- 29 Ocak 2015
- 6.824
- 127.171
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Kendini zeki zanneden bir herif.
Besbelli evli işte, bas tekmeyi kardeş
Besbelli evli işte, bas tekmeyi kardeş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız gülben sen misin yoksaE tabi ne kadar ciddi oldugumu anlasin
Heee ta kendisiKız gülben sen misin yoksa
Gülbenin bile bir şansı var, en azından esatla arada yüzyüze muhabbet ediyorHeee ta kendisi
Oglan da Esat
Cuma cumartesi gibi dusunuyorum tatlim takipte kal öptümBen asıl yengeyi çok merak ediyorum ya. Onun konusu ne zaman gelecek? Ona göre alarm falan kurayım...
Bu cocuk normalde baska sehirde yasiyor benden 10 saat uzakliktaGülbenin bile bir şansı var, en azından esatla arada yüzyüze muhabbet ediyor
Karısı izin verirse gelirdi tabiBu cocuk normalde baska sehirde yasiyor benden 10 saat uzaklikta
Eger konusmaya devam etseydik beni gormeye gelecekti
Lutfen kabullen artik o yok silmis seni hayatından hala yapacaktik edecektik diyorsun ya gormeden etmeden hayal kuruyorsunBu cocuk normalde baska sehirde yasiyor benden 10 saat uzaklikta
Eger konusmaya devam etseydik beni gormeye gelecekti
Ya oyle demeyin. Ben cok seciciyim tatlim zor beğenirim diyecek simdi. Daha once dedi çünkü inanabiliyor musunuzYav kedim bile kizginliga geldiginde eş seciyordu her erkek kediyle ilgilenmiyordu sen niye secici degilsin ya
Ya oyle demeyin. Ben cok seciciyim tatlim zor beğenirim diyecek simdi. Daha once dedi çünkü inanabiliyor musunuz
Ama yakışıklıymış lütfen. Ayağına gelen kısmeti mi tepsin. Umutsuz hiç çaba sarfetmez kısmet bulmak için, tanımadığı adamları fake hesaplardan falan hiç takip etmez. Hep kısmetler ayağına gelir. Ama genelde yüz vermez hiç birine. Öyle işteYav kedim bile kizginliga geldiginde eş seciyordu her erkek kediyle ilgilenmiyordu sen niye secici degilsin ya
Karısından ucuncu cocugu yapiyordur adam. Adini da askini kalbine gomup umutsuz koyacak.33 sayfadır adamın dedikodusunu yapıyoruz. Muhtemelen çoktan başkasıyla konuşmaya başlamıştır.
Seytan diyorki cocuga mesaj at kafala agina düşür bekar olmadigina emin ol sonra gel burda dusman catlatKarısı izin verirse gelirdi tabi
Ama adam 28 yaşındaymış evli olamazmış ki. Çocukta nerden çıktı şimdi. Bide üçüncü. Evlerden ırak.Karısından ucuncu cocugu yapiyordur adam. Adini da askin kalbine gomup umutsuz koyacak.
Yersen tabi hshshshAma yakışıklıymış lütfen. Ayağına gelen kısmeti mi tepsin. Umutsuz hiç çaba sarfetmez kısmet bulmak için, tanımadığı adamları fake hesaplardan falan hiç takip etmez. Hep kısmetler ayağına gelir. Ama genelde yüz vermez hiç birine. Öyle işte