- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.911
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Ne yazdin allah askinahe valla yazdım ama yazma bahanem saglamdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yazdin allah askinahe valla yazdım ama yazma bahanem saglamdı
kocana mukayet ol da aurama kapılmasın kızAy tişikkirlir hem de evliyim biliyor musun ahajsj.
Umutsuz adama yürüdü adamın evli olduğuna inanmadı adam bunu sildi sonra umutsuz yine mesac attı.
ya bu kaza yapmıştı yaralandı bir hafta once nasıl oldugunu merak ettim dedimNe yazdin allah askina
Adamin resmini at buraya evliyse karisi görür belki hzhshs
Sen de mi sevişiyorsun yoksa, ay ne kötüüü
Buradaki ünüyle bilse herhangi bir memeli derdiEngellediyse nasıl mesaj attı? Fake hesaptan mı? Tornacı haşmet diye hesap açıp dikkatleri üzerine çekmeden mi yürüdü? O zaman o tam yürüme sayılmaz. Peki adam yürüyenibin umutsuz olduğunu biliyor mu yoksa herhangi bir memeli olduğunu mu sanıyor?
E atmadim demistinya bu kaza yapmıştı yaralandı bir hafta once nasıl oldugunu merak ettim dedim
Bu konular hakkında henüz basın açıklaması yapmadı, nazlanıyor.Engellediyse nasıl mesaj attı? Fake hesaptan mı? Tornacı haşmet diye hesap açıp dikkatleri üzerine çekmeden mi yürüdü? O zaman o tam yürüme sayılmaz. Peki adam yürüyenibin umutsuz olduğunu biliyor mu yoksa herhangi bir memeli olduğunu mu sanıyor?
Gorde inanma umutsuz fake olmasin bu adamnazar değer çok yakışıklı cünki
tatlım sen şu sevimsiz KudrAlobar nın söylediklerine kulak asmaEngellediyse nasıl mesaj attı? Fake hesaptan mı? Tornacı haşmet diye hesap açıp dikkatleri üzerine çekmeden mi yürüdü? O zaman o tam yürüme sayılmaz. Peki adam yürüyenibin umutsuz olduğunu biliyor mu yoksa herhangi bir memeli olduğunu mu sanıyor?
İyi bir şey zaten?ay ne büyük eksiklik
Sanki iyi bişeymiş gibi
Tabiki yok tövbe tövbe evlemeden elletmemBir cima tecrübeniz var mı acaba yaş kaç bir de ben pek vakıf değilim
Umutsuz arkadaşımıza
Baktım adam yalnız. Sinsi sinsi yanaştım taaakkk 4. Ayda evlenme teklif ettirdim. 13. Ayda da nikahı kıydıkvaaay nasıl buldunda ağına düşürdün kız anlatsana
Umutsuz çilek bugün nişanlandı biliyo musun? Sen yine yerinde sayAdamın hiç yüz vermemesini umardın değil mi
Deneyimlemediğim için bilemeyecemİyi bir şey zaten?
Amann kız elleten de evleniyorTabiki yok tövbe tövbe evlemeden elletmem