Ben Nerde Yanlış Yaptım

Seytan diyorki cocuga mesaj at kafala agina düşür bekar olmadigina emin ol sonra gel burda dusman catlat
Umutsuz ben evliyim kız biliyorsun değil mi? O flörtleri, sevgililikleri yaşadım yani, yetmedi bi de evlendim üstüne cillop gibi adamla. Senin bulduğun sümüklüye çatlamam yani, üzgünüm 😔

Ama adam 28 yaşındaymış evli olamazmış ki. Çocukta nerden çıktı şimdi. Bide üçüncü. Evlerden ırak.
Ya evliler ama karisini sevmiyor. İnan ayri yatiyorlar, ev arkadasi gibiler. Çocuklar yuzunden ayrilmiyor. Bir de anne babasi hasta, onlar üzülür. Karisiyla hicbir paylasimi yok. Karisi bakimsiz, ev islerini yapmayan bir kadin :KK43:

Ya evliler ama karisini sevmiyor. İnan ayri yatiyorlar, ev arkadasi gibiler. Çocuklar yuzunden ayrilmiyor. Bir de anne babasi hasta, onlar üzülür. Karisiyla hicbir paylasimi yok. Karisi bakimsiz, ev islerini yapmayan bir kadin :KK43:
Büyük ihtimalle de görücü usulü ve aile baskısı yüzünden evlenmiştir. Yazııık.

Bekar olduguna emin olup catlatmasi gerekmiyor mu?
Bekar olmadigina emin olup nasil catlatacak, oh evliymis catlayin da patlayin mi diyecek :KK70:
Heralde çatlayın patlayın yakışıklı adam evlenmiş size kalmamış oh oh diye çatlatacak 😂 Ben alamıyorsam siz de alamayın diyo, size diyo bekarlara😱

X