- 31 Temmuz 2009
- 10.489
- 52.511
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Ya evliler ama karisini sevmiyor. İnan ayri yatiyorlar, ev arkadasi gibiler. Çocuklar yuzunden ayrilmiyor. Bir de anne babasi hasta, onlar üzülür. Karisiyla hicbir paylasimi yok. Karisi bakimsiz, ev islerini yapmayan bir kadin
Umutsuz hanım, fake olduğunuzu düşünüyorum aslında ama eğer değilseniz lütfen kadın erkek ilişkilerinin böyle şeyler olmadığının farkına varınız. Burada kimse sizi kıskanmaz. Sanal alem burası. Bunları yazan 18 yaşında ergen sivilceli ekşiden gelmiş bir ekşici trol bile olabilir çünkü. Kimse sizi tanımıyor, sadece absürt düşüncelerinizin farkına varın istiyor. Dünyanın en güzel kadını bile olsanız istediğiniz erkeği elde edip sizi sevmesini sağlayamazsınız. Aşk sevgi böyle bir şey değil. İki gün flört edersiniz sonra kafalar uyuşmaz olmaz.Seytan diyorki cocuga mesaj at kafala agina düşür bekar olmadigina emin ol sonra gel burda dusman catlat
Olmayan mesajlaşmaları hıhı evet umutsuz. He umutsuz he mesajlar he. Aşk dolu mesajlar. Adam kendini yakmasa bari senin aşkından bi teneke benzinle.Mesajlasmalari gorsen bu dediklerinden oylw utanacaksin ki
Hahahwhs atarli giderli sozlerine alinmistir bu kiz beni sevmiyo bana gec cevap veriyor diye poncik kalbi kirilmistir dimi dusununce bende bi efkarlandim beUmutsuzun fantezi dunyasinda adam su an onun resmine bakip yorganın altinda agliyor cunku.
Ben adamin yerinde olsam korkardim bu kadin beni kacirir evine baglar diyeBu konu adamın umutsuzu savcılığa vermesiyle bitecek gibi bir his var içimde
Bana mesajları attı konu fake değil bu aradaOlmayan mesajlaşmaları hıhı evet umutsuz. He umutsuz he mesajlar he. Aşk dolu mesajlar. Adam kendini yakmasa bari senin aşkından bi teneke benzinle.
Bekar olduguna emin olup catlatmasi gerekmiyor mu?
Bekar olmadigina emin olup nasil catlatacak, oh evliymis catlayin da patlayin mi diyecek
Yahu buna da inanmiyosun ya pesOlmayan mesajlaşmaları hıhı evet umutsuz. He umutsuz he mesajlar he. Aşk dolu mesajlar. Adam kendini yakmasa bari senin aşkından bi teneke benzinle.
Olmayan mesajlaşmaları hıhı evet umutsuz. He umutsuz he mesajlar he. Aşk dolu mesajlar. Adam kendini yakmasa bari senin aşkından bi teneke benzinle.
Sakın mesajlarla ilgili bilgi verme burda olur mu sekerimBana mesajları attı konu fake değil bu arada
Sana 3 dakikada fake whatsapp yazışması yaratabilirim muhteşemim gatsbymBana mesajları attı konu fake değil bu arada
Adam zaten bekaar"Bekar adam tavlayamazsın dediniz, ben evli adamı tavladım" diye çatlatacak
Duzeltiyorum 1 haftaYahu buna da inanmiyosun ya pes
Dumanla mi haberlestik bu oglanla biz haftalardir
Seni hayal dunyanla bas basa birakalim en iyisiSana 3 dakikada fake whatsapp yazışması yaratabilirim muhteşemim gatsbym
Hangi oğlanla? Öyle biri mi vardı?Yahu buna da inanmiyosun ya pes
Dumanla mi haberlestik bu oglanla biz haftalardir
Banada at plsSeni hayal dunyanla bas basa birakalim en iyisi
Ahahahahah ne güldüm yaa
Umutsuz mesaj atması için gaz vermemizi bekliyordur
Ya cocukla mesajlasmistir zaten. İnstada on kaplan gucunde umutsuz, devamli av pesinde. Sorun yok onda.Bana mesajları attı konu fake değil bu arada
Boncugun dedeleri vs umutsuzun flortleriHangi oğlanla? Öyle biri mi vardı?
Mesajlari miBanada at pls