruzO niye gitsin el değmemiş gonca o. Olan bizim gibilere oluyor anacım.
Ne hasta bekler sabahı,Allam su bekleyiş de kotu yav. Kurbanlik koyun gibi ban bekliyoruz
Sen burdan gider misin lütfen hıhNe hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Banı beklediğim kadar.
Bunu hazırda mı tutuyordun?Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Banı beklediğim kadar.
Yok mu bir hayirsever ahaliiSon durum nedir, özetleyecek bi hayırsever aranıyor.
Yaptim ben ozeti, raad ol.Yok mu bir hayirsever ahalii
Rica etsen de banlanmasak cınımYok mu bir hayirsever ahalii
EyvallahYaptim ben ozeti, raad ol.