Ben Nerde Yanlış Yaptım

Eşim yüzüğünü kaybetti, bazı fotolar yüzüklü bazı fotolar yüzüksüz. İnstagram paylaşımlarına hiç yorum yapmadım şimdiye kadar çünkü aynı evin içinde neden yorum yapayım?

Bir de adamın fake hesap kullanmadığını nereden biliyoruz? Karısının haberi yok belki hesaptan.
Muhtemelen dediğiniz gibidir ama adamın cesareti şaşırttı biraz. Fake hesap olup olmadığı belli olur herhalde, fotoğraflarına hiç yorum gelmiyorsa büyük ihtimal gizlidir bu hesabı eşinden dostundan.

Kızın keşfetine çıkmış adam, bazen kişisel hesaplar reklam veriyor takipçi artırmak için. Öyle bir durum mu diye merak ettim.

Ya ben şeyi merak ettim, kaçırdığım nokta oldu mu bilmiyorum ama adam evliyse sonraki fotoğraflarında neden yüzük yok?

Ben evli olsam kocamın instagram paylaşımlarına bakardım herhalde, eğer fotoğraf çekerken alyansını takmamışsa da hesap sorardım yani. Belki bir bahaneyle yüzük takmayı bırakmıştır diyelim, karısı hiç mi bir fotoğrafına yorum bırakmamış bu adamın?

Yanlış anlaşılmasın, konu sahibine hak vermiyorum ama aklıma takılan yerler de oldu. Evli adamın bu kadar rahat bir şekilde hesabının açık olmasına, kızlar ile ekleşmesine ya da eşine dair paylaşım yapmamasına ihtimal veremedim şahsen.

Göremediğim bir yer varsa aydınlatın lütfen.
Kocam uzun zamandır yüzük takmıyor, haliyle hiçbir fotoğrafinda yüzük yok. Sosyal medyada yorum yapmam paylaşımlarına. Yanımda ki adama iltifat mi edeyim, kimin kocası bu diye 😂

Adamın hesabı fake de olabilir.
Ki zaten umutsuzu engellemiş, artık bunların hiçbiri mühim değil.

Bayiliyosun dimi yangina körükle gitmeye
Paylsstigim söze tepki gosterip silmis
Yada napacagimi gormek icin fotosunu da kaldirmis olabilir sadece
Senin inadina mesaj atacam en sonunda oglana hee
Mesaj atmadı diye bi zil takip oynamadigin kaldi
Sen gerçekten bir hafta konuştuğun adamın senin için bu kadar zahmete gireceğine inanıyor musun? Ciddi ciddi buna inanıyorsan üzülecem bak.

Atmadın diye niye sevineyim? Atarsan kendini iyice rezil edeceksin. Zaten paylaşımlarla dibe vurdun.

Ya ben şeyi merak ettim, kaçırdığım nokta oldu mu bilmiyorum ama adam evliyse sonraki fotoğraflarında neden yüzük yok?

Ben evli olsam kocamın instagram paylaşımlarına bakardım herhalde, eğer fotoğraf çekerken alyansını takmamışsa da hesap sorardım yani. Belki bir bahaneyle yüzük takmayı bırakmıştır diyelim, karısı hiç mi bir fotoğrafına yorum bırakmamış bu adamın?

Yanlış anlaşılmasın, konu sahibine hak vermiyorum ama aklıma takılan yerler de oldu. Evli adamın bu kadar rahat bir şekilde hesabının açık olmasına, kızlar ile ekleşmesine ya da eşine dair paylaşım yapmamasına ihtimal veremedim şahsen.

Göremediğim bir yer varsa aydınlatın lütfen.

Adamın 2. hesabıdır bence. Dalgınlıkla alyanslı fotoğraf koymuştur ya da o kadar da umursamamıştır. Karşıdaki kişinin evli olup olmamasını umursamayan insanlar da var sonuçta.

Bir süre önce bana bildirim gelmişti. İş dolayısıyla tanıdığım biri fake hesap açmış. Adı başka ama profil fotoğrafı tanıdığım kişi.
İş güç sahibi, evli çocuklu bir adam neden başka isimle hesap açıp profiline havalı olduğunu düşündüğü bir fotoğraf koyar? Tabii ki eşini aldatmak için.
Aynı bildirim eşine de gitmiştir eminim. Ama eşi bu yüzden boşanacak biri değil.

Bunun daha akıllı olanları o bildirimin gitmemesinin yolunu buluyor ya da başka telefon kullanıyor.

Muhtemelen dediğiniz gibidir ama adamın cesareti şaşırttı biraz. Fake hesap olup olmadığı belli olur herhalde, fotoğraflarına hiç yorum gelmiyorsa büyük ihtimal gizlidir bu hesabı eşinden dostundan.

Kızın keşfetine çıkmış adam, bazen kişisel hesaplar reklam veriyor takipçi artırmak için. Öyle bir durum mu diye merak ettim.
Erkek milleti bu konularda cesaretlidir, hiç şaşırma. Neler gördü bu gözler.

Kocam uzun zamandır yüzük takmıyor, haliyle hiçbir fotoğrafinda yüzük yok. Sosyal medyada yorum yapmam paylaşımlarına. Yanımda ki adama iltifat mi edeyim, kimin kocası bu diye 😂

Adamın hesabı fake de olabilir.
Ki zaten umutsuzu engellemiş, artık bunların hiçbiri mühim değil.
Yaban biz seninle aynı insan olabilir miyiz acaba 😂

Sen gerçekten bir hafta konuştuğun adamın senin için bu kadar zahmete gireceğine inanıyor musun? Ciddi ciddi buna inanıyorsan üzülecem bak.

Atmadın diye niye sevineyim? Atarsan kendini iyice rezil edeceksin. Zaten paylaşımlarla dibe vurdun.
Ya iyi ki bi paylasim yaptim
Bunu neden büyüktünüz bu kadar
Hem genel olaraj soz hosuma gitti diye paylastim belki illa birine gonderme mi yapmam gerekiyor

Bayiliyosun dimi yangina körükle gitmeye
Paylsstigim söze tepki gosterip silmis
Yada napacagimi gormek icin fotosunu da kaldirmis olabilir sadece
Senin inadina mesaj atacam en sonunda oglana hee
Mesaj atmadı diye bi zil takip oynamadigin kaldi
gerçekten halaa sadece 1 haftadır konuştuğun ve umrunda olmadığın engelleyen adama mesaj atmaktan mı bahsediyorsun? Halaa paylaştığıma tepki gösterdi yaa napacağımı ölçmek için engelledi avuntusuna inanmak mı istiyorsun ya erkekler düz insanlardır söyleyeceği pat diye söyler engelliyim sileyim gelsin demez yani.. bu kadar mı gururunu ayaklar altına alacak kadar yokluktasın..

Ay hangi kafayla paylastim bilmiyorum ki
Normalde asla storyde söz falan paylaşmazdım

Adam da kendini bir şey sanmıştır. Hatta "öf bununla da iki konuştuk iyice bela oldu" demiş bile olabilir. Engelleyip kaçmış resmen.
Çok önemsiyorsun 1 haftalık 1 aylık adamları.
Olacak olan iş sırf bu enerjin yüzünden bile olmaz. Kimse birine tutunmak için fırsat kollayan biriyle olmak istemez.

Burada yazıyoruz gülüyoruz ama yorumları dikkate al bence.

X