- 31 Temmuz 2009
- 10.489
- 52.511
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Sen de sevişiyorsun de mi? Hep bizim gibi sevişgenler yüzünden umutsuza koca kalmıyor.
offf diyorum ya sorun bendeE al git birini madem olmayanin pesinden gidiyon illa
Yemin etsen öyle san
benle barışmak için can atıyor
Bizim de dikkatimizi çekiyorsungerek yok cicim
Cevrede dikkatleri hep üstüme cektiğimden teklif eden oglan çok zaten
tabikideeeOğlan iyidir ya, sevişemiyor onlar pek. Oğlanla evlenirsen namusuna dokunamaz. Çok mantıklı.
Oğlan?gerek yok cicim
ciddi olmak gerekirse eski sevgilim beraber olmak istedi ben reddedince terketmiştiBizim de dikkatimizi çekiyorsun
Zati yürüten bir kadınsın ama sonra benzin bitiyor yürüyenlerden duman çıkıyor ne oluyır yahu bu adamlara
tabi senin basit bir kız olmadığını anlayınca gidiyorlar niyetleri bozuk anacığım
Djjdsjjs ne anladım neye tabiki dedin biliyor musun?tabikideee
adam yani hehOğlan?
O zaman seni terapiye gonderelim bi ayar çeksinlerofff diyorum ya sorun bende
Beğenen çok evet ama flört etmeyi bi türlü beceremiyorum uzaklaşıyolar sorun bu işte
Ben çözdüm olayı, sevişmesin diye oğlan istiyom, oğlan arıyom diye dolanıyor ortalıkta. Yoksa sevişmek isteyen kadın oğlanı napsın?Oğlan?
neyeDjjdsjjs ne anladım neye tabiki dedin biliyor musun?
gerek yok cicim
Heh iyi. Oğlandan sana sadece kanki olur çünküadam yani heh
Erkegin de haberi olaral sevgili olduklari iki falandir.Totalde kac tane olmustur sence
ne terapisi kızO zaman seni terapiye gonderelim bi ayar çeksinler
Oğlan demek erkek çocuk demek değil mi kız dkdkd çocukla mı evlenecen koz
Hey maşallah beErkegin de haberi olaral sevgili olduklari iki falandir.
Flortler eger uc bes gunluk yazismalari katarsak burdan koye yol olur
Yıllarca namusunu böyle korumuş demekki. Çok zeki hatunBen çözdüm olayı, sevişmesin diye oğlan istiyom, oğlan arıyom diye dolanıyor ortalıkta. Yoksa sevişmek isteyen kadın oğlanı napsın?
şıpsevdi bi kişiliğim var napayımErkegin de haberi olaral sevgili olduklari iki falandir.
Flortler eger uc bes gunluk yazismalari katarsak burdan koye yol olur