- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
bi koca adayı bulsam kıskançlıktan çatlarsın netParalel evrende mi?
hiç bana göre değilYuvayı daha meşru oynaşabilmek için istemiyor musun kız evlenmeden aynı evde kal o vakit
Şuandski konu bile paralel evren olabilirParalel evrende mi?
Umutsuz kimse seni kiskanmiyor be annem.bi koca adayı bulsam kıskançlıktan çatlarsın net
Vallahi çatlamam sevinirim kız. Yenge kurtulacak sonuçta, gönlümüz yengeyle.bi koca adayı bulsam kıskançlıktan çatlarsın net
Evlenince sevisicen ama biliyorsun degil mihiç bana göre değil
Tabi tabiUmutsuz kimse seni kiskanmiyor be annem.
Üzülüyoruz daha ziyade su haline.
Aaa yenge demişken o konuyu açmayı unuttum bakVallahi çatlamam sevinirim kız. Yenge kurtulacak sonuçta, gönlümüz yengeyle.
Yoo ben gercekten aciyorum sana. Seni kiskanacak duruma Allah dusurmesinTabi tabi
Çok haklısın kız cima zati sadece çocuk yapmak için yapılır ne o öylehiç bana göre değil
bi koca adayı bulsam kıskançlıktan çatlarsın net
biliyoruz heraldeEvlenince sevisicen ama biliyorsun degil mi
Neyini kıskandığımızı düşünüyor acaba çok merak ediyorumUmutsuz kimse seni kiskanmiyor be annem.
Üzülüyoruz daha ziyade su haline.
Hay ağzın bal yesin kızŞimdi bile kıskanıyor seni kocayı bulsan üyelik iptali yapar gider hasetlikten kesin. Net.
Yazik oynama gariple ciddisin saniyor ahshshjsŞimdi bile kıskanıyor seni kocayı bulsan üyelik iptali yapar gider hasetlikten kesin. Net.
Namuslu bi kız o sen neler diyosun, ne ayıp şeyler bunlarEvlenince sevisicen ama biliyorsun degil mi
herşeyimiNeyini kıskandığımızı düşünüyor acaba çok merak ediyorum
Ailesini olamaz.Neyini kıskandığımızı düşünüyor acaba çok merak ediyorum
Onda bussuru var bizde bi taneNeyini kıskandığımızı düşünüyor acaba çok merak ediyorum