- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Yahu denk geldi baktım abarttin heeeSasirmam sen yaparsin.
Kopek cektigin adamin online olusunu takip eden kadinsin neticede
Ruyamda seni gordum, beni silmistin cok korktumRüyamda gördüm de seni merak ettim,iyi misin yaz
Sagolasan gurbanHohh masallah senin aklina
Bu bahane eskidi artik be tutmuyorRüyamda gördüm de seni merak ettim,iyi misin yaz
Denk mi geldi ahshs kendini boyle mi kandırıyorsun?Yahu denk geldi baktım abarttin heee
Ozledim yazBu bahane eskidi artik be tutmuyor
Ha daha önce denedin yaniBu bahane eskidi artik be tutmuyor
Mesaj at sil sonra.Bu bahane eskidi artik be tutmuyor
Yaa tatlimmm şunlara cocukla mesajlasmalarimizin nasil oldugunu aciklasana konusmalari belirtmeden tabiBu saatler tam sexting saatleri umutsuz, yarını bekle sen
Oltaya gelmesinler onlar da napimMesaj at sil sonra.
Alisiksin sen olta atmaya nasilsa.
Ya yanlışlıkla mesajı sana atmışım da. Hemen sildim ama görmedin demi? İyi fikir yazsın bunuMesaj at sil sonra.
Alisiksin sen olta atmaya nasilsa.
Umutsuz doğru söylüyor, çocuk biraz ilgi için köpek olmuş ama hiç yüz vermemiş umutsuzYaa tatlimmm şunlara cocukla mesajlasmalarimizin nasil oldugunu aciklasana konusmalari belirtmeden tabi
Kuzenime yazmistim desin hatta.Ya yanlışlıkla mesajı sana atmışım da. Hemen sildim ama görmedin demi? İyi fikir yazsın bunu
Umutsuz erkek milletinin oltaya gelmesi için çok büyük yeteneklere gerek yok. Aha garı düştü diye atlıyorlar işte. Bu modeller böyle.Oltaya gelmesinler onlar da napim
Yuz vermemek icin mi adama instada yuruyup simdi buralarda dort dönüyor peki? Sadece soruyorumUmutsuz doğru söylüyor, çocuk biraz ilgi için köpek olmuş ama hiç yüz vermemiş umutsuz
Hayir be off. Umutsuzun cazibesine kimse karsi koyamiyor. Her sey bu yuzden. Ama sonuca ulasamiyor cunku yengenin ahi varUmutsuz erkek milletinin oltaya gelmesi için çok büyük yeteneklere gerek yok. Aha garı düştü diye atlıyorlar işte. Bu modeller böyle.