- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.902
- 32
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Yeni ufuklara yelken açmalısın. %99.9 evli belli ki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ülkedeki erkek neslinin %99.9’una yürüdüğü için yürüyecek potansiyel koca adayı kalmamış olabilir.Yeni ufuklara yelken açmalısın. %99.9 evli belli ki.
Hayir elli kere de dedik, cocuk kim olduğunu ogrenmek için merakindan konuşuyor, öğrendiği an bitecek diye ama kime diyorsun tabii.Çocuğa ilgi duyduğu ve neden ayrıldıklarını merak ettiği için mesaj atmışmış.
İlgi duymadığı tek bir erkek var mı acaba şu dünyada
Hayir elli kere de dedik, cocuk kim olduğunu ogrenmek için merakindan konuşuyor, öğrendiği an bitecek diye ama kime diyorsun tabii.
Benim umutsuzum isini bilir. Adami kestirmistir bir yerde gozune.Bu çocuk da keşfete düşmemiş belli ki.
Onun bunun hesabını stalklayıp bulmuştur kesin
Benim umutsuzum isini bilir. Adami kestirmistir bir yerde gozune.
Hayir komik olan instada gorup yurudugu adamin evli olabilecegine inanamıyor olmasi. Adamlar reelde gercek ortamda tanıştığı kadinlari uyutuyor ayakta
Dusunmem lazim
Aday bittiBu da olmaz umutsuz. Gelecek ayki adayı şimdiden merak ediyorum
Asla! Evlenene kadar adaylara devam.Aday bitti
Simdi inandin mi kiz KudrAlobarUmutsuz doğru söylüyor, çocuk biraz ilgi için köpek olmuş ama hiç yüz vermemiş umutsuz
Sirf burda konularim seviliyor diye evlenmemem icin toplaşıp dua mi ediyonuz nedir yahuAsla! Evlenene kadar adaylara devam.
Gitti filinta gibi cocuk göz gore goreAnlamanın bir yolu yok çünkü anlıyooğr musuuun
Peki nerden anladin evli oldugunuYeni ufuklara yelken açmalısın. %99.9 evli belli ki.
Asıl konular evlendikten sonra gelecekSirf burda konularim seviliyor diye evlenmemem icin toplaşıp dua mi ediyonuz nedir yahu
Bu kismetsizligimin baaka bi aciklamasi olamaz
Sirf burda konularim seviliyor diye evlenmemem icin toplaşıp dua mi ediyonuz nedir yahu
Bu kismetsizligimin baaka bi aciklamasi olamaz
Kendisi gibi gorumcesi, kendi ailesi gibi kayın ailesi olacağı sicacik mutlu bir yuvasi olur insallah umutsuzcugumun.Asıl konular evlendikten sonra gelecek
Kv, görümce, temizlik, maaş kartı
Ya istek atip cekince bildirimlerden silinmiyor mu? Maile mi dusuyor? Kopekbaligi gibi biri eklese de yurusem diye mi bekliyor bu adamlar?
İnandım ciğerim. Dedim ya sana “oha havadan kız düştü kucağıma verecek (bu tabir için özür dilerim herkesten ama erkek kafasını anlatmanın başka yolu yok) galiba” diye düşünerek kapında bile yatabilirler. Sonra senin potansiyel koca olarak baktığını anlayınca böyle engelleyip fıyarlar.Simdi inandin mi kiz KudrAlobar
Iste o silme zamanlamasi kritik. Cunku istegi geri cekince bildirimlerden gidiyor.Bence bildirimlerden silinmiyor (emin degilim ama).
Istek atip, yeterince beklerse, görme ihtimali gayet yüksek diye düsünüyorum. 1 dakika sonra silmiyordur bence.
Bir keresinde benzer birsey yasamistim, birisi bir aksam istek atmis, ben gördüm hatta profiline baktim ama kabul etmedim (tanimadigim birisiydi). Ertesi sabah farkettim ki, istek yok. Demek bunlar hep taktik - nebiliyim ben Sandim ki gurur yapti, kabul etmeyince geri cekti