- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Sey umutsuz rehberinden sildiyse iletisime gecmek istemiyordur?Whatsapp resminden bahsediyorum
Hani rehberinden sildiginde gidiyor ya foto
Anlamissindir umarim diyecem ama sanmam
Engelleyince de foto gidiyor ki. Nereden anladınız engellemediğini sadece sildiğini mesaj atmadan?Whatsapp resminden bahsediyorum
Yooo gitmiyo silince.Whatsapp resminden bahsediyorum
Hasbama bak hele iyi ki bi evli basin goge ermisfir umarimÜf ya yaşlandım ben anlamıyorum. Evli olunca da bu tatlış flört davranışlarından uzak kalıyo insan biliyomosooon, anlayamıyorum bağzenleri
Ben de dedim aynısını, noldu ya foton gitmiş yaz dedim. Ergence buldu umutsuzResmi gitmiş la adamın nasıl engellemedi
Cevrimici gorundugunden tabi whatsaba girinceEngelleyince de foto gidiyor ki. Nereden anladınız engellemediğini sadece sildiğini mesaj atmadan?
Engellemedi yahu kac kere diyecem
Belki daha olgunlasamadi dikkat cekmek icin sildi goruntusu veriyor olamaz mi
Cunku umutsuz engellenemez!!!Engelleyince de foto gidiyor ki. Nereden anladınız engellemediğini sadece sildiğini mesaj atmadan?
Ergence ama napimBen de dedim aynısını, noldu ya foton gitmiş yaz dedim. Ergence buldu umutsuz
Hakaret etmiyoruz. Göğe erdi mi başım bilmem. 1.73 boyla evlendim şimdi 1.87 oldum yavaş yavaş erecek inşallahHasbama bak hele iyi ki bi evli basin goge ermisfir umarim
Goruntulu ara o zaman hadiCevrimici gorundugunden tabi whatsaba girince
Ahahs ay bi de adami açıp kontrol mu ediyorsun Haha iyi ki umursamiyorsun ha. Umursasan kacirip zorla nikahi basacaksin demek ki ahshshCevrimici gorundugunden tabi whatsaba girince
Ay delirecemYooo gitmiyo silince.
Umutsuz bir de onu mu takip ediyorsun yuh artık sal adamı lütfen ya. Adam sen merak et diye değil büyük ihtimalle karısı görmesin diye sildi numarayı. Ya da senle ilgilenmediği için. İnstadan da sildi seni. Karısı gördü diye ya da ilgilenmediği için. Yani ya karısı var ya senle ilgilenmiyor.Cevrimici gorundugunden tabi whatsaba girince
Uyudun mu yaz.Ergence ama napim
Daha iyi bi fikri olan üstüme tavsiye atsin
Buraya atmayacagimi taaa basindan soylemistimUykum geldi valla ama ya. Mesajları buraya atmayacaksan ben yatmaya gidiyorum
Bi kac program var yukluyorsun istedigin kisi ne zaman girmis cikmis sana bildirim geliyor kesin ondan indirmistir tam ona goreAhahs ay bi de adami açıp kontrol mu ediyorsun Haha iyi ki umursamiyorsun ha. Umursasan kacirip zorla nikahi basacaksin demek ki ahshsh
Herkese açıksa rehberden silse de foto gorunuyor yalniz.Ay delirecem
Hani fotonu sadece kisilere aciyosun
Rehberden birini silince de o kisi fotonu goremiyor simdi anladin mi annem
Evliyim ya ben bilmiyorum onları ya kusura bakma şekerimAy delirecem
Hani fotonu sadece kisilere aciyosun
Rehberden birini silince de o kisi fotonu goremiyor simdi anladin mi annem