-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Canım o sevgili olduğunuzı biliyor muydu?ciddi olmak gerekirse eski sevgilim beraber olmak istedi ben reddedince terketmişti
ciddi olmak gerekirse eski sevgilim beraber olmak istedi ben reddedince terketmişti
Değil değil başka anlamı varOğlan demek erkek çocuk demek değil mi kız dkdkd çocukla mı evlenecen koz
Sorun bende dedin ya bi uzmana git bizim laflarimizla olmayacak bu isne terapisi kız
Namus bazen kaçıp gitmek istiyor sonra da geri dönmemek istiyorİşte erkek milleti böyle. Tek dertleri yatağa atmak. Sen namusuna sıkı sıkı sarıl. Senin kalbin temiz bi kere. Elbet güneş bir gün senin için de doğacak.
inşallah be tatlımİşte erkek milleti böyle. Tek dertleri yatağa atmak. Sen namusuna sıkı sıkı sarıl. Senin kalbin temiz bi kere. Elbet güneş bir gün senin için de doğacak.
O Kaf Dagi degil yalniz. Kaf Dagi baska bir sey.kaf dağının görünen kısmı o sadece
Herşeyi buraya yazmıyoruz heralde nazar değer diye
Gay de olabilirOğlan demek erkek çocuk demek değil mi kız dkdkd çocukla mı evlenecen koz
Onu yazamam buraya hahahah biliyorum daDeğil değil başka anlamı var
şıpsevdi bi kişiliğim var napayım
*Ucan kusa yuruyen umutsuz bir kisiligim varşıpsevdi bi kişiliğim var napayım
düzelir miyim o zamanSorun bende dedin ya bi uzmana git bizim laflarimizla olmayacak bu is
Evlenince de şıp sevdi olmaya devam edersen ne olacak?şıpsevdi bi kişiliğim var napayım
İnsallahdüzelir miyim o zaman
Namus gitmiş olabiler mi?şıpsevdi bi kişiliğim var napayım
Namus namus olali böyle eziyet görmediNamusunun bundan haberi var mı?
Olm internetten yazışınca eli eline değmiyor ki. Açmamış goncaymış ya bu sexting falan da bilmez. Namus duruyor orda.Namusunun bundan haberi var mı?
Allah şaşırtmasınEvlenince de şıp sevdi olmaya devam edersen ne olacak?
Allah'tan umut kesilmez.düzelir miyim o zaman
Namusunun bundan haberi var mı?