- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
- #1.001
Like'i like'ina degiyor amaOlm internetten yazışınca eli eline değmiyor ki. Açmamış goncaymış ya bu sexting falan da bilmez. Namus duruyor orda.
Tabi sen olacaksınGözü oynaşta olan biz oluyoruz sonra
Bir de sürtünme ile sevişme var. Ateş çıkarıyorlar ya bazılarıOlm internetten yazışınca eli eline değmiyor ki. Açmamış goncaymış ya bu sexting falan da bilmez. Namus duruyor orda.
olum görende hiç bi erkekle yüz yüze görüşmedim sanır ne diyon allasenfalan da bilmez. Namus dur
Ayy resmen sanal sekisLike'i like'ina degiyor ama
o ne kiBir de sürtünme ile sevişme var. Ateş çıkarıyorlar ya bazıları
Sen yuzugu taktin namusu kurtardin artik.Gözü oynaşta olan biz oluyoruz sonra
Huylu huyundan baz geçmez, gözünüze perde mi çekeceksiniz? Evliyim diyince erkekler sizden uzak duracağını mi sanıyorsunuz?Allah şaşırtmasın
E namus???olum görende hiç bi erkekle yüz yüze görüşmedim sanır ne diyon allasen
Ufak çaplı bişeyler yaşadık heralde öpüşme falan
Namus namus olali böyle eziyet görmedi
Ohooo o zaman el ele değmemiş sayılmıyor ki ohoooUfak çaplı bişeyler yaşadık heralde öpüşme falan
kız ben bekar olduğum halde hiç bi erkege hislerimi belli edemiyom kiHuylu huyundan baz geçmez, gözünüze perde mi çekeceksiniz? Evliyim diyince erkekler sizden uzak duracağını mi sanıyorsunuz?
Like'i like'ina degiyor ama
sen evlenmeden önce yattın mı bir erkekle de öyle konuşuyonNamus bedeni terk etmeye çalışıyor maruz kaldığı eziyetten dolayı. Ondan bu uçan kuşa yürüme halleri zaten. Namus bezmiş, namus bedene uymuyor ahajsj. Kanser hücresi gibi saldırıyor hormonlara.
olum görende hiç bi erkekle yüz yüze görüşmedim sanır ne diyon allasen
Ufak çaplı bişeyler yaşadık heralde öpüşme falan
Namus muydu o ya. Baska bir seyi anlatiyorsun sankiNamus bedeni terk etmeye çalışıyor maruz kaldığı eziyetten dolayı. Ondan bu uçan kuşa yürüme halleri zaten. Namus bezmiş, namus bedene uymuyor ahajsj. Kanser hücresi gibi saldırıyor hormonlara.
Olm internetten yazışınca eli eline değmiyor ki. Açmamış goncaymış ya bu sexting falan da bilmez. Namus duruyor orda.
Bundan bunu nasıl çıkardın bismillah kız türkçe annem busen evlenmeden önce yattın mı bir erkekle de öyle konuşuyon
Gözü oynaşta olan biz oluyoruz sonra