- 31 Temmuz 2009
- 10.489
- 52.510
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
- #1.301
Hayır.
Ufff iyi ki bi koca buldun heAdamlar kim bilir ne yazıyor, umutsuz ne anlıyor da "bana yürüyorlar" diyor acaba sdfgh
Yahu sen banlanmadin mi halenNağbeğr umutsuz, bugün de evde kaldın mı
Allahın sevgili kulu değil misin kız acaba. Neden hiç bir duan kabul olmuyo ki?
Ama abla önce o başlattı
Sana da mi kinleneyim istiyorsun kizYa ben? Biz şimdi neyiz?
Gercek zatengerçek saniyor boyle deyince.
Dualarini koca bulmaya degil bizim banlanmamiza kullanıyorsan şu haline şaşırmamak lazim
Tatlim neyini kiskandigimi düşünüyorsun? Aileni mi? Klan gibi yasayip yengenin basina cokmenizi mi? Evinde kendine ait hayatin olmamasini mi? Abinin senden miras kaçırmaya calismasini mi? Annenin erkek cocuk kayirip hakkidir demesini mi? Olmayan ask hayatini mi? Basarisiz flortlerini mi? Tam olarak neyi kıskanıyorum?Gercek zaten
Ufff iyi ki bi koca buldun he
Havandan gecilmiyor
Bu hikayede yanan o olduAaa Umutsuz banlandın mıdünya el değmemiş goncalar gününü kutlayacaktım
Umutsuz bu sefer de olmadi ya la.
Bu hikayede yanan o oldu
Yananı görür Allah şarkısı çık aklımdanZaten yanıyor, yazık günah ya.
Umutsuz bu sefer de olmadi ya la.
Neyse iyi tarafından bak. Foruma giremedigin sürece evlimsi beyle sohbeti ilerletirsin.
Mutlu oldun mu simdi banlanincaZaten yanıyor, yazık günah ya.
Yanilyosun be tatlim25-40 yaş arası bütün XY kromozomlu insan ırkına yürüyorsun be umutsuz.
Ahahahahh evlimsi nedir yaUmutsuz bu sefer de olmadi ya la.
Neyse iyi tarafından bak. Foruma giremedigin sürece evlimsi beyle sohbeti ilerletirsin.
Kiz sende banlandin miTatlim neyini kiskandigimi düşünüyorsun? Aileni mi? Klan gibi yasayip yengenin basina cokmenizi mi? Evinde kendine ait hayatin olmamasini mi? Abinin senden miras kaçırmaya calismasini mi? Annenin erkek cocuk kayirip hakkidir demesini mi? Olmayan ask hayatini mi? Basarisiz flortlerini mi? Tam olarak neyi kıskanıyorum?
Hayati hakkinda hicbir fikrin olmayan insanlari (ben oluyorum hani anlamazsan) kendi hayatini kiskanmakla itham etmen o kadar komik oluyor ki
Sen dışında banlanan olmadı. Ben görmedim yani. Gıpgri olmadı buralar.Kiz sende banlandin mi