Ben Nerde Yanlış Yaptım

Baya açıklayıcı oldu yaa sagol.valla
Eee eski öpüştüğü ne alaka?
Adam yürümüyor yaa yürüyor olsaydi hadi görüşelim derdi 1 ay da yazissan o adama sevgili denmez yüz yüze görüşüp flortlesmek gerekir online yazismalara nooo diyorum bir erkek 1 yil da yazissa sevgili diye düşünmez bence

ahahahahah çok tatlısın
seni üzmek istemedim inan
sorunlarınızın çözülmesine sevindim

Uzuluyorum gercekten ya. Yani anlamiyor musun, yoksa anlamazdan gelip suradaki su sahte ilgiye muhtac olacak kadar mi caresizsin bilmiyorum. Isin kotusu ikisi de uzucu.
Bu arada biz gerçekten ilgi gösteriyoruz ama ilişkisine değil ama ilgi gerçek ha sahte değil
Sadece eğleniyoruz
Çünkü inanamıyoruz kız

bana 10 saatlik mesafede öyle hop diye görüşemeyiz ki

Cinsellik kotu bir seymis, once o konu acildi. Sonra canim hiçbir sey de yapmadık degil diye eski sevgilisiyle opustugunu acikladi.

Adam umutsuz yazmasa yazmayacakti ama umutsuz once kopek cektim vs modundaydi, adam sallamayinca ben haksizdim o yuzden yazdima döndürdü işi.

Bu adam tek ayağının üstünde kırk yalan söylüyor.. bile bile lades demek üzeresin.. 3-5 gün sonra sevgilim evli çıktı diye başlık atarsın.. lütfen uzaklaş bu adamdan..

İnsan insana mesaj atar tabi. Ezikçe değil.
Sadece peşinde koşan köpek çektiğin insana mesaj atman ezikçe. O zaman artık sen onun peşinden koşuyorsun galiba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…