Ben Nerde Yanlış Yaptım

Gülseren budayıcıoğlunun madalyonun içi diye bir kitabı var. O kitapta hasta genç bir kadın iş yerindeki bir erkeğin ona deli gibi aşık olduğunu, adamın her bakışının her sözünün onun için olduğunu, radyodaki şarkıların onun için çaldığını sanıyor. Hatta o kadar ileriye götürüyor ki adamın ona yüz vermediği için küstüğünü çok sevmesine rağmen kadından çekindiği için konuşamadığını, iş yerindeki herkesinden bundan haberdar olduğunu falan sanıyor. Tabi kadın ağır şizofren.

sizin de o kadar olmasa da durumunuzu ona benzettim. Okumanızı tavsiye ederim. Zaten her arkadaş ortamında sizin gibi tüm erkeklerin kendisine aşık olduğunu, 1 haftalık tanıştığı insanların kendisi için ölüp bittiğini umrunda olduğunu sanan insanlar olur. Ama yapmayın kendinize yazık. Kimse sosyal medyadan bir haftadır tanıştığı insan için bu kadar düşünüp umursamaz. Adam sizi sildiyse de bir haftadır sosyal medyadan tanıştığınız insana laf sokmalı hikaye paylaşmak çok komik bir durum olduğu için silmiştir. Kendinizi bu kadar umursamayan ya gerçekten. Yani umursayın tabi de kendinizi öbür insanların gözünde bu kadar büyük görmeyin.

33 sayfadır adamın dedikodusunu yapıyoruz. Muhtemelen çoktan başkasıyla konuşmaya başlamıştır.

Ya oyle demeyin. Ben cok seciciyim tatlim zor beğenirim diyecek simdi. Daha once dedi çünkü inanabiliyor musunuz :KK70:
Screenshot_20210303-012908_Instagram.jpg

Yav kedim bile kizginliga geldiginde eş seciyordu her erkek kediyle ilgilenmiyordu sen niye secici degilsin ya
Ama yakışıklıymış lütfen. Ayağına gelen kısmeti mi tepsin. Umutsuz hiç çaba sarfetmez kısmet bulmak için, tanımadığı adamları fake hesaplardan falan hiç takip etmez. Hep kısmetler ayağına gelir. Ama genelde yüz vermez hiç birine. Öyle işte 😂

X