- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.771
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Ben bu siteden sonra paranoyak oldum iyice, hiçbir şeye inancım kalmadıSana 3 dakikada fake whatsapp yazışması yaratabilirim muhteşemim gatsbym
vermem şekerim aramızda merak etme senSakın mesajlarla ilgili bilgi verme burda olur mu sekerim
EvetMesajlari mi
Bi de köpek çektim peşimde koştu kısmını merak ediyorum ben en çokYa cocukla mesajlasmistir zaten. İnstada on kaplan gucunde umutsuz, devamli av pesinde. Sorun yok onda.
Sonra adam kacti iste sıkıntı o. Umutsuz bi turlu adamin bıraktığını kabul etmiyor
Yahu mesajlari okuyan arkadas buraya gelip cocugun benden ilgi alaka beklediğini falan soyleyebilir miYa cocukla mesajlasmistir zaten. İnstada on kaplan gucunde umutsuz, devamli av pesinde. Sorun yok onda.
Sonra adam kacti iste sıkıntı o. Umutsuz bi turlu adamin bıraktığını kabul etmiyor
Yav umutsuz sana bir haftadir yazmayan, silen, engelleyen ustelik iddiana gore kopek cektigin adama tipis tipis gidip mesaj mi atacaksin? Hayir arkandan "bu da amma yapisti, yüzsüz, anlamiyor hicbir seyden" dedirtmeyi neden bu kadar istiyorsun anlamiyorum. Farkli bir zevk herhalde.Ahahahahah ne güldüm yaa
Valla ne yalan soyleyim mesaj atmam icin gaz verin istiyorum ama nerdeee
E bekliyordur annem. Durduk yere kucagina kiz dusmus, niye ilgi beklemesin?Yahu mesajlari okuyan arkadas buraya gelip cocugun benden ilgi alaka beklediğini falan soyleyebilir mi
O zaman niye engelledi?Yahu mesajlari okuyan arkadas buraya gelip cocugun benden ilgi alaka beklediğini falan soyleyebilir mi
Umutsuz kulun kopegin olam birah pesimiiiiBi de köpek çektim peşimde koştu kısmını merak ediyorum ben en çok
Meraktan catir catir catliyosun dimi sana atmaeim diye sırfBi de köpek çektim peşimde koştu kısmını merak ediyorum ben en çok
Ya kopek cekem de pesimde kossun, kacan kovalanir dedi, elinde patladi. Bu kadar basit aslinda.Bi de köpek çektim peşimde koştu kısmını merak ediyorum ben en çok
Ya at buraya silersin niye gizem yaratiyosunMeraktan catir catir catliyosun dimi sana atmaeim diye sırf
Ispatlama mi ister misin
Engellemedi yahu kac kere diyecemO zaman niye engelledi?
Ay pardon senin paylaşımına kalbi kırılmıştı, unuttum
Yok ayol zerre inanmıyorum ki niye çatlayayım. Ayrıca bu çatlatma merakın nedir? Senin hayatındaki herhangi bir şeyin beni çatlatma gücü olacağına pek ihtimal vermiyorum.Meraktan catir catir catliyosun dimi sana atmaeim diye sırf
Ispatlama mi ister misin
Bak bunda haklisin dogru soze ne denirYa kopek cekem de pesimde kossun, kacan kovalanir dedi, elinde patladi. Bu kadar basit aslinda.
E oha 28 yasinda degil miydiEngellemedi yahu kac kere diyecem
Belki daha olgunlasamadi dikkat cekmek icin sildi goruntusu veriyor olamaz mi
Resmi gitmiş la adamın nasıl engellemediEngellemedi yahu kac kere diyecem
Belki daha olgunlasamadi dikkat cekmek icin sildi goruntusu veriyor olamaz mi
Yaa uff anlasana sirf umutsuzun dikkatini çekmek için profil resmini sildi timam mig.Resmi gitmiş la adamın nasıl engellemedi
Whatsapp resminden bahsediyorumResmi gitmiş la adamın nasıl engellemedi
Ya kopek cekem de pesimde kossun, kacan kovalanir dedi, elinde patladi. Bu kadar basit aslinda.
Üf ya yaşlandım ben anlamıyorum. Evli olunca da bu tatlış flört davranışlarından uzak kalıyo insan biliyomosooon, anlayamıyorum bağzenleriYaa uff anlasana sirf umutsuzun dikkatini çekmek için profil resmini sildi timam mig.
Cunku umutsuz onun hayatinin cok buyuk parcasi.
Her sey umutsuz için.