Ben Nerde Yanlış Yaptım

Ya evliler ama karisini sevmiyor. İnan ayri yatiyorlar, ev arkadasi gibiler. Çocuklar yuzunden ayrilmiyor. Bir de anne babasi hasta, onlar üzülür. Karisiyla hicbir paylasimi yok. Karisi bakimsiz, ev islerini yapmayan bir kadin :KK43:

Karısı kafadan hasta zaten, sürekli kavga çıkarıyor huzur vermiyor.
Zaten sevmeyerek evlenmişti. Hata yaptığını 3. çocuğun imalatı sırasında anladı.
4. çocuğu yapıp, büyütüp, çocuk üniversite sınavını kazanınca boşanacaklar. Psikolojisi bozulmasın şimdi sınav arefesinde.
Şimdi dediysem 25 yıl sonra falan işte.

Seytan diyorki cocuga mesaj at kafala agina düşür bekar olmadigina emin ol sonra gel burda dusman catlat
Umutsuz hanım, fake olduğunuzu düşünüyorum aslında ama eğer değilseniz lütfen kadın erkek ilişkilerinin böyle şeyler olmadığının farkına varınız. Burada kimse sizi kıskanmaz. Sanal alem burası. Bunları yazan 18 yaşında ergen sivilceli ekşiden gelmiş bir ekşici trol bile olabilir çünkü. Kimse sizi tanımıyor, sadece absürt düşüncelerinizin farkına varın istiyor. Dünyanın en güzel kadını bile olsanız istediğiniz erkeği elde edip sizi sevmesini sağlayamazsınız. Aşk sevgi böyle bir şey değil. İki gün flört edersiniz sonra kafalar uyuşmaz olmaz.
Lütfen düşman çatlatmak gibi saçma sebeplerle büyük ihtimalle evli olan olmasa bile sizle ilgilenmeyen insanların zorla peşinden koşup kendinizi rezil etmeyin. Ya tanımadığınız adama takip isteği atıp geri çeken sizsiniz, hala adama köpek çektim diyorsunuz. Size instadan silmesine rağmen adama hala yazıyorsunuz ama köpek çeken sizsiniz. Umarım fakesinizdir. Yoksa tedavi tavsiye ediyorum.

Umutsuzun fantezi dunyasinda adam su an onun resmine bakip yorganın altinda agliyor cunku.
Hahahwhs atarli giderli sozlerine alinmistir bu kiz beni sevmiyo bana gec cevap veriyor diye poncik kalbi kirilmistir dimi dusununce bende bi efkarlandim be :KK14:
Bu konu adamın umutsuzu savcılığa vermesiyle bitecek gibi bir his var içimde 😂
Ben adamin yerinde olsam korkardim bu kadin beni kacirir evine baglar diye 🤣🤣

Olmayan mesajlaşmaları hıhı evet umutsuz. He umutsuz he mesajlar he. Aşk dolu mesajlar. Adam kendini yakmasa bari senin aşkından bi teneke benzinle.
images (12).jpeg

X