Ben Nerde Yanlış Yaptım

Bu arada biz gerçekten ilgi gösteriyoruz ama ilişkisine değil ama ilgi gerçek ha sahte değil
Sadece eğleniyoruz
Çünkü inanamıyoruz kız
Sahte ilgiden kastim bir forum sayfasinda, o an işimiz olmadigindan umutsuza bir seyler yazan, sanal, sayfayi kapatinca hayatimizdaki varligi sona eren birkac kisiyiz. Reel bir ilgi degil. Buradaki ilgiye, aslinda ne kadar kotu oldugunun farkinda kendi deyimiyle "populerlige" muhtac ise gercekten yazik. Erkeklere yapismaya calismasi da bundan.

Ha yok eger yazdiklarimizi, alt metinleri vs gercekten anlamiyorsa o da uzucu.

Şu an seni kıskanıyor. O yüzden bu laflar sözler
hayırlı olsun bu arada

Teşekkür ederim

Ben de fark ettim kıskandığını, üstüne gitmek istemedim o yüzden. Bekarlık çok zordur eminim, çeken bilir.
Ben nişanlı olduğum için bilemem tabii ama tahmin edebiliyorum. Allah sabır versin umutsuza

herkes evlenmek zorunda değil bekarlığımın keyfini sürüyorum hahahayayt
Haklisin canim. Ne gerek var öyle sevdigin guvendigin biriyle evlenmeye falan. 10 saatlik mesafede, evli mi bekar mi belli olmayan birin bulursun çatır çatır sürersin bekarlığınin keyfini. Siz de ya hu hanımlar ajsjsjj

bana 10 saatlik mesafede öyle hop diye görüşemeyiz ki
Eee gorusmeyecegin adamla ne diye yazısırsin? Ha sen bilirsin tabii ama sevgilim demek icin yakin olmak gerekir sahsen uzaktan iliskiye karsiyim adama ihtiyaç duydugumda yanimda olmayacaksa uzaktaki varlığı ne ise yarar ki?
Kim.ne kadar cool.takilirsa karsidaki o denli noluyor moduna girip yazıyor iste kaçan kovalanir olayi tamamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…