- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.036
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
kocana mukayet ol da aurama kapılmasın kız
tatlım sen şu sevimsizKudrAlobar nın söylediklerine kulak asma
Atıp turuyor anca
Adam bana yürüdü sonra tartıştık trip attı sonrada ben mesaj attım adama adam yine yürüdü
çileeeek ama olmadı şimdiUmutsuz çilek bugün nişanlandı biliyo musun? Sen yine yerinde say
hahhahayt güleyim bari
ben yürümem şekerim yürütürüm
E sen yazmışsın adama kös kös dönüp ahaahh umutsuz yav hayal dunyan guzel olsa gerek ahshsya bu kaza yapmıştı yaralandı bir hafta once nasıl oldugunu merak ettim dedim
Yalnız konudaAy tişikkirlir hem de evliyim biliyor musun ahajsj.
son tartişmada kendimi hatalı gördüğüm için yazdım yoksa yazmazdım tabikideE sen yazmışsın adama kös kös dönüp ahaahh umutsuz yav hayal dunyan guzel olsa gerek ahshs
Adam silmis, iplememis sallamamis. Tıpış tıpış dönmüşsün nisil ildigini mirik ittim diye ahshsh
O sinsi kardeşim altan alta nişanlanmışçileeeek ama olmadı şimdi
hani biz senle kader arkadaşıydık
Amaannn toprak olacak zaten. Deneyimle gitsinDeneyimlemediğim için bilemeyecem
Bi sen kaldın umutsuz bi sen kaldınçileeeek ama olmadı şimdi
hani biz senle kader arkadaşıydık
Karısıyla barıştığı içindirhiç yüz vermiyorum zaten
Kahrolmuş derdinden küsmüş bana
Bu bana yapılır mı yahuu bir de sen yüzüme vurYalnız konudaumutsuzvaka01 hariç herkes ya evli ya sevgilisi var hahahah
Açılmadan iadeAmaannn toprak olacak zaten. Deneyimle gitsin
Ahahahahahah yaaa çen kendini mi kandırıyoçunnn ahshshsh kendini hatali gormus bak bak ahshs adam baska türlü yazmayacakti napayim demiyor dason tartişmada kendimi hatalı gördüğüm için yazdım yoksa yazmazdım tabikide
ama nerden bilecen ki konuşmaları sana atmadıydım
yoo yazardııııAhahahahahah yaaa çen kendini mi kandırıyoçunnn ahshshsh kendini hatali gormus bak bak ahshs adam baska türlü yazmayacakti napayim demiyor da
Adamın hiç yüz vermemesini umardın değil mi
essah mı gıKız umutsuz adamı bir tarif et ben robot resim çizeyim hemencik atalım buraya şu adamı bulalım
Bekar mısınKız umutsuz adamı bir tarif et ben robot resim çizeyim hemencik atalım buraya şu adamı bulalım
Bir erkek nasıl yürür
Yakında insan erkek nüfusunun hepsi sana yürüyecek
Sonra hayvanlara gelecek sıra diye korkuyorum
Oha cok iyi fikirKız umutsuz adamı bir tarif et ben robot resim çizeyim hemencik atalım buraya şu adamı bulalım
Bir erkek nasıl yürür
Yakında insan erkek nüfusunun hepsi sana yürüyecek
Sonra hayvanlara gelecek sıra diye korkuyorum
Ooo ayıpsınessah mı gı
İyi ki bi koca buldun havalanmışsın hemenYaaani, evli barklı adam sonuçta
Ama bekar biriyle yengeninki kadar mutlu bir yuva kurmanı isterim