- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Tebiyemi bozmayın yahuuÇok haklısın kız cima zati sadece çocuk yapmak için yapılır ne o öyle
Çocuk da yuvanın şeyidir neyidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebiyemi bozmayın yahuuÇok haklısın kız cima zati sadece çocuk yapmak için yapılır ne o öyle
Çocuk da yuvanın şeyidir neyidir
çileeeek ama olmadı şimdi
hani biz senle kader arkadaşıydık
Hay ağzın bal yesin kız
Duygularıma tercuman oldun
Yürüyenlerin yürüme hızını kıskanıyorsunNeyini kıskandığımızı düşünüyor acaba çok merak ediyorum
Çok kıskanıyorum valla ya, ben hiç erkek peşinde koşmadım hep onlar benim peşimdeydi. Nasıl bir hazdır kim bilir erkek peşinde koşmak.Şimdi bile kıskanıyor seni kocayı bulsan üyelik iptali yapar gider hasetlikten kesin. Net.
Eeee herkes sen değil sonuçtaNamuslu bi kız o sen neler diyosun, ne ayıp şeyler bunlar
Hala bozamadıysak kendimde hata ararımTebiyemi bozmayın yahuu
Bi örnek versene gözünü sevem.herşeyimi
Umutsuz kimse seni kiskanmiyor be annem.
Üzülüyoruz daha ziyade su haline.
Aslaaa, çok ayıp öyle şeylerEvlenince sevisicen ama biliyorsun degil mi
sürekli hayranlarımın olmasını elimi sallasam ellisi olmasını falanBi örnek versene gözünü sevem.
Onunkiler bir aylik falan ya. Cok da kiskanilasi degil.Onda bussuru var bizde bi tane
Ben gayet memnunummÇok kıskanıyorum valla ya, ben hiç erkek peşinde koşmadım hep onlar benim peşimdeydi. Nasıl bir hazdır kim bilir erkek peşinde koşmak.
Hiç bütün mahalle aynı evde yaşayıp aynı evde yiyip içmedim. Çok hasretim böyle sıcak insan ilişkilerine.
Daha yazarsam göz yaşlarımı tutamam o yüzden burada kesiyorum.
Evet umutsuz onumuzdeki elli yilda koca bulursa salonda vitrine koyup hayran hayran izler "nasil kafaladim ben bunu yaa" diye.Aslaaa, çok ayıp öyle şeyler
İyi ki bi koca buldun havalanmışsın hemen
Herkes ben olamaz zaten şekerim, çok özel bir insanım benEeee herkes sen değil sonuçta
kaf dağının görünen kısmı o sadeceOnunkiler bir aylik falan ya. Cok da kiskanilasi degil.
Instadan twitterdan av bulup yürüyor
O elliden bi tanesiyle bile ilişki yaşayamamanı çok kıskanıyorumsürekli hayranlarımın olmasını elimi sallasam ellisi olmasını falan
Totalde kac tane olmustur senceOnunkiler bir aylik falan ya. Cok da kiskanilasi degil.
Instadan twitterdan av bulup yürüyor