Ben Nerde Yanlış Yaptım

Yahu belki bi arkadasimla tartistim bugun ustune bunu paylastim olamaz mi
Neyse ne niye bu kadar eminsin o paylaştığın söze alınıp sildiğine alakası yok kabul et yaa erkekler bi lafa alınıp kız silmez hele hoşlansa kaybetmek istemez zaten ya engellemiş ya ne mesaj atayım mı bir de haddini bildirmişmişsin ee o zaman engelledi diye niye bozuldun biraz gurur?

Ya valla size ne desem bos
Oglanla konusmalarimi gorsen halbuki nasil kopek cektigimi tinlamadigimi görürdün
Bu dediklerinle hic alakasi yok

Paylasimimi gordukten 1 dk sonra silmesi tesaduf mu yani sence

Yaşamadığımi kim soylemis
Bir haftalık sanal konusmana flört diyorsun bu flort degil yada senin flört tanimin cok farkli. Adam sana yazmamis aramamis sormamis pesine düşmenin manasi nedir? Her sakallıyı deden sanıyorsun gercekten. Her konunda ayri bir şok oluyorum

Paylasimimi gordukten 1 dk sonra silmesi tesaduf mu yani sence
Nerden biliyorsunuz ki hemen onun paylaşıma baktığı anda bakıp sonra da profile mi girdiniz..adama köpek çektim umursamadım diyorsunuz ama adam engellemiş hala mesaj atayım mı diyorsunuz.adam zaten sana yazmıyordu görünce paylaşımı ne gerek var durmasına listemde deyip engelleyip sıyrılmış yoksa kurtulamatacaktı. Engelleyen adama mesaj atmayı düşünüyorsan kimbilir yazmadığında nasıl darlıyordun

Yahu isin kötüsü cocuga bunun tam tersini yansitmam
Onu sallamadigimi dusunmesi
Neden anlamak istemiyonuz
Yahu insanlar 32 sayfadır sana adam evli seni umursamıyor demis neden ısrarla anlamak istemiyorsun?? Onemsenmek sevilmek istiyorsun ama boyle zorla olmazki. Bir terapi falanmi alsan acaba ? Birak erkekler senin pesinden koşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…