- Konu Sahibi umutsuzvaka01
umutsuzvaka01 ahanda kız bana da yüründüüüüüBekar mısın
He ya bekarım besbekar
Sana özelden yazmaya başlayayım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umutsuzvaka01 ahanda kız bana da yüründüüüüüBekar mısın
Bi evlenebilsem konu açmayacam daha zaten burayı terki diyaar edecemOoo ayıpsın
Elimiz kolumuz uzun
Da senin açacak konun kalmayacak ne edeceğük onu de bana
Gerçekten oyleOlm adamların üstüne atlayınca kullanıp atmıyorlar mıydı? Bi karar ver sen de
Sen hariç bütün dünya sevişiyor be umutsuz.
He seni silip bir hafta yuzune bakmayip tek kelime etmeyip sonra yazar miydi? Yavrum buralarda mesaj atayım ne yazayim diye tirmalayan sensin. Sen yazmasan adamin umru degildin. Yazik kiz kandirma kendini boyle.yoo yazardıııı
Ohoo daha kv kavgası var hamile kalmaBi evlenebilsem konu açmayacam daha zaten burayı terki diyaar edecem
ay ne büyük eksiklik
Sanki iyi bişeymiş gibi
Ama ben evliyim ahahahahumutsuzvaka01 ahanda kız bana da yüründüüüüü
He ya bekarım besbekar
aman beee olayın iç yüzünü bilmiyorsunHe seni silip bir hafta yuzune bakmayip tek kelime etmeyip sonra yazar miydi? Yavrum buralarda mesaj atayım ne yazayim diye tirmalayan sensin. Sen yazmasan adamin umru degildin. Yazik kiz kandirma kendini boyle.
Ya umutsuz sakaysan komik de ciddiysen hic komik degil su halin. Üzülüyorum sana ya. Erkek erkek diye dustugun durumlara, kendine soyledigin yalanlara bak.
Nikahi basacak KOCA BULACAK bu çaresiz hunharca arayisi sona erecekSevişmek çok kötü bir şeyse neden harıl harıl erkek arıyorsun? Napacan bulunca tanrılara kurban mı edecen adamı?
Benimki de evli çıktıAma ben evliyim ahahahah
Gerçekten de nasıl?Gerçekten oyle
Yuva kurmak içinSevişmek çok kötü bir şeyse neden harıl harıl erkek arıyorsun? Napacan bulunca tanrılara kurban mı edecen adamı?
Yazik ciddenaman beee olayın iç yüzünü bilmiyorsun
Kurmuşsun kafanda
Paralel evrende mi?Ohoo daha kv kavgası var hamile kalma
Hamile kalınca trip kavgası konuları var
Daha bebeni büyütecez
Kız sende mi evde kaldınumutsuzvaka01 ahanda kız bana da yüründüüüüü
He ya bekarım besbekar
Yuvayı daha meşru oynaşabilmek için istemiyor musun kız evlenmeden aynı evde kal o vakitYuva kurmak için
Senin gibi aklım fikrim oynaşmakta değil
ne yapacağımı sana soracak değilimumutsuzvaka01 bence sen konu aç başka bölüme. "Umutsuzun manita yapma yolculuğu "diye. Biz ordan takip ederiz seni
Sene 2045. Umutsuzun 3219. konusu. Icerik, faketen yurudum napayim.umutsuzvaka01 bence sen konu aç başka bölüme. "Umutsuzun manita yapma yolculuğu "diye. Biz ordan takip ederiz seni
Her kez birisini bulmuş keyif yapıyor diyeyimGerçekten de nasıl?