Ben Nerde Yanlış Yaptım

Tatlim neyini kiskandigimi düşünüyorsun? Aileni mi? Klan gibi yasayip yengenin basina cokmenizi mi? Evinde kendine ait hayatin olmamasini mi? Abinin senden miras kaçırmaya calismasini mi? Annenin erkek cocuk kayirip hakkidir demesini mi? Olmayan ask hayatini mi? Basarisiz flortlerini mi? Tam olarak neyi kıskanıyorum?
Hayati hakkinda hicbir fikrin olmayan insanlari (ben oluyorum hani anlamazsan) kendi hayatini kiskanmakla itham etmen o kadar komik oluyor ki :KK70:

Ufff iyi ki bi koca buldun he
Havandan gecilmiyor

Sen önüne gelene yürüdüğün için evli olanların "koca bulmuş" olduğunu sanman çok normal.
Benim açımdan bakınca olay sevdiğin, iyi anlaştığın kişiyle hayatını birleştirmek. Bu kadar basit. Kimsenin kimseyi aradığı/bulduğu yok.

Ha senin mantığınla bakıp koca arıyor olsaydım da aradığımın saniyesinde bulurdum. 3 senede 30 kişiye yürümeme gerek kalmazdı, buna emin olabilirsin tatlı kıs :KK66:

Tatlim neyini kiskandigimi düşünüyorsun? Aileni mi? Klan gibi yasayip yengenin basina cokmenizi mi? Evinde kendine ait hayatin olmamasini mi? Abinin senden miras kaçırmaya calismasini mi? Annenin erkek cocuk kayirip hakkidir demesini mi? Olmayan ask hayatini mi? Basarisiz flortlerini mi? Tam olarak neyi kıskanıyorum?
Hayati hakkinda hicbir fikrin olmayan insanlari (ben oluyorum hani anlamazsan) kendi hayatini kiskanmakla itham etmen o kadar komik oluyor ki :KK70:
Kiz sende banlandin mi

X